Nedenn? Bunu yaparken ne düşündün? Nasıl bir ruh durumundaydın. Hadi anlat bana. İçinde ki örümceğin ördüğü ağları tek tek koparacağımız içsel bir yolculuğa çıkalım. Çocukluğuna inelim. Sorunu en temelden ele alalım. KDHAKDAKDHAKAJAA Şaka bir yana sadece yaptırdığın yer doğru değil. Ensene yaptırsaydın bir tık daha iyi durabilirdi kanaatimce.
Tek başına kabak gibi o kadar büyük dövme tabi kötü olur. Göğüs üst bölgende, yan boynunda vs dövmeler olsa iyi dururdu ama böyle kötü. İnsan içine çıkılmayacak bir durum yok.
daha sade bir sey daha iyi olabilirdi ama bence takilma bir sure sonra alisacaksin. insanlar yuzlerine koca koca dovmeler yaptiriyor gozlerimiz yavas yavas her seye alisiyor. cok biliyo yorumdakiler de
Üzülme ama hem yeri olmamış hemde dövme ben kalitesizim diye bağırıyor kalıcı dövme i o sildir bence en kısa zamanda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Morelini bozmak istemem ama dövme olmamış. Hem yeri çok eğreti durmuş hem de çizen çizememiş keşke yaptırmadan önce kaliteli bir dövmeci seçseydin. Ya sildir bu dövmeyi ya da Cleopatraink gibi kaliteli bir yere git düzeltsinler.
Lan bunu yapınca eline geçti bildiğin güzel kardeşim titokculara benzemisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Fake paylasim degilse...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yemin ederim fake değil
Cevap sahibi
+1 yıl
O zaman çok güzel degisik bir sey dovmeyi cok severim bunu kollarinla destekle. İnan o zaman daha güzel görünecek. Yapicagin sey. Kolun ic kismi yazi. Boyuna dogru olan yeri , tshirtte gorulecek gibi yarım acik dovme yaptirt. Dedigimi yaparsan cooll gözükursun. Ama abartirsan serseri gözükürsun. İyi oku
Soran
+1 yıl
Ben dövmeci arıyorum bro kapattırmak için 😂
Soran
+1 yıl
Kollarımdada var
Soran
+1 yıl
2 tane büyük var 2 tane yazı var
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak birader yasim 43 bro kelimesine kılım. Bir daha dersen küfür ederim bil. Simdi konusalim ihtiyacin dovmecimi bulundugun yeri şöyle sana yakinsam iki ilde sana dovmeci tarifi vericem.