Cilt bakımında sürekli kullanamadığım ürünlerden biri tonik. Nedense rutinimin vazgeçilmezi haline getiremedim. Sizce sivilceli ciltlere tonik iyi gelir mi?

Cilt bakımında sürekli kullanamadığım ürünlerden biri tonik. Nedense rutinimin vazgeçilmezi haline getiremedim. Sizce sivilceli ciltlere tonik iyi gelir mi?

Bence tonik cildi fazla kurutuyor. Sivilceli cildi kurutması iyi gibi gelebilir ama sivilceyi nemli şekilde geçirmek gerekir. Kurursa izi kalır.
o kadar haklı bir görüş ki
Cevap
4Cevap
Tonik sivilceleri kuruttuğu için iyileştirir. Aynı zamanda da sivilcelerin tekrar oluşmasını engeller. Kısacası sivilcelere çok iyi gelir.
benim de rutinime eklemem gerekiyor
Evet iyi geliyor. Toniğin özelliklerine de bağlı tabii ki. Yatıştırıcı tonik sivilcelere çok iyi gelir mesela.
deneyeyim ben de
İyi geliyor baya, cilt tipine uygunsa özellikle birçok problemin giderilmesine de yardımcı oluyor.
acaba pamukla mı uygulamak iyi yoksa elle mi?
Evet iyi gelebilir
Gözeneklere ve siyah noktalara genelde çok iyi gelir tonik kullanımı. Iltihaplı ya da acılı sivilceleri yakıyor genelde :/
evet yakınca baya kötü oluyor
Çay ağacı yağlı tonik iyi gelecektir, çay ağacı yağı sivilcelere çok iyi geliyor. 😍
duymuştum ama hiç kullanmadım
Sivilceli ciltlere en iyi çözüm Bıttım sabunu.
Evet iyi gelir ama kaliteli bir ürün olmalı
Gözeneklere çok iyi gelen bir cilt bakım aşaması bence cilt bakım rutinin bir parçası haline getirmelisin ve güneş kremini kullanmayı ihmal etme 🌸
gözeneklerin çaresini bulabilsek keşke
Gelebilir
İyi gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?