😂😂 Merdivenden düşüp burnumu vurdum bir keresinde, o yüzden zarar geldi mi gelmedi mi anlayamıyorum. Elimle dokununca hafif bir yerde kemik hissi geliyor da belli oluyor mu
Açıkçası kusursuz olma gibi bir kaygım yok, çevremdeki kişiler çok beğenir küçücük vs der ama bi ben beğenemiyorum. Merdivenden düşüp burnumu çarpmıştım, belki o kemer gibi gözüken kısım ondan kaynaklıdır. Ama mesela dikkat bakılmadığı sürece belli oluyor mu sizce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vaaay kayak yapıyor be adam
😂😂 Merdivenden düşüp burnumu vurdum bir keresinde, o yüzden zarar geldi mi gelmedi mi anlayamıyorum. Elimle dokununca hafif bir yerde kemik hissi geliyor da belli oluyor mu
Bişi yoktur yav kedidir o kedi
😂😂😂
çok hafif kemer var benim burnum da böyleydi yaptırdım
Peki çok belli oluyor mu? Veya kötü duruyor mu
hayır kusursuz olmalı diye bir düşüncen varsa yaptır. yoksa dogal burunlara oranla durumu gayet iyi
Açıkçası kusursuz olma gibi bir kaygım yok, çevremdeki kişiler çok beğenir küçücük vs der ama bi ben beğenemiyorum. Merdivenden düşüp burnumu çarpmıştım, belki o kemer gibi gözüken kısım ondan kaynaklıdır. Ama mesela dikkat bakılmadığı sürece belli oluyor mu sizce
hayır ben cok ugrastım kusur bulmak için burnunda
Tamamdır çok teşekkür ederim ❤️ ucu vs düşük mü? Kusura bakmayın çok soru sordum ama
hayır yeterince kalkık önemli değil
Teşekkür ederim tekrardan iyi geceler
Sabahki başörtülü kız değilmiisin sen yüzündeki benleri soran :D
Hayır, kapalı değilim
Yeminle altın oranı bir yüzünüz olsa yine değiştirirsiniz siz kizlar
Gerek yok
Baya kotu
Peki mesela ne tavsiye edersiniz
Hic bir sey kadinlardan hoşlanmam
Tamamdır
İyi la işte oynatma
Yo şekli gayet güzel