Güzellik & Bakım İpek kirpikler çekicilik unsuru mu? MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bir arkadaşım sen de yaptırmalısın dedi çekici olabilir ama doğallıktan uzak geliyor bana sizce peki? İpek kirpikler çekicilik unsuru mu? Cevapla Kirpik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet çekici görünüyor 0 0 Yorumla
Nazayy Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bazılarına yakışıyor ama genel olarak biraz abartı duruyor 1 2 Yorumla Nazayy +1 yıl Ama sana çok yakışır gibime geldi Yorumla MaxwellinDinozoru +1 yıl Teşekkür ederim. ❤ Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Daha küçük boyları bende seviyorum makyaja gerek kalmıyor 1 0 Yorumla
Vivensss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Yapaylık unsuru tek tip kadın dolu etraf herkes ipek kirpik tutturmuş gidiyor. Çok da abartıyor kimisi çok kötü duruyor. 0 0 Yorumla
Hannahandgeorge Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben cok sevmiyorum. Oyle asiri cekici de gelmiyor bana, hatta abarti okunca itici oluyor. Normal kirpige de duserim. 0 0 Yorumla
Aya-aaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşırı yoğun uzunlar dan yaptırmayın da gözleri görünmüyor 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet çekicilik katıyor. Resimdeki gözler çok iyi yalnız. 0 0 Yorumla
pufiso Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Şuana kadar gördüklerim çok abartı duruyordu daha minik olanları varsa güzel durabilir belki ama bana göre itici bile geliyor 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. ben seviyorum, çekici mi değil mi bilemem. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Fotodaki gibiyse efsane 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet bakışlar çok etkili oluyor. 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Takma olmasin yeter 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet çekici görünüyor
Bazılarına yakışıyor ama genel olarak biraz abartı duruyor
Ama sana çok yakışır gibime geldi
Teşekkür ederim. ❤
Daha küçük boyları bende seviyorum makyaja gerek kalmıyor
Yapaylık unsuru tek tip kadın dolu etraf herkes ipek kirpik tutturmuş gidiyor. Çok da abartıyor kimisi çok kötü duruyor.
Ben cok sevmiyorum. Oyle asiri cekici de gelmiyor bana, hatta abarti okunca itici oluyor. Normal kirpige de duserim.
Aşırı yoğun uzunlar dan yaptırmayın da gözleri görünmüyor
Evet çekicilik katıyor. Resimdeki gözler çok iyi yalnız.
Şuana kadar gördüklerim çok abartı duruyordu daha minik olanları varsa güzel durabilir belki ama bana göre itici bile geliyor
ben seviyorum, çekici mi değil mi bilemem.
Fotodaki gibiyse efsane
Evet bakışlar çok etkili oluyor.
Aşırı abartı geliyor bana
Sahte olan hiçbir şeyi sevmiyorum.
hayir?
Ben sevmiyorum
Takma olmasin yeter
Güzel durmuş bence
Çekici
evet oyle
Olmasada olur