Bence asla değil ve aşırı da iyi bir şey kişisel bakım olarak. Ama bazıları cilt bakımı sanki sadece kadınları özgüymüş gibi davranıyor, sizce erkeklerin cilt bakımı yaptırması absürt bir şey mi?

Bence asla değil ve aşırı da iyi bir şey kişisel bakım olarak. Ama bazıları cilt bakımı sanki sadece kadınları özgüymüş gibi davranıyor, sizce erkeklerin cilt bakımı yaptırması absürt bir şey mi?

Kesinlikle değil, bakımın erkeği kadını olmaz bakım şart ama makyaj, oje sürmek gibi bazı şeyleri erkeklere yakıştıramıyorum çünkü bana göre o tür şeyler daha kadınsı ama bakım her zaman şart erkek için de kadın için de.
Neden absürt bir şey olsun? Kaliteli yaşamak, kendine değer vermek, kendine iyi bakmak kadınlara değil insanlara özgü bir davranıştır. Sürekli yapmıyorum, ihtiyaç duymuyorum ancak kız kardeşim yaparken bazen beraber yapıyoruz.
Gayet doğal bir şey ama maalesef ülkemizdeki erkekler bunu yaptırmıyor bunu kadınlık olarak düşünüyorlar halbuki bilmiyorlar ki bu yani sadece kendilerine yaptıkları bir yatırım.
Cevap
12Cevap
Aksine gerekli bir şey. Kadınlar nasıl cildine bakıyorsa bence onlar da bakmalı. Güzel ve temiz bir cilde sahip olmak onların da hakkı.
Hayır yapmalılar zaten
Hayır değil onların da kendilerine bakması gerekiyor bakımlı olmaları iyi bir durum özellikle de kendileri için bir insan kendine çok iyi bakmalı ne yapmaları gerekiyorsa yapmaları lazım
Değil ama çevremde pek tanık olmadığım bir olay olduğu kesin. Ama erkekler de yapsın ya. Onları cildi de iyi görünsün.
Değil tabii ki. Aksine yapmaları lazım. Kadın ve erkek fark etmez bence herkes bakımlı olmalı.
Metroseksüel derecede değil sakal bakımını yapsa yeter..
Herkes yaptırmalı kadın-erkek fark etmez. Absürtlük durum yok. Hoşuma gider
Bence hiç absürt değil, tam tersine bakımlı olması cildine önem vermesi güzel bir şey
Hayir değil cünkü ozaman daha bakimli görünüyorsun.
Eğer cildinin ihtiyacı varsa yapabilir. Bakımın cinsiyeti olmadığını düşünüyorum.
Krem falan olurda maske falan çok itici oluyor
Değil tabii ki gayet normal herkes yapabilir neden absürt olsun ki
bence de degil ama bazilari cok abartiyor ve degisik geliyor gözüme södödö
hayır canım neden absürt olsun
Çatlak izleri sağolsun mecbur yapıyorum
Bence değil kendilerine bakmaları güzel…
Değil ama ben yapmıyorum
Bence çok güzel bir şey
Hayır değil.
Yaptıran yaptırır
Hayır tabiki
Hayır değil
Bakımlı olmak herkesin hakkı
bakımlı olmanın kadın erkek ayrımı mı var?
Absürt değil sağlıklıdır
Evet gerekli
Hayır değil
Hep Yaptırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?