duş sonrası saçımı taradigimda bu miktarda dökülüyor genelde 200 civari falan sizce çok mu? dökülmeyi azaltmak için neler yapabilirim

duş sonrası saçımı taradigimda bu miktarda dökülüyor genelde 200 civari falan sizce çok mu? dökülmeyi azaltmak için neler yapabilirim
Bir doktora gözükün. Düzensiz adet, hormonlar, kanda ki değerler, içilen ilaçlar, stres etkiler. Mutlaka doktora görünün.
hepsini yaptırdım normal çıktı, en son genetik bir dökülme olabilir stres yapmayın dedi
eczaneye sorsam verirler mi çünkü çok fazla doktora gittim artık güvenim kalmadi
Cevap
5Cevap
Vitamin değerleriniz düşüktür belki ya da stres
sac bakimini gozden gecir bi o zaman kullandigin urunleri falan baya dokulmus yazik da
head shoulders kullaniyordum, Pantene geçtim belki iyi gelir diye ama tık yok, köye geldim havasından suyundan da bu kadar dökülme olir mu
ha bu arada stres de cok etkiler
Benim daha fazla dökülüyor. Aslında en iyisi dermatoloğa gitmek
çok gittim hep tahlillerim normal çıktı, genetik bir dökülme dedi stres etkiler dedi ama böyle döküldükçe insan nasıl sakin kalabilir
Ben takmıyorum şahsen ama bu kadar takıyosan belki de terapi işe yarayabilir stresin için
hani kel kalacağım korkusu çok kotu bir şey hele ki kadinlar icin... sizin dökülme miktarınız ne kadar
Bunun 2 katı ve sadece banyodan sonra değil devamlı. Odamda saçtan geçilmiyor ama kel kalcam korkusu yok saç bu yani her dökülen yerden yeni kök uzuyor zaten
Melalesef bende de çok aşırı dökülüyor ya bende azaltmak için ne yapabilirim ki 🤔😔😔
zeytinyağı maskesi falan öneriyorlar ya bilmiyorum ki iyi gelir mi, karanfil suyu çok iyi gelir diyorlardi ama hiç bana mısın demedi
sizin dökülme miktarınız ne kadar
Miktarını bilmiyorumda dediklerini hiç duymadim
Çok fazla bence. Bi vitamin depolarını kontrol ettir kan tahlili ile
saçlarını düzenli olarak tararsan dökülme durumu azalır
Tahlillerin temiz ve kafa derinde de bir şey bulamadılarsa büyük ihtimal kaygı, sinir ve stress den dolayıdır. Bir psikolog ile görüş.
Bu cok az benimkinin yaninda. Tam iki avucumun icini dolduruyor (D vitamin eksikligim var ondan)
Saçlar kuru taranmaz.
ıslakken daha hassa daha çok dökülüyor ama :(
Saçtan iğrenenler kustu şu an. Fazlaymış bu arada
Sarımsaklı şampuan falan al
b12 kontrolü yaptırdın mı hiç
en son cildiyede tüm tahlillerim normal çıkmıştı, 1 yıl olmadı gideli
6 ayda 1 gitmek gerekiyor aslında
evet aslında devletten de randevu bulunmuyor sormak lazım
yorgunluk halsizlik gibi sorunlar yaşıyorsan b12 eksik olabiliyor birde deride lekeler olmaya başlıyor
22 yasında bunu yasamak zor
hem de çok:(
basıma geldı daha önce
peki ne yaptınız çözüm bulabildiniz mi
normal bu bence
Lösemi başlangıcı
Normal bu rakam
Cildiyeye görünün
göründüm kaç kezz tahlillerim hep normal kafa derisinde de bir hastalık bulamadılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?