Güzellik & Bakım Kısa kadın = çirkin kadınmıdır? SuǝɹdʞnɔnK Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Kısa kadın = çirkin kadınmıdır? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır oldukça hoştur gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Değildir kısa boylular tatlı oluyor 1 0 Yorumla
emzeay Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Tipi müsait ise değildir :)) ben 35 kilo vereceğim ve ne yalan söylim, çokta hoş duruyor ozaman 1 6 Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Şu boy kilo kaç acaba Yorumla emzeay +1 yıl şu an önemli değil Yorumla emzeay +1 yıl 35 kilo gidecek kafama koydum Yorumla emzeay +1 yıl Elimden geleni yapıyorum kaç gün oldu Yorumla emzeay +1 yıl Akşam yemeği kestim sadece günde bir öğün yiyorum Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl şu an boy kilo kaç Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Çirkin sensin hıh 😒 1 3 Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Sende çok güzelsin hıhh Yorumla Kömüüür +1 yıl Deme böyle kızamıyorum 😒 Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Niye kızıyorsun ki zaten :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa erkegin ski kısamıdır 1 1 Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Milletin skini nereden bilebilirim askerde giyinirken falan gördük desek oda iniktir bu ne biçim soru :D Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Şeker kadindir 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Tatlı kadındır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır oldukça hoştur gadası
Değildir kısa boylular tatlı oluyor
Tipi müsait ise değildir :)) ben 35 kilo vereceğim ve ne yalan söylim, çokta hoş duruyor ozaman
Şu boy kilo kaç acaba
şu an önemli değil
35 kilo gidecek kafama koydum
Elimden geleni yapıyorum kaç gün oldu
Akşam yemeği kestim sadece günde bir öğün yiyorum
şu an boy kilo kaç
Çirkin sensin hıh 😒
Sende çok güzelsin hıhh
Deme böyle kızamıyorum 😒
Niye kızıyorsun ki zaten :)
Kısa erkegin ski kısamıdır
Milletin skini nereden bilebilirim askerde giyinirken falan gördük desek oda iniktir bu ne biçim soru :D
Kotu kadindir
Şeker kadindir
Tatlı kadındır