O istediği için kapandım evlilik teklifi aldım, söz tarihimiz belli oldu aileler tanıştı vsvs ama bana davranışları değişti sonradan ve onu bırakmak zorunda kaldım kendime saygımı kaybetmemek için yüzük attım üstüne de tesettürden çıktım, şimdi sosyal medyasında hala ellerimizin fotoğrafı duruyor, biyografisi duruyor, birbirimizin numarasını da silmedik, wp durum atınca izliyor yaklaşık 5 gün oldu ayrılalı, ne bir mesaj ne bir araması yok, sizce neden silmiyor, dönecek mi? Onu hala seviyorum, bunları yaptığım için pişmanım ama dönüşü olmayan bişey yaptım saçımı açtım,
Biten bir ilişkiden sonra sosyal medyadan fotoğraf neden silinmez?
Seni açık halinle beğenip sonra kapanmanı istemesini ben sana saygısızlık olarak yorumluyorum. O yüzden ayrılmakla doğru yaptığını, ona dönmemen gerektiğini düşünüyorum. Fotoğrafları neden silmediğini bilmiyorum ama.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet beni açık halimle gördü tanıdı, ben doğal sarışınım saçlarımı çok seviyordu, 3-4 ay sevgililik süresinden sonra evlilik teklifi organizasyonundan bahsetti bana şart koştu, onu çok sevdiğim için kapandım, ama mesleğime aykırıydı işimden de çıkarttı, eve kapattım kendimi bu süreçte, sonunda da dayanamadım bıraktım onu ve açıldım, ben buyum çünkü, ve ben zaten kapalı giyinen bir kızım, sadece saçım açıktır benim, şimdi de dönüşü olur mu bu ilişkinin merak ediyorum
Onun için kapanmasaydın keşke bence sen dönsede kabul etme kendine saygını bitiren erkekler de kadınlar da çok tehlikelidir bi süre sonra seni manipüle edip ben ne yaptıma dönüyor her şey sen çıldırırken o sana deli muamelesi yapıyor mesela gbı gıbi
Beni olduğum gibi kabul etmesini istedim, ben açık saçık giyinen bir kızda değilim, öyle olsa amenna belki, ama değilim, ayrılmadan önce ağzını yokladım açılırsam neler olacağını beni engelleyeceğini sileceğini zart zurt söyledi, yapmadı ama bende ayrıldım ve açıldım yüz yüze geldik yüzüğünü verince gördü beni açık saçlı, şok geçirdi tekrar ve hayal kırıklığı vardı yüzünde, bende bu kez dönüşü olmaz dedim ama bu hareketleri çok garip acaba mı diyorum
Seni olduğun gibi kabul edemeyen birine yaranmak için daha ne yapabilirdim ki! Bizim aile de dindar, erkek kardeşim açık biri ile evlendi, kimse kapan et demedi. Yobaz baskıcı onlar, sen kendini seçmişsin üzülme. Eğer o seni seviyorsa bu halinle kabul etmek zorunda değilse ilerde çok acı çekecektik
Peki sence beni böyle kabul edip döner mi? Yani neden dediğini yapmıyor engellemiyor, silmiyor hiçbir şeyi izliyor wptan durumları filan çok garip geliyor, amacını anlamıyorum
Sen neşeli şeyler paylaşma, derdinin sadece olduğun halinin onaylanmaması olduğunu göstermen lazım. Yanlış izlenim oluşturma seviyorsan. O gerçek sevip değer veriyorsa döner değilse de bitmesi iyi olmuş
Sence ben numarasını siliyim mi instagramdan da siliyim filan, yoksa yapmiyim mi? Ya sizin sosyal medyanız var mı? Ben akıl hocası istiyorum, lütfen iletişim kurmak istiyorum sizinle @fatmanurerkaann instagram hesabım yani bi anlatmam lazım düzgünce lütfen
instagramdan arayıp anlatmak istiyorum, gerçekten, çevremde ki herkes eşim dostum fikir veriyor ama kimsenin tarafsız yorum yaptığını düşünmüyorum, bu yüzden