Güzellik & Bakım Kadınlar yüz üstü yatamaz mı? kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle bir şey mümkün mü? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kadınlar yüz üstü yatamaz mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı. Yatılır ama ben ne sırt üstü ne yüz üstü yatabiliyorum 😂 1 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Neden yatamıyon ki Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Niye yatamasın? da şöyle kadın da yatamaz erkek de yatamaz boynu tutulur. 1 6 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sütyen ve göğüs ten dolayı galiba Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Belki büyük memede sorun olur bilmiyorum ama bende hiç olmuyor. Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Senin ki küçük o zaman Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Evet. Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Kaç beden pki Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Bilmiyorum. Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Göğüs ve sütyenin verdiği rahatsızlıktan dolayı pek yatamazlar 1 0 Yorumla
damladamla123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En fazla 5 fk yatabiliyorum 2 11 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Neden ki Yorumla damladamla123 +1 yıl Fazla sevmiyorum öyle yatmayi Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Hmm en sevdiğin yatma şekli peki Yorumla damladamla123 +1 yıl Yan yatarım genelde Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Bende sevmiyorum yan yatmayı özellikle ayak arasına yastık alıp Yorumla damladamla123 +1 yıl Aynen Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Yorumun için teşekkürler 🙂 Yorumla damladamla123 +1 yıl Rica ederim Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Keyifli İyi akşamlar Yorumla damladamla123 +1 yıl Sizede Yorumla kimsesiz95 +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yoo ben hep öyle yatıyorum 1 3 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Göğüsler ve sütyen rahatsız etmez mi Yorumla _Milagros_ +1 yıl Hayır etmez Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Hmm anladım kişiden kişiye değişiyor demekki bu olay Yorumun için teşekkürler Yorumla
Gül-iahsen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kalbi tehlikeye atar bu yatış tipi 1 7 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Ben hiç tehlike yaşamadım 😂 Yorumla Gül-iahsen +1 yıl Ben yaşadım. Bilimsel anlamda da dinen de çok olumlu sunuçları yok Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sol tarafa yatılırsa dinen iyi değil Yorumla Gül-iahsen +1 yıl İşte uyku hali kötü olur farkedikmez Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Haklısın ölüm uykuda da gelebilir Yorumla Gül-iahsen +1 yıl Uykuda ölüm yaşayan bir komşumuz vardı Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Anladım Yorumla
iamayyca Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yatıyoruz neden yatamayalım, bazen çok rahat olmuyor sadece. Regl günlerinde hassaslaştığı için 1 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Yatamaz diye yazılar videolar gördüm de o yüzden sorayım dedim Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yatabilirler, memişler o kadar sorun etmez bence. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben yatıyorum. 1 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sütyen ve göğüs rahatsızlık vermiyor mu Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Erkekler yatamaz 1 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Ben yatıyom rahatlıkla Yorumla
Kedyl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Mumkun 1 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sütyen ve göğüs rahatsızlık vermez mi? Uzun süre yatıldığında Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Gayette yatıyorum 1 7 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Uzun süre yatabiliyon mu Yorumla Sonuyku5433 +1 yıl Yatarım Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Helal olsun o zaman bunu başaran nadir kişilerdensin Yorumla Sonuyku5433 +1 yıl Nednekş Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Gögğs ve sütyenden dolayı galiba Yorumla Sonuyku5433 +1 yıl Hım anladım sağıl Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Ama bu senin için önemli değilmiş Yorumla
madscientist Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kardeşim erkekler öyle yatamaz 0 7 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Ben yatıyorum Yorumla madscientist +1 yıl bilemedim ama problem yaşıyor olman lazım Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Ne gibi Yorumla madscientist +1 yıl dostum ne gibi olabilir illa söyleteceksin. yatağa delik mi açıyorsun? Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Yatarken erekte olmuyorum Yorumla madscientist +1 yıl sende bir arıza olabilir söyleyim Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Yatarken niye sertleşme olsun ki Yorumla
TheLondoner Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Yatabiliriz 1 4 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sütyen ve gögüs rahatsız etmiyor mu Yorumla TheLondoner +1 yıl Etmiyor Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Bu demekki kişiden kişiye değişiyor Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Yorumun için teşekkürler Yorumla
Anisajanesi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl sss en sevdigim pozisyondurr 0 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Aaaa ne güzel Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. yo yatar 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yatar 0 0 Yorumla
Dindiridindi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yatiyom 0 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sütyen ve göğüs rahatsızlık vermiyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yatılır ama ben ne sırt üstü ne yüz üstü yatabiliyorum 😂
Neden yatamıyon ki
Niye yatamasın? da şöyle kadın da yatamaz erkek de yatamaz boynu tutulur.
Sütyen ve göğüs ten dolayı galiba
Belki büyük memede sorun olur bilmiyorum ama bende hiç olmuyor.
Senin ki küçük o zaman
Evet.
Kaç beden pki
Bilmiyorum.
Göğüs ve sütyenin verdiği rahatsızlıktan dolayı pek yatamazlar
En fazla 5 fk yatabiliyorum
Neden ki
Fazla sevmiyorum öyle yatmayi
Hmm en sevdiğin yatma şekli peki
Yan yatarım genelde
Bende sevmiyorum yan yatmayı özellikle ayak arasına yastık alıp
Aynen
Yorumun için teşekkürler 🙂
Rica ederim
Keyifli İyi akşamlar
Sizede
🙂🙂🙂
Yoo ben hep öyle yatıyorum
Göğüsler ve sütyen rahatsız etmez mi
Hayır etmez
Hmm anladım kişiden kişiye değişiyor demekki bu olay
Yorumun için teşekkürler
Kalbi tehlikeye atar bu yatış tipi
Ben hiç tehlike yaşamadım 😂
Ben yaşadım. Bilimsel anlamda da dinen de çok olumlu sunuçları yok
Sol tarafa yatılırsa dinen iyi değil
İşte uyku hali kötü olur farkedikmez
Haklısın ölüm uykuda da gelebilir
Uykuda ölüm yaşayan bir komşumuz vardı
Anladım
Yatıyoruz neden yatamayalım, bazen çok rahat olmuyor sadece. Regl günlerinde hassaslaştığı için
Yatamaz diye yazılar videolar gördüm de o yüzden sorayım dedim
Yatabilirler, memişler o kadar sorun etmez bence.
Ben yatıyorum.
Sütyen ve göğüs rahatsızlık vermiyor mu
Erkekler yatamaz
Ben yatıyom rahatlıkla
Mumkun
Sütyen ve göğüs rahatsızlık vermez mi? Uzun süre yatıldığında
Gayette yatıyorum
Uzun süre yatabiliyon mu
Yatarım
Helal olsun o zaman bunu başaran nadir kişilerdensin
Nednekş
Gögğs ve sütyenden dolayı galiba
Hım anladım sağıl
Ama bu senin için önemli değilmiş
kardeşim erkekler öyle yatamaz
Ben yatıyorum
bilemedim ama problem yaşıyor olman lazım
Ne gibi
dostum ne gibi olabilir illa söyleteceksin. yatağa delik mi açıyorsun?
Yatarken erekte olmuyorum
sende bir arıza olabilir söyleyim
Yatarken niye sertleşme olsun ki
Yatabiliriz
Sütyen ve gögüs rahatsız etmiyor mu
Etmiyor
Bu demekki kişiden kişiye değişiyor
Yorumun için teşekkürler
sss en sevdigim pozisyondurr
Aaaa ne güzel
yo yatar
Yatar