Aynı durum kızlar içinde geçerli aslında herkes olgun isterse gençlere😃😂 kim bakacak
Olgun kadınlar her zaman önde mi?
Aynı durum kızlar içinde geçerli aslında herkes olgun isterse gençlere😃😂 kim bakacak
Erkekler sizce her zaman olgun kadınları mı tercih ediyor?

#reda
Şimdiki erkekler sugar mommy tercih ediyor istediği kadar olgun olsun artık parası yoksa teyzenin anlamı yok :D Burada çok var hem evli olup hem sugar mommylik yapan teyzeler iyi bilirler 😎😂😂😂
Çoğu olgun kadın demiş ama hepside 30 yaşındaki kadına evde kalmışsın seni 40 45 yaşındaki adamlar derler, bu zamana kadar niye evlenmedin derler. Olgun kadınlar iyi düşünsün. Bunların ekmeğine yağ surmesinler
Yaş olarak 30 ve üzeri kadın ve erkekleri her zaman daha çekici bulmuşumdur.
Bu görüşü ben yazmış olmalıyım💛😃
♥️
yok be, erkeklerin çoğu çıtır kız peşinde bence.
Yo valla değiller konuşuyorlar flört ediyorlar ama iş biraz ciddiye binince korkuyorlar yetersiz gelmekten
Aynen öyle tek gayeleri goy goy
Cevap
87Cevap
Selam gadası 🙃
Her erkek olgun dolgun kadını sever.
Evet olgun kadınları seviyorum. yaşıtlarım bana ergen gibi geliyor
Bak tatlım; olgunluk yaşta değil baştadır. :D aslında sorunun cevabı net bir şekilde bu. Erkekler için bu tip şeylerin önemli olduğunu düşünmüyorum, kendileri ne istediklerini biliyor mu acaba? Ben şöyle böyle kadınla yapamam diyorlar, bakıyorsun yanında tamda o türden kadın var sjhsj
Erkekler olgun seviyorlar jxjxjxj
Benim için önemli değil yani belli bir filtrem yak sarışın esmer genç olgun zayıf kilolu yani böyle umursamam içi dış güzelliği olsun anlaşabilelim kafalar uyuşsun falan tamam.
Olgun kadından kastımız cinsel olgunluksa evet. Ama yaşa bağlıyırsak hayır. 45 yaşına gelip yavan bir seks hayatı olan kadın var, 25 yaşında cinselliğin kitabını yazacak kadın var. Olgun kadın bu ikincisidir bana göre. Ve evet bu kadın avantajlıdır, bir değil birkaç adım öndedir.
Hayir onde degil erkeklere ac olduklarindan genc erkek gorunce onlarinda hosuna gidiyo. Ama bi erkek olarak soyliyim biz seyimizin keyfine onlarda seyinin keyfine yapiyor alan memnun satan memnun. Her ask dengiyle guzel. Beraber buyucegin biiri her zaman daha iyidir. Yasitlarimi daha cok seviyorum. Olgunlarda oldu zaman zaman ama tamamrn cikar iliskisi ask iliskisi degil
Erkeklerin neyi sevdiğini kendileri bile bilmiyor bence. Ayrıca erkeklere göre tavır alacağıma sevilmemeyi tercih ederim ki şu anki durumumu da bu şekilde özetlemiş olurum 😂
Aman ali rıza😂 bey Ağzımızın tadı bozulmasın
20 yaşında da 40 yaş üstü kadına sadece kadın olanlar bunlar diyordum,
30 yaşında da...
40'da da... Şimdi 45 yaşındayım hâlâ 40 üstü kadın, geri kalanı ne istediğini bilmeyen kıt beyinli kitlesi.
Benim için olgun olacak diye bir şey yok, yeterki sınırsız olup mutlu etmesini bilsin gerisi boş, ama bir çok 50 yaşına yakın olgun kadın var bir fiziyi varki sorma, genç kız yanında halt etmiş işte böyleleri hoşuma gider
Olgunluktan ziyade anlayış, birlikte keyifli zaman geçirebilme ve iyi geçinmek önemli bence.
Erkekler olgun seviyor jxjxjxj
Mutluluk esasdır.
Olgun kadınla kolay arkadaş olunur, fikir yapısı oturmamış bir kadınla sohbet edilmiyor keza erkekler içinde geçerli bir durum.
- Hayır, değildir: Elinde olsa hiçbir kadın yaşlanmak istemez.
- Hayır: Yaklaşık 35 yaşına geldiğinde birçok erkek, kendinden büyük bir kadınla olmak istemiyor.
Kendi şahsım adına yorum yapmak gerekirse tercihim olmadı hiçbir zaman. Ama gün geçtikçe olgun güzel bir kadınla deneyim yaşama fikri aklıma oldukça yer ediyor. Bunu tecrübe edinmek istiyorum yani.
Genelde daha kadınsı ve ne yaptığını bildikleri için çekiyor
Arkadasım aklıma geldı
‘ ben boyun eğmezdim ama onlar milf göndermiş ‘ demişti 😂
Çoğu erkek olgun kadın sever
Olgun kadınlar genç kızlar gibi şımartılmaya o kadar sevmez şımarıklık sevmez işi akışına bırakır aldığı hazza zevke bakar
Olgun kadıların bazıları cok anormal kollu kuvetlı erkeklere yapışinca bırkmaz erkeklerı erkekte napsın 😏
Olgun veya çocuksu hanımefendiler uzun boylu zengin ve kaslı erkekleri beğeniyorlar. 😊 Bana da onlara mutluluk dilemek düşüyor. 😊
Olgunlukla bir ilgisi yok güzel kadın ilgi görür bence
Önünü arkasını bilmem amaa kadınların hiç kıymeti değeri yok onu biliyorum
asla böyle bir şey olamaz.
olgun kadın, kıtlık zamanında lazım olur.
Kesinlikle öyle.
Her zaman demişimdir sonuna kadar milfciyim agaaaa
Bayağı milf sever ergen arizona kertenkeleai varmış. Üşüşmüşler paya 😜🙃😜🤪
Hayır erkekler genelde güzelliğe ve çıtirliga bakar
Eteikete karşıyım. Benim için sadece uyum anlaşma önemli. Bu tür etiketeleri saçma buluyorum
Olgun karakterler önde daha çok, beden yaşıyla alakalı değil
Önde olduklarına hem fikirim çünkü diğerleri hâlâ çocuksu oluyor.
başka bir tercihim olmadığı için önde arkada klasmanına bile girmez :)
Kişisel tercih ama benim için önde ya da olgun düşünebilen demek daha doğru olur
Aklen evet ama diğer türlüsü kişisel zevkle alakalı.
Ne istediğini nasil mutlu olmasini bilen bi kadin her zaman öndedir 🔥🔥
Ne istediklerini biliyorlar en azından dengesiz değiller
Hayır genç kadın arıyorum olgunlar aşkı yaşayamıyor
Değişebilir ama bence mesele sevmek
Sen ne konuda sordun ki?
Olgun kadınlar değil olgun insanlar bir adım öndedir.
Milf bir yetişkin artisti gibi birini örnek koymanız hatalı.
Bakımsız ve kötü yaşanan, kendine bakmayan biri gençken bile kötü olur.
28 yaşından sonra fikri değişir küçük kız arar erkek
Yoo istemiyor lar djjd
İsterler 😂
Valla istemiyorlar 😂
Sen kaç yaşındasın 😂
20
İstemeyen de ne bilim 😂
Düşünsene 32 ve 20 kdkdk böyle büyük bir nimet😂
Valla aynen öyle 😂istemeyen de sorun vardır 🙈
Ben olsam kesinlikle kaçırmam bu fırsatı 🙈
genelde. saçma sapan sıkıntılarla uğraşmıyoruz bu sayede
Önde çünkü şımarık düşünmüyorlar
Şahsen ben çocuk büyütümem. Kendini geliştirmiş, zekasını kullanabilen olgun bir kadın tercihim olur. Gerçi şöyle bir durumda var. Birisi seni gerçekten sevdiğinde çocuklasiyormus. Olgun başlasın sonradan sıkıntı yok çocuklasabilir 😄
Genç Kızlar çocuk çocuk hareketler ediyor olgun Kadınlar çoğu aklı başında olup anlıyor Erkekleri genç Kızlar anlamıyor bizi hayat tecrübesi kazanmamış
Olgun kadın değilde olgun erkek olabilir
Kesinlikle ya olgun erkek bi😂 mükemmel
her zaman ilgi odağımda olan kadın türü. 30-45 yaş aralığı favorimdir.
Genç erkekler ve kadınlar olgun kişilerin peşinde olgun kadin ve erkekler genç erkek ve kızların peşinde sürekli olarak ters Bi işleyiş var
Olgun demeyelim de kendimi bilen ne istediğini bilen kadın
Olgun kadın her zaman öndedir çünkü tecrübeli ve teknik açıdan müthişti
Olgun derken 30larda olsun çünkü anlayış var onlarda
@Redamancy-4 bir yorum yapsaydın zahmet olmazdı he
32-38 kadınların en güzel yaş aralığı bence
Çıtır kızlar favorim 19 25 yaş aralığı
Şimdi artık ne desem boş djjdj
Neden ne oldu
Senin yaşındakiler o aralığa bakamadı bir türlü jxjx
😄😄
Bakmasını bilmiyorlar demekki
Demek ki jxjx birde şu şey var jxjdj neyse😂
Söyle söyle 😅
Yaşıtımda yaşıtım diye tutturanlar beni cidden güldüyor kfjdjjd
bir şey bildikleri yok onların işin sırrını çözememişler daha
Bakımlı olgun varken jdjdjdj napim yaşıtımııı😂
Sende ağzının tadını biliyorsun 😂
Bir kere büyük olunca 😂 aşağısı kesemiyor jdjdj
Kesmez tadını aldımı 😄
Evet öndedirler.
Zevk meselesi çıtır severler de var
Çıtır varken ne yapalım olgunu
Hayır, yaşıtım varken ablayı teyzeyi ne yapayım.
Olgunluktan yaşı anlıyosan hayır
Olgun bayanlar daha anlayisli olur
kesinlikle öndeler
Genel olarak öyleler diyelim.
Hayır, arzuladığı kadını ister
Olgun candır😂
Bence ayni katagorideler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?