Güzellik & Bakım Mutsuz olduğun anlarda bile güzelleşmeden geri kalmam diyenlerden misin? Simli1Far Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kolumu kaldıracak anlarda bile güzelleşmeye enerjim vardır diyenlerden misin? Mutsuz olduğun anlarda bile güzelleşmeden geri kalmam diyenlerden misin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet dikkat ederim dış görünüşüme 0 0 Yorumla
Pesimistbirkullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kendimize saygımızı nasıl kazanabiliriz çoğu kişi yorumda bunlardan bahsetmiş 0 0 Yorumla
tuhafbirgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle zaten bakımsız insanın kendine saygısı yoktur 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır, bu bana mutsuz olduğum konuyu unutturmaz. Unutturmayacağı için de uğraşmam. 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kendime olan saygımdan ötürü kişisel hijyen ve bakımımdan ödün vermem 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yok ya o kadarda değilim 0 0 Yorumla
Nursskk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mutsuz olduğumda hep kendim kuaför E atarım haftada 3 bagzen 5 gün 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl her şeye rağmen mükemmel olmak zorundayım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet dikkat ederim dış görünüşüme
Kendimize saygımızı nasıl kazanabiliriz çoğu kişi yorumda bunlardan bahsetmiş
Kesinlikle zaten bakımsız insanın kendine saygısı yoktur
Hayır, bu bana mutsuz olduğum konuyu unutturmaz. Unutturmayacağı için de uğraşmam.
Kendime olan saygımdan ötürü kişisel hijyen ve bakımımdan ödün vermem
Yok ya o kadarda değilim
Mutsuz olduğumda hep kendim kuaför
E atarım haftada 3 bagzen 5 gün
keyfim yoksa hiç uğraşmam
Bakım yaparken stres atıyorum
her şeye rağmen mükemmel olmak zorundayım.
Evet kesinlikle..
Umrumda olmaz diyenlerdenimm
Aynen öyle🤩🤩
O kadar deyilim
Öyleyim
Hayır değilim
Evet öyleyim 💋