Mesela benim annem yeşil çay içtikten sonra bardak altında kalanları yüzüne sürer. Ben de ondan öğrendim.

Mesela benim annem yeşil çay içtikten sonra bardak altında kalanları yüzüne sürer. Ben de ondan öğrendim.

Selam gadası 🙃
Genelde annem pek bakım yapan bir kadın değildir. Çünkü ev işinden kendine bakım yapacak halı kalmıyor. Ama kahve telvesini yüzüne sürmek gibi durumları olduğunu biliyorum.
Benim annem cilt bakımı konusunda tam bir doğallık insanı, bulduğu her şeyi yüzüne yapıştırabilecek bir potansiyele sahip yani anlayacağınız. :D Ondan öğrendiğim en güzel şey kavun kabuklarını buzlukta bekletip çıkarttıktan 5 dakika sonra yüze uygulamak, inanılmaz nefis bir his bırakıyor🤩
üzüm çekirdeği yağı yüzüme sürüyorum baya iyi geliyor. başta baya tereddütlüydüm yediklerinizi yüzünüze sürmeyin dedikleri için ama bir zarar görmedim zarar gören de duymadım
Salatalık maskesi. Annem değil de anneannem hala yapar. 60 yaşında ve pamuk yüzüne hala salatalık kabuklarını koyuyor. Bunu anneannemden öğrendim.
Cevap
6Cevap
Annem makyaj yapmaz duru bir cilt sever
Pirinç maskesi var mükemmel bir etkisi var
Hayır kendim bakım yapıyorum
Yok valla annem sadece sabunla yıkıyor yüzünü ama cillop gibi cildi var. Sırrını soruyorum, makyaj yapmadığım için diyor 🤣
Benim annem hiçbir şey yapmıyor ama cildi bebek gibi hep parlıyor , benimle de dalga geçiyor ne b. ok görseniz yüzünüze sürüyorsunuz diye. Ve haklı da ne kadr bakım yapmaya çalışıyorsam o kadar kötü oluyor 😀
Salatalık soyunca kabukları boşa gitmez bizde yüzüne yapıştırıyor doğal bakım birde aloe vera bakım yapıyoruz cicegimizden koparıp ellerine yüzüne krem gibi sürer 😂
yediğim meyveleri yüzüme sürerdim önceden
mesela portakal mandalina limon :D
bi yandan yer bi yandan yüzüme sürerdim :D
Annem cilde bir seyler surulmesine karsi bol bol su icmeyi oneriyor cildi gercekten mukemmel
Benim annem bir aralar kendine kahve telvesi sürerdi.😀
yok galiba sadece cilde olmasa da saça zeytinyağı sürmek var.
Annem hiç cilt bakımıyla uğraşmıyor.
Limonlu su en güzeliiii ❤
Yoktur
Yok canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?