SAÇIM YANDI MI?

Saçıma okula gittiğim sıralar genellikle 1 haftada bir veya iki kez düzleştirici uyguluyordum, yaz tatilinde bu azaldı fakat 2-3 haftada bir olmaya başladı. Saçımın birkaç tutamında aralarında boya var bir kez açıcı yaptım ve üstüne boyadım her açıldığı zaman (genellikle 2-3 ayda bir) boyuyordum üstüne ama açmıyordum tekrardan. Son aylarda boyalı kısımların boyasız kısımlara kıyasla inceldiğini farkettim, bazı yerlerinde hafif küçük kopukluklar vardı. Ama boyalı bölgenin yarısı uzunken yarısı biraz kısalmış gibi şuanda. Bugün saçımı yıkadım ve saçımdan yanık kokusu geliyordu saçımın bahsettiğim boyalı bölgeleri dışında bir problemi yoktu görünüşü aynıydı. Annem saçımın yanmış olduğunu söyledi. Boyadan mı yoksa ısıdan mı kaynaklıdır sizce ve ne yapmalıyım?
Boyadan olduğunu ilk başta pek düşünmedim çünkü açıcı sadece bir defa kullandım. Ve son iki gündür düğün olduğu için saçımı yüksek derecede düzleştirip maşa yaptım. Bilgisi olan var mıdır
Güncellemeler
+1 yıl
Saçımın boyalı kısımlarını kendi rengime boyayıp uçlarından saçımı mı kestirsem?
SAÇIM YANDI MI?