Güzellik & Bakım Jel eyeliner mi daha kolay, likit eyeliner mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha kolay geliyor size? Jel eyeliner mi, likit eyeliner mi? Ben likite alıştım..Jel eyeliner #EdamedaGüzellikbakım 🖤✨ Güncellemeler+1 yıl Güncel eyeliner Jel eyeliner mi daha kolay, likit eyeliner mi? Cevapla Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Likit daha kullanışlı gibi görünüyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Jel eyeliner 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl onların ne olduğunu bilmeyen ben 🤦🏻♂️ 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Likit eyeliner özellikle renkli olanlarından 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Ben ikisini de kendi kendime sürmeyi başaramıyorum… 🤷🏼♀️😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. İkisinide süremiyorum 1 0 Yorumla
1itsdivaonlıne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Gözler iri olunca süremıyorum , surenlere de imreniyorum. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ikisini de çekemediğim için sorun yok 1 0 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Likit daha kullanışlıdır jel kabiliyet ister 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Likit daha kolay ama yamuk oluyor yine de. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şablon mu kullanmış o abla ya 😂😂 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Likit çok kolay jel olan dağılıyor 1 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hiç anlamam ben sne likit diyorsan likit olsun 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Likit kullanıyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Likit 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Selam gadası 🙃
Likit daha kullanışlı gibi görünüyor.
Jel eyeliner
Likit eyeliner özellikle renkli olanlarından
Ben ikisini de kendi kendime sürmeyi başaramıyorum… 🤷🏼♀️😂
İkisinide süremiyorum
Gözler iri olunca süremıyorum , surenlere de imreniyorum.
ikisini de çekemediğim için sorun yok
Jel eyeliner daha kolay
Likit daha kullanışlıdır jel kabiliyet ister
Likit daha kolay ama yamuk oluyor yine de.
Şablon mu kullanmış o abla ya 😂😂
Likit çok kolay jel olan dağılıyor
Hiç anlamam ben sne likit diyorsan likit olsun
Eyeliner sevmiyorum ki
Likit kullanıyorum
Likit
Likit daha iyi
Likit bence
Jell
Jel eyeliner
Likit