Ben geçen gün de gördüm direksiyondaki kadın yüzüne maske yapmış öyle araba kullanıyordu. :D Ben koltukta bile zor sabitliyorum yüzüme valla kadına helal olsun dedim. 😂 Sizce mantıklı mı?

Ben geçen gün de gördüm direksiyondaki kadın yüzüne maske yapmış öyle araba kullanıyordu. :D Ben koltukta bile zor sabitliyorum yüzüme valla kadına helal olsun dedim. 😂 Sizce mantıklı mı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yapılmamalı
Tabiki maske, manikür, pedikür ve makyajlar araba kullanılırken mutlaka yapılmalı hatta dikiz aynası sökülüp makyajın olup olmadığı onunla detaylıca kontrol edilmelidir.
Fön mü çekiyor yok artık 20 dk bekleten ışık var ya da şükür ki ben İstanbul dışına yakın olduğun üçin denk gelmedim 🥰🙏😂
Ben denk geldim:)
Ahahahah iyi ki denk gelmedim tripli bir şekilde sollarım hem cinsim demem yani yeri mi yani maskenin 🫣😃
Aynen teşekkür ederim bu tavrın için
Tek iltimas engelli araçlarına idi onlarda artık belli olmuyor birde bisikletçilere ✌🏻ve motorlulara yoksa makyaj vs geçeri olmaz bünyemde
Aynen bisikletçi ve motorcu Lara saygi bende motor kullaniyorum saygi gosterenlere teşekkür ediyorum
Bisiklet yolları artarsa bende ilgili makamlara teşekkür edicem inş ✌🏻iyi akşamlar
Hareket halinde 5 seans çıkarıyor kadınlar. Maske den para çıkmaz yapmaz lar yani
Yaoarken çarpmıştı bitane kiz arabami yaptırdı sonra sevgili olmustuk
Her şeyin yeri zamanı var normal zamanda yapamamış mı
Arabada giderken neler oluyor neler maske en kolayi 😂
Yok artık, oldu olacak bir de ağda yapsın
Adamlar zincirleme kaza yapar görürse 😂😂
Araba sürerken yalnızca araba sürülür.
Şaka mısın sen ya bi zahmet araba kullanma
niye eve kıran mı girdi 😅😅
Nerelisin sen Erzurum mu😂
adanalıyım 😅😅
Hemde has adanalı
Yapılmaz
Nejsjsjsj nasık bir soru bu
yapılır mı sence?
Sakin yapmayin arkada bayanlari bekliyoruz isikda ya ruj suruyor ya krem ya da fön cekiyor
@Mertcan3404 ben yoluma bakarım
Aynen bilinçli kullanlara teşekkür ediyorum senin gibi
Fön mü çekiyor yok artık 20 dk bekleten ışık var ya da şükür ki ben İstanbul dışına yakın olduğun üçin denk gelmedim 🥰🙏😂 @mertcan3404
yapılmaz
Arabada giderken neler yapiliyo maske kolay is
Duş alınır
He he yapılır
Neden olmasın
Nasil olcak?
Yokkkk
ne maskesi
Neden olmasın
siz yapın.