Güzellik & Bakım Burun estetiği yaptıran birinin eski fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırması normal mi? mertoseksüel Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Belki eski halini görmek istemiyordur ama insan geçmişiyle barışık olmalı bence. Burun estetiği yaptıran birinin eski fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırması normal mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Estetik Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. İsterse kaldırır kendi kararı 0 0 Yorumla
Işıll_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bende burun estetiği oldum insagram daki eski fotoğraflarımı hep kaldırdım normal 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kendisiyle barışık değil 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yakınım öyle yapmıştı 😁😁 normal normal 😂 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Normall 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ozguvensiz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendinden tiksiniyordur o attığı yeni fotoğraflarını da beğenmiyordur, yeni estetikleri gelecektir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İsterse kaldırır kendi kararı
Herkes istedğini yapabilir ama ben kaldırmazdım galiba
normal eski kendini yeterince sevse zaten yaptırmaz.
bende burun estetiği oldum insagram daki eski fotoğraflarımı hep kaldırdım normal
Kendisiyle barışık değil
Gayet normal
Yakınım öyle yapmıştı 😁😁 normal normal 😂
çok normalll
Normall
Normal bence
Ozguvensiz
Kendinden tiksiniyordur o attığı yeni fotoğraflarını da beğenmiyordur, yeni estetikleri gelecektir.
Normal
Tercih meselesi.