Aynaya sürekli bakmam neden oluyor kendimi güzel görürüm ama sanki günlük kendimi aynaya bakarak kontrol ediyormuşum gibi mesela aşırı bakıyorum bazı zamanlarda aynanın önünde 10 dakika dan fazla zaman geçirdiğim bile oluyor?
Insanlarda genelde beğenir çok güzel kız veya güzel kız maşallah diyor ama açıkçası ben o kadarr kendimi beğenmem bazen şaşırırım hatta iki tane küçük kız çocuğu geçenlerde abla çok güzelsin prensesler gibisin dedi
narsistlik bu kadar basit değil bencillik diyerek geçemezsin. Narsis evet çok bencildir fakat narsis kelimesi Yunan hikayesinden gelir Narkissos sürekli su yansımasında bile kendini görünce dayanamaz saatlerce kendini izlermiş. sende sürekli güzel gözükme beğenilme arzusu var bu seni narsis birisi yapar
Peki bu kisi narsist diyebilmen için tesler vs var mı çünkü hemen hemen her insanda bu tür duygular vardır ve Google başım ağrıyor desen sana çeşit çeşit hastalık çıkarırlar sacma sapan tanımlar koyarlar?
bunun için psikiyatriye git internetten hiçbir test sana gerçeği söylemez. Ve narsistlik dışında belki anksiyete der bilemeyiz bizde uzman değiliz. ama hayatını çok fazla etkilemiyorsa umursama
Yinede doktora gitmeden kendini öyle görme bilimsel gercektir kanser oldugunu düşünür inanirsan vucudun kanser üretir. Bu yuzden emin olmadan böyle şeylerde kandirma aklini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Güzel görünmeyi çok fazla kafaya takıyorsan eğer, kontrol amacıyla bakıyor olabilirsin.
O da olabilir canim
Narsiszm olabilir, bu kötü bir şey değildir :D
Kendini çok seviyor olabilirsin. :)
Kız olman.. Doğanızda var. Doğuştan geliyor, takılma fazla düzelmez o😜😂
Dış görünüşünü seviyor musun? Eğer seviyorsan ondan bakıyo olabilirsin
Evet kendimi çok beğendiğim de oluyor bazense değişiyor azıcık bir sivilce çıksa ruh halim değişiyor
Yaşın kaç peki yaşlada alakalı biraz
Yirmi3
Hmm o zaman bilemiyorum kendini beğendiğinden çok bakıyo olabilirsin
Insanlarda genelde beğenir çok güzel kız veya güzel kız maşallah diyor ama açıkçası ben o kadarr kendimi beğenmem bazen şaşırırım hatta iki tane küçük kız çocuğu geçenlerde abla çok güzelsin prensesler gibisin dedi
Merak ettim şimdi :))
Ben de aynayla dolasiyorum bence normal yani
15 yaşımdan böyleyim peki sen kendini güzel bulduğun için bakasin mi geliyor kendine yoksa güzel bulmadığın için mi
kiz makyajima sacima bakiyorum gribken daha cok bakiyorum ahhdbf
Kendini beğenmeye çalışıyorsun
Kendimi beğeniyorum zaten neden beğenmeye çalışayım
Sürekli baktığına göre beğendiğinden emin değilsin
Baktıkça bakasım geliyor nedense
😂😂
🤣🤣
Allah ne güzeller yaratıyor dedin mi 😄
Öyle kendimi beğenmişlik taslamiyorum ama insanlar diyor çok güzel kız veya güzel kız diye vs
Ne güzel işte çevrende beğenilmek
Bide bir ortama girince insanlar hep yüzüme bakıyor sebebi ne sık sık göz göze geldiğim biri oluyor
Güzele bakmak sevap derler o yüzden galiba
narsistlik deniyor buna işte
Ama onlar bencil olur ben bencil değilim ki
narsistlik bu kadar basit değil bencillik diyerek geçemezsin. Narsis evet çok bencildir fakat narsis kelimesi Yunan hikayesinden gelir Narkissos sürekli su yansımasında bile kendini görünce dayanamaz saatlerce kendini izlermiş. sende sürekli güzel gözükme beğenilme arzusu var bu seni narsis birisi yapar
Peki bu kisi narsist diyebilmen için tesler vs var mı çünkü hemen hemen her insanda bu tür duygular vardır ve Google başım ağrıyor desen sana çeşit çeşit hastalık çıkarırlar sacma sapan tanımlar koyarlar?
bunun için psikiyatriye git internetten hiçbir test sana gerçeği söylemez. Ve narsistlik dışında belki anksiyete der bilemeyiz bizde uzman değiliz. ama hayatını çok fazla etkilemiyorsa umursama
Anksiyete oldugumdan şüphelerim var
Yinede doktora gitmeden kendini öyle görme bilimsel gercektir kanser oldugunu düşünür inanirsan vucudun kanser üretir. Bu yuzden emin olmadan böyle şeylerde kandirma aklini
Haklısınız yine dediğime geldik teşekkürler
Rica ederim frambuazli lahmacunum kendine iyi bak görüşmek üzere
narsist o olmuyor yalnız
Sus be biz konuştuk anlaştık araya girme
kes lan
@xPsychopath peki ne bağrıyon :(
Bu bende de var ay adjsdj güzellik takıntımız var.
çirkinlik buna sebep olur maalesef
Güzelim maalesef olmadi 😊
yok maalesef çirkinmişsin
Off tamam abi senin dediğin gibi olsun: )
Delirmek
Akıllıyım
Bende deliyim
Aklı olan delirsin abi 😂
Abi deme oğlim
Kendindenmi etkileniyorsun
Nasıl yani olabilir mi öyle bir şey
Evet cok
Nasıl anlatır misin?
Burdan olmaz öbür tarafa gel
Seni bekliyorum
Gel
Ben de bakarım normal
Kendini beğendiğin için
Bende bakarım çok sık bisey olmaz ondan
Narsistsin
Profesyonel yardım almakta fayda var.
Kendini iyi hissetmek için bakıyorsunuzdur bence
Alışkanlık
Olabilir 15 yasumdan beri böyleyim
Takıntı olmuştur
Nasıl atlatırım bunu ya sürekli kendime bakma ihtiyaçi hissediyorum
Ben de bakarım
Kimisi kendini sevdiği için bakar diyor Kimisi de özguvensizlikten sen ne düşünüyorsun
kendimi seviyorum
Ben de bakabilir miyim
Bagımlılık
15 yaşı b
On5 yaşımdan beri böyleyim