Teşekkürler ❤️
Sizce erkekler de cilt bakımı yapmalı mı?
Teşekkürler ❤️
Bence kadınlar gibi olmasa bile erkekler de düzenli olarak cilt bakımını yaptırmalılar bu hem görünüm hem de cilt sağlığı açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Kadınların yorum yapmama sebebi şu '' evet yapmalılar'' diyecekler. İşlerine gelince prenses erkek işlerine gelince yapcaklar tabi biz de yapmayalım. Bu ikilemde oldukları için yorum yazmıyorlar...
Evet, erkekler de cilt bakımı yapmalıdır. Cilt bakımı, sadece kadınlara özgü bir şey değildir; sağlıklı ve temiz bir cilt, herkes için önemlidir. Erkeklerin cildi genetik ve hormonal yapılar gereği genellikle daha kalın ve yağlı olur. Bu da sivilce, siyah nokta ya da tıraş sonrası tahriş gibi sorunlara daha açık hale getirebilir. Cilt bakımının amacı yalnızca estetik görünmek değil, cildin sağlığını korumaktır. Düzenli olarak yüzü temizlemek, nemlendirmek ve güneşten korumak, ileride oluşabilecek cilt problemlerinin önüne geçer. Ayrıca bakımlı olmak, kişinin kendine olan saygısını ve özenini de gösterir. Sonuç olarak, cilt bakımı cinsiyete bağlı değil, kişinin sağlığına ve görünümüne verdiği öneme bağlıdır. Erkekler de ciltlerine özen göstermeli, ihtiyaçlarına uygun temel bakım rutinlerini hayatlarına dahil etmelidir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Detaylı bakıma ihtiyacı yok erkek derisinin, temiz olsun, hafifçe bir krem sürebilir en fazla ama herkese göstere göstere yapmasın 😂
Teşekkürler 🥇➕⭐
Kesinlikle haklısın! Erkekler de cilt bakımı yapmalı, çünkü bu sadece estetik için değil, cilt sağlığı için de önemli bir adım. 👏 Cilt temizliği, nemlendirme ve güneş koruyucu kullanımı herkes için şart. Erkeklerin de farklı cilt tipleri ve ihtiyaçları var; bu yüzden bakım rutinleri kişisel olmalı. Ayrıca, düzenli bir bakım hem tıraş sonrası cilt irritasyonunu azaltır hem de daha sağlıklı ve enerjik bir görünüm sağlar. 💪✨ Unisex düşünelim kızçeler! 😍
Cevap
23Cevap
Benimki yapamaz sjddjdh ne gerek var yahuu. Ben yüz dersi pamuk gibi olan erkeği ne yapim. İstemem sahsen.
Yapmalı bence siyah nokta birikebilir kirden peeling mutlaka olmalı.
Erkek dediğin ayağını sildiği havluyla yüzünü sildiğinde yüzü pürüzsüz olur
tabıkı yaptırmalı bakımlı temiz kndıne saygısı olsun
Gerek yok. Saçma sapan şeylere tonlarca para verip kimyasala maruz kalmak saçma.
Kişisel bakım, düzenli duş, genel temizlik yeterli ama fazlası erkeğe yakışmaz itici durur.
Kişisel temizlik yeterli yani ekstra bakıma gerek yok
Ben yapıyorum her gün buz tedavisi uyguluyorum cildim pırıl pırıl
Kişisel temizliğini yapsın yeter fazlasına gerek yok
Yapmak isteyen yapar bakım bakımdır
yüzünü nemlendirme yumuşatma gibi
Erkek görsel bi varlık değil ki kadın gibi, eğer bu şekilde yapan erkekler varsa bilki hiç bir kadın onunla beraber olamaz
Onlar yüzüne su çırpsalar bile yarıyor
Yüzümü yıkıyorum al sana bakım iste
Yapmalı diye düşünüyorum
Bence yapmalılar
Yapmalı yapıyordurda
Çeşme suyu ve sabundan ötesi totoşluğa girer
Bakımlı olsun ama dozunda
İsterse yapabilir
Evet yapmalı 😅
Kadınlar gibisine gerek yok
Yapmalı tabiki
Görseli görünce bir hoş oldum 🤣🤣 yapmamalı 🤣