Temizleme jeli, peeling, maske, nemlendirici ve güneş kremi en gerekli ürünler bence. Bu yüzden 5 diyebiliriz. Göz altı kremi, serum, tonik gibi ürünler biraz daha keyfi bence.

Temizleme jeli, peeling, maske, nemlendirici ve güneş kremi en gerekli ürünler bence. Bu yüzden 5 diyebiliriz. Göz altı kremi, serum, tonik gibi ürünler biraz daha keyfi bence.

Her şey için fazla ve çeşit çeşit şeyler kullanılmalı yani 20 tane 30 tane ile iş çözülür bence o kadar çok bakım ürünleri var ama hepsi çok pahalı yurtdışında yaşamama rağmen ben bile alamıyorum.
Sabah akşam ve haftalık rutin olarak değişir
Sabahları: temizleme jeli-tonik-nemlendirici yeterli olacaktır
Aksam: temizleme jeli-tonik-(ihtiyacınız varsa gozalti kremi)-serum-nemlendirici (makyaj yaptıysanız eğer cift aşamalı temizlik) yeterli olur
Haftalık ise: temizleme jeli peeling-maske-tonik-serum ve nemlendirici olarak yapabilirsiniz
(Peeling haftada 2 kere uygulanabilir ama maskeyi 1 kere kullanmanız yeterli olacak)
Bakımlı bir cilt için tonlarca para harcamaya gerek yok, cildi tonik ile ya da gül suyu ile temizledikten sonra cildinizin yapısına uygun bepanten kırem yeterlidir. Billur Kalkavan hep bu yöntemi uygulamış ve asla yaşını göstermez cildi gayet güzel
Cevap
1Cevap
Bence en az 3 ürün lazım. Temizleme jeli, nemlendirici ve güneş kremi.
Bence ürün çokluğu değil de doğru ürün seçimi daha önemli
Nemlendirici
Günes kremi
Maske
Peeling
4 taneyms
en az 3 ürün
Maske piling boş şeyler temiz içerikli ürünler lazım
10 çok ürün kullaniyorum ben
bakim çok önemli
Yüzünüzde sorun yoksa bile cilt bakimi yaptirin
Bence kullanılan ürün sayısından çok, hangi ürünü kullandığın daha önemli. Piyasada o kadar çok alerjen içerikli ve masum görünen saçmasapan ürün var ki.
Kullanmadan önce mutlaka iyi bir araştırma şart
Yüz temizleme jeli, tonik, peeling ve iyi bir nemlendirici krem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?