Güzellik & Bakım Cilt bakım ürünleri veya makyaj için daha fazla para harcıyor musunuz? kir_papatyasi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Temiz bir cilde sahip olmanın benim için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden cilt bakım ürünlerini tercih ederim... Cilt bakım ürünleri veya makyaj için daha fazla para harcıyor musunuz? Cevapla Cilt Soruları Makyaj Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Gerektiğinde harcıyım cilt bakım için. 0 0 Yorumla
Hannahandgeorge Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hic harcamiyorum. Sadece yaglanmasin diye gliserinli sabunla yikarim, dustan sonra siyah nokta bandi takarim. Nadiren nemlendirici surerim. Cildimin ihtiyaci yok diye degil, ben cok tembelim diye. 0 0 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cilt bakım için harcarım. Maske, tonik ve nemlendiri kremler için. Makyaj için çok nadirdir. 0 1 Yorumla RoseCamellia +1 yıl Nemlendiriciiiii*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerektiğinde harcıyım cilt bakım için.
Hic harcamiyorum. Sadece yaglanmasin diye gliserinli sabunla yikarim, dustan sonra siyah nokta bandi takarim. Nadiren nemlendirici surerim. Cildimin ihtiyaci yok diye degil, ben cok tembelim diye.
Cilt bakım için harcarım. Maske, tonik ve nemlendiri kremler için. Makyaj için çok nadirdir.
Nemlendiriciiiii*
Doğal güzellikten yanayım.
Harcama bacım yazıktırr günahtırr
Max 50 TL falan
Hayır.