Güzellik & Bakım Su da saçınızın bozulmaması için hangi saç modelini yapıyorsunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Su da saçlarımı topuz yaparım genelde ya siz? Topuz Dağınık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Su da saçınızın bozulmaması için hangi saç modelini yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Topuz yani şu temizlik topuzu tarzı yalandan topladığım bir saç modeli. 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Topuz yapıyorum. Açık olunca yıpranmaya daha yatkın oluyor. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl suda saçlarım neden bozulmasın diye uğraşayım kiamaç bozulması dalıp çıktıkça. açık bırakıyorum 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bone takıyoruz mesela bone diye bişey icat edildi ama 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Her zaman dağınık 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. açık 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Topuz tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben açık bırakıyorum saçımı genelde.
Topuz yani şu temizlik topuzu tarzı yalandan topladığım bir saç modeli.
Topuz yapıyorum. Açık olunca yıpranmaya daha yatkın oluyor.
suda saçlarım neden bozulmasın diye uğraşayım ki
amaç bozulması dalıp çıktıkça. açık bırakıyorum
Bone takıyoruz mesela bone diye bişey icat edildi ama
topuz yapıp bone takmak
Örüyorum uzunsa saçım
Her zaman dağınık
Bozuluyor :(
açık
Örerim
Topuz tabiki
3 numara
açık bırakıyorum