Etkiler
Etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve aleyküm selam. Bu durumun en büyük sebebi bedendeki zararlı şeyleri temizleyen karaciğerin sorunlu olmasıdır, karaciğer temizleyebildiği zararlı, tehlikeli atıkları temizler, temizleyemediği şeyleri, sorunluysa kendine zarar vermek yerine onu dışarı atarak kanser riskinden kurtulmaya çalışır. Bu yüzden spor yapmak önemlidir, biraz nefes nefese kalıp karaciğerin çalışması sağlanarak veya oruç tutup vücutta depolanmış besinler bitirilerek karaciğerin çalışmasına destek olabilirsiniz. Vucutta sivilce, mantar ve diğer sorunların bitmesine yardımcı olur.
Etkiler çünkü cildimizin temizliği bağırsak ve karaciğere bağlı karaciğer yağlı ise genetiğe göre sırtta fazlasıyla sivilcelenme olur bağırsakta enfeksiyon veya rahatsızlık varsa yüzümüzün cildine kirliliğini kusar son araştırmalarım böyle olmuştu, benim genelde karaciğerim yağlı olunca yüzümde sivilce izi kalmıştı önceki spor beslenmeme geri dönüp yüzümdeki sivilce izlerinin azalmasını gördüm meselâ.
dahasını angel bilir.
Teşekkür ederim yorumun için
Yalan yok bir kaç gündür kendimi florasan gibi hissediyorum 😂
😂😂
😂😂😂
Eig için teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🤗
☺️☺️☺️
Selam güzelim 🌸 Ben anketten “Etkiler” diyorum 💚
Oruç, vücuda dinlenme alanı açtığı için bazı kişilerde cilt daha sakin ve parlak görünebiliyor. Özellikle şeker tüketimi azalınca aknede azalma gözlenebiliyor ✨ Ama burada kritik nokta iftar ve sahurda ne yediğin ve su tüketimin. Yeterince su içmezsen cilt kuruyup matlaşabiliyor.
Bol su, dengeli beslenme ve hafif nemlendirici desteğiyle oruç dönemi cildine resmen “detoks” etkisi yapabilir 💆🏻♀️🌿 Senin cilt tipin nasıl canım?
Cevap
10Cevap
organlar biraz dinlendiği için olumlu etkiliyor tabi
Bencede
İftar da çok yüklenmezsek güzel sonuçlar alabiliriz 😊😊
"Oruç tut sıhhat bul" diye hadisi şerif var, olumlu bir etkisi olur muhtemelen
Bence evet. İnsan kendini kontrol etmeyi öğreniyor.
Ve aleyküm selam
Alakasi olacagini zannetmiyorum
Allah’ın insanlara yapın dediği hangi bir şey zarar lı yapmayın dediği hangi bir şey faydalı?
Doğru
Evet etkiler mesela kilo vermede 70 kiloyum normalde 69 olmuşum 😅
Evet olumlu etkiler
İnsan vücuduna birçok faydaları olduğu kesin dolayısıyla bunda da etki sağlar
Su eksikliği yaşayacağımız için bence olumsuz etkiler ama yine de vücuda faydası var orucun. İç organlara var yani
Hiçbir fark olmuyor benim cildimde
Bilmiyorum bunu hiç araştırmadım..
Etkilemez bence ya
Bilinçli tutulan bir oruç cildi de tazeler.
Aleykumselam, etkiler elbet.
Tam tersi bence
Olumsuz mu etkiler
İftardan sonra içilecek su yiyilecek sağlıklı yiyecekler ve elbette bakımla toparlanabilir bence
tabi ki her şeyi olumlu etkiler
Cilde etki eder mi bilmem ama yararlı olduğu kesin
Hiç bilemiyorum
etkiler
Yemek belli süre yememek evet ama susuzluk hayır
Sanmıyorum
Hiç bilmiyorum valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?