İpek kirpikten memnun musunuz?

Yazın ilk defa ipek kirpik taktırdım başta herşey çok güzeldi (1 hafta falan) sonra kirpiklerim birbirine karışmaya yönleri değişmeye başladı çok çirkin bir hal aldı öyle olunca bakım zamanı gelmiş demek oluyomuş bakıma gittim bakımdan sonra da yine 1 hafta çok güzel kullandım sonra yine karıştı baktım bunun bir sonu yok 1 ayda 2 kez bakım yaptırdım ki bakımlarında da ücret alıyolar ve zaten kadın kendi kirpiklerinizin dökülmemesi için en fazla 2 buçuk ay takılı kalmasını öneriyo sonra çıkarttırıyo e ne anladım ben bu işten 2 buçuk ayda 4 bakım ve sadece taş çatlasa 4 hafta güzel kalıyo ayrıca kirpik dökmüyo muhabbeti de yalan çıkarttırdıktan sonra öye bir döktü ki yolunmuş tavuğa döndüm ağladım hatta kadın da diyoki herkes aynı tepkiyi veriyomuş ipek kirpikli haline alıştıkları için çıkarınca garipsiyomuş tamam da ben kendi kirpiğimi biliyorum net dökülmüş ve kısalmıştı Allahtan kirpik kaş gibi değil küsmüyo hiç bir bakım yapmadan 1 hafta da toparladı ki o bir haftada rimele abandım neyse geçenlerde hem doğum günüm yaklaşıyo diye hem de dökülse de çabuk toparlıyo diye bidaha yaptırdım ama bu sefer başka bir yere şimdi de kirpik dibi ilthabı oldum acayip kaşınıyo kirpik diplerim ve gözlerim davul gibi şişti bugün çıkarttırmaya gidicem sonrada göz doktoruna o yüzden taktırmayı düşünenleri asla tavsiye etmiyorum çok gereksiz bir uğraş bende bidaha taktırmam onun yerine özel günlerde takma kirpik kullanırım.
İpek kirpikten memnun musunuz?