Sevgilimin adını ayak bileğime böyle dövme yaptırdım ama kimse beğenmedi. Gerçekten çok mu kötü olmuş yaa :((
https://i.hizliresim.com/mq3Pk8.jpg
https://i.hizliresim.com/mq3Pk8.jpg
isim yazdırmak cok sacma... kıme neyı ıspatlamak derdınde olan bırı gıbı gorunmek bence... gecıcı yaptırmanızı tavsıye ederım bole bır gırısımde bulunacaksanız yoksa sonra arkasından kapatma dovmesi yaptırıcasınızdır. ayrıca o dovmeyı yapanın... adam gıbı bır yazı karekterı bulamadıda tukenmez kalemle cızılmıs gıbı bır goruntu cıkmıs ortaya... ayrıca sevgılının adını dovme yaptırmak ısteyenlere tavsıyem, onun adını vucudunuza degıl kalbınıze ısledıgınızı hıssettırın ve orda bır dovme varmıs gıbı yasayın... tabı tukenmeyecek sevgılere bunu tavsıye ederım... selamlar...
Sevgilim dediğin kişinin adını ayaklar altına almışsın bide nasıl olmuş diyorsun.
Sevgiliye jest yapayım demişsin ama hem yaptırdığın yer iyi olmamış (sol göğsünün üstü falan daha manidar olurdu bana kalırsa kalp o tarafta ya hani) hem de hiç estetik durmuyor. Kalıcı dövme yaptırmışsan boşuna acı çekmişsin :)
Dövmenin çirkinliğini göz önüne almadan konusuyorum neden ayak bileği? En azından siyah olsa bir nebze.. yok yok olmaz o kalıcı değil umarım.
Cevap
5Cevap
dövmenin yeri güzel değil dövme gibi de değil sanki :)
acemeliğe kurban olan dövmeler arasındaa top10 lisetesinin başını çeker :D bizimle deyılsın
Kirmizi tukenmezle yazilmiz gibi ayrica ayagina niye yaziyorsun ben hakaret olarak algilardim
Ayak bilegine niye yaptiriyosun arkadaşım. Kiza hakaret resmen.
Ben dovseydim daha anlamli olurdu en azindan gorunecek bur yerde olurdu :)
ilkokul 1. sınıf öğrencisi mi yaptı dövmeyi?
Renk ve yer olmamış, sol göğüs üstü.
ayak bileği fikri ve rengi hoş değil
Kalıcı mı bu bildiğin tükenmezle yazılmış gibi
Tukenmez kalemle yazilmis gibi duruyo kanki ://
Hayir o kadar kotu degil sevgilin begendi mi?
Bunun dövme oldğuna emin misin?
Kendin mi yazdın kırmızı tükenmez kalemle?
Eğer gerçek ise o ayağı kesmelisin..
dünyanın en kötü dövmelerinde ilk 10'da oynar.
yazı şekli biraz garip
O dovme yse gelde sövme
malesef hoş durmamış
hoş durmamış :/
tükenmez kalem terk
Kötü biraz:/
Begenmedim
Evet biraz
Kalemle yazdin :D
Kötü olmuş evet.
hoş durmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?