Hayatımda en önem verdiğim konu cildim olabilir. Sitedeki arkadaşımın diline bu konudan düşmüşlüğüm de vardır...😁
DİP NOT: insanlara verdiğiniz değerin karşılığını göremeyebilirsiniz ama cildiniz güzel ve doğru bakımla size ihanet etmez.

Hayatımda en önem verdiğim konu cildim olabilir. Sitedeki arkadaşımın diline bu konudan düşmüşlüğüm de vardır...😁
DİP NOT: insanlara verdiğiniz değerin karşılığını göremeyebilirsiniz ama cildiniz güzel ve doğru bakımla size ihanet etmez.
Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur diye boşuna dememişler atalarımız 😚
Çok doğru
Bi saldı mı hersey sanki sil baştan uğraş dur valla 😏 düzenli olunca da kampanyaları iyi takip etmek gerekiyor , tepeden tırnağa lazer 1.750 çok iyi denk geldii mesela , kampanya olmasa en az 4000 artıkk her şey iyice uçtu kızz 🤭🤭
Ben 3 bine buldum ya çok iyi yakalamışsınız.🫢
Kaçırmam bu tarz şeyleri bacımmm 😚 hele ki bu zamanda her şey pahalıyken inan çokk tatlı geliyor kampanyalar 😂😂
Eig için teşekkür ederim cnmm , herzaman fikir alışverişi yapabilirsin , aslında kanka mı olsakl ne etsekk gız 🤔😊😊
Rica ederimm. Gizlisin istek atarsan olur tabi🌺
Attmm balımm
Senn yzman gerekiyo herall gızz? Kutun kapalı 🤭🤭
Evet tabi ki
Bak soruyu yazarken bile sizin cevap vereceğinize emindim😄 cilt denilince sitede ilk aklıma gelensin.
Rica ederim🌺🌷
Cevap
3Cevap
Evet nemlendirici sürüyorum :D
Çok sıkı bir rutinmiş 😅😅
Tabi ki de benden bakımlısı yok :D :D
Tabi ki.
Emek verip de karşiligini gordugum tek olay.
😅
😅😅 gerçekten öyle ya
Cevap veriyorum :-- erik dalı gevrektir sakın basmayin 🤗
Cilt bakımını bu devirde atlayan var mi ya? Çok dikkat ederim.
Yok bee, tek rutinim sabah kalkınca yüzümü yıkamak😀
günde 1 kez oda gece olmak üzere rutinim var evet
Maske ve tonik yaparm genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar