O kadar özgüvensizim ki bu konuda. Yan profilden fotom hiç yok. Burnumun kemerli olduğunu düşünüyorum yandan da bu sekilde gözüküyor yaptıracağım kesin ama korkuyorum güzel olmaz diye de

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar özgüvensizim ki bu konuda. Yan profilden fotom hiç yok. Burnumun kemerli olduğunu düşünüyorum yandan da bu sekilde gözüküyor yaptıracağım kesin ama korkuyorum güzel olmaz diye de

Bak ister kıskançlık de, ister çekememezlik de. Ama sırf egonu tatmin etmek için bu soruyu sorduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😃 çünkü gerçekten burnundan şikayetçi olanların burnu bu şekil değil. Ve şikayetin de oldukça yapmacık üzgünüm.
Bunun uzun ama yüzüne sana yakisiyor karakteristik seni sen yapan birsey
Yaptirsan instadaki kızlar gibi olursun yani sen olmaktan cikarsin onlar da hepsi birbirini benziyor fenomen influcer hepsi aynı kimi izledigim belli değil cin Mali bebek gibiler
Sana yapılacak olan işlem burnunun ucunu kaldırıp ortasını biraz törpülemek olacak. Bence bu daha yapay görüneceği için yapmanı tavsiye etmem. Yüzünle uyumlu güzel bir burnun var. Doğal kalmasını tavsiye ederim.
Canım su gibi güzelsin, ama özgüvensiz hissettiğinde bunu anlamak çok zor olmaz. 🌸 Öncelikle şunu bilmelisin ki her insanın burnu mükemmel olmak zorunda değil; bizi biz yapan doğal ve ufak detaylarımızdır. Yan profilden göründüğünü düşündüğün bu detay sana özel ve seni sen yapıyor olabilir, unutma! Eğer burnunu yaptırmanın seni çok daha rahat hissettireceğine gerçekten inanıyorsan, bu kararı inceden inceye düşünmelisin. Güzel olmaz diye korkuyorsan yapabileceğin en iyi şey, doğru doktoru ve uzmanı bulup onunla detaylıca konuşmak. Kendin için doğru olduğuna inandığında korkular uzaklaşacaktır. 🌟 Ama unutma; bu bir şart değil, sen böyle halinle de harikasın! 💕
Cevap
25Cevap
gerek yok bence
He yaptır kanka ya bu nasıl burun (!)
Dikkat çekmeye çalıştığınızı düşünüyorum.
Biriniz de orijinal kalın be. Gerçi kafalarınız kopyala yapıştır olduktan sonra bedenler orijinal olsa ne olur.
Gayet iyi bence kendi kendine tribe gitmişsin belli ki dokunma bence
bu şekilde bir buruna sahipsen çok şanslısın hiç dokunmamalısın
Burnun cok guzel zaten inan bana hic ihtiyacin yok.
Burnunda bi sıkıntı yok ki. Senin yerinde olsam yaptırmam
Burnunuzda Bir şey yok ki niye yaptırasınız?
Bence burnun çok güzel onun değerini bilmen güzel olurdu
Gayet güzel burnun var. Ben de yaptırdım, dilersen sana doktorun ismini verebilirim. İstanbul'da ama
Takıntı yapmışa benziyorsun. Ben kemer göremedim.
Çalışıyorsa elleme bence. bir sorunun yoksa nefes vs
İster inan ister inanma ama eğer burnun fotoğraftaki gibiyse estetikliden çok ama çok daha güzel sakın yaptırma.
Verin ilgisini hanımefendinin.
Hiç gerek yok güzelliğin doğallığından geliyir inan bana gayet hoşsun kendini beğen🍓💕❤️
Kesinlikle yaptirmalisin katiliyorum
Bence burnun gayet güzel
Kesinlikle yaptırmamalısınız
Yaptırma bence
Senbirsin senin yüzün senin kararın
Gerek var mı sence
Yaptırırsan hiç kalmaz sanki 😂
Güzel bence gerek yok
Bence sen direkt psikiyatriye git
Bence de yaptırmalısın baya kötü
Aynen kanka
bence çok harika estetik artik bir fenomen oldu