Güzellik & Bakım Aşkın ateşi yakarmış ateşi kırmızı renk ojelerim nasıl olmuş 🔥 ? NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Yapay Zekaya Sor ❤️🔥🖤🔥 Güncellemeler+1 yıl Renk körü olanlara selammmm👻 Aşkın ateşi yakarmış ateşi kırmızı renk ojelerim nasıl olmuş 🔥 ? Cevapla Aşk Soruları Oje Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Harika olmuş 0 0 Yorumla
KintoUn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Olmamış 🤔 Eski mi bu. Baş parmağın ojesi bozuk. Diğer parmaklarda da ete taşan kısımlar var 🤔 sürememişsin güzel 🤔 1 3 Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Kalıcı oje yaptım bee yıllar sonra normal o kadarı hızlı hızlı yapınca dbshnd Yorumla KintoUn +1 yıl İmam olarak osurduğun için cemaat olarak üzerimize düşeni yapacağımızdan şüphen olmasın 😂 Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Aman beee Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çoksel olmuss bacımsuu🪷 1 1 Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Yerimmm ❤️🔥 Yorumla
tmm-jülüdeolşun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tonu, o şarkı sözüne gitmemiş🙃O şarkı sözü olmasa da hiçbir şeye gitmezmiş.Renk tonunu hiç beğenmedim ben ya. Güzel surememissin de. Silip düzgünce kan kırmızısı oje sürerdim yerinde olsam, yakışır sana. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Renk süper ama sürerken yüzük parmağının tırnağına hafif dağılma var sanki. Düzelten iyi olur. 0 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kırmızı aşktan daha çok erotizmi simgeliyor aşk ile erotizm arasında ki bağlantıyı düşünürsek aslında yalan aşk değil erotizm 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Duydunuz mu tırnak ojeliHangi ojeyi sürmeyi dilerdinSürmeyene söyle ne denirdi? 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Koyu olsa güzel olurmuş bu pek kırmızı gibi durmuyor 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Herkes işini gücünü bırakıp ojelerimin rengine baksın 🤣🤣 0 0 Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl O şarkı öyle değil. Aşkı nateşi yakarmış şateşi diye okunur bikerem😅 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bu tonda ruj ve ojeler pek hoş değil ve demodeO yüzden koyu olmalı Ellerin güzel tabi ki 0 0 Yorumla
yagmrskr Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bu renk kırmızı degil hele ates kirmizisi hic degil 2 0 Yorumla
Flittchen Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Fotoğrafta pembe gibi görünüyor. Pek beğenmediğim bir renk değil. 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kendi tırnağın mı takma tırnak mı onlar? 0 2 Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Kendii Yorumla kırmızılego +1 yıl Vay çok düzgünler maşallah diyeyim. Bir çok kişi kıskanıyodur Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş elinde olmak isterdim 0 1 Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Tırnağım olamazsın... Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Pişmeyene söyle ne denirdi 0 2 Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Çiğ mi Yorumla TuranTurk34 +1 yıl He he Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hbizde de deli kırmızıyı severmiş derler 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 412 cevap paylaştı. Güzel olmuş ama kenarları tam şey edememişsin 😄 0 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı. Yaktın bizi ateşinle zalım.. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş yakışmış güle güle kullanın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hiç yakışmamış züleyha siyah gider sana 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabit fikirli olanlara selam 😂 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. taşmış olmamış maalesef 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. Hoş olmuşlar 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı. Tırnaklar kötü 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Sence kirmizi mi bu 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Mütiş yakıyor 👑🌼 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Harika olmuş
Olmamış 🤔
Eski mi bu. Baş parmağın ojesi bozuk. Diğer parmaklarda da ete taşan kısımlar var 🤔 sürememişsin güzel 🤔
Kalıcı oje yaptım bee yıllar sonra normal o kadarı hızlı hızlı yapınca dbshnd
İmam olarak osurduğun için cemaat olarak üzerimize düşeni yapacağımızdan şüphen olmasın 😂
Aman beee
Çoksel olmuss bacımsuu🪷
Yerimmm ❤️🔥
Tonu, o şarkı sözüne gitmemiş🙃
O şarkı sözü olmasa da hiçbir şeye gitmezmiş.
Renk tonunu hiç beğenmedim ben ya. Güzel surememissin de. Silip düzgünce kan kırmızısı oje sürerdim yerinde olsam, yakışır sana.
Renk süper ama sürerken yüzük parmağının tırnağına hafif dağılma var sanki. Düzelten iyi olur.
Kırmızı aşktan daha çok erotizmi simgeliyor aşk ile erotizm arasında ki bağlantıyı düşünürsek aslında yalan aşk değil erotizm
Duydunuz mu tırnak ojeli
Hangi ojeyi sürmeyi dilerdin
Sürmeyene söyle ne denirdi?
Koyu olsa güzel olurmuş bu pek kırmızı gibi durmuyor
Herkes işini gücünü bırakıp ojelerimin rengine baksın 🤣🤣
O şarkı öyle değil. Aşkı nateşi yakarmış şateşi diye okunur bikerem😅
Güzel olmuş bayıldım öpesim geldi ellerinden çok güzel
Bu tonda ruj ve ojeler pek hoş değil ve demode
O yüzden koyu olmalı
Ellerin güzel tabi ki
bu renk kırmızı degil hele ates kirmizisi hic degil
Fotoğrafta pembe gibi görünüyor. Pek beğenmediğim bir renk değil.
Kendi tırnağın mı takma tırnak mı onlar?
Kendii
Vay çok düzgünler maşallah diyeyim. Bir çok kişi kıskanıyodur
Güzel olmuş elinde olmak isterdim
Tırnağım olamazsın...
Pişmeyene söyle ne denirdi
Çiğ mi
He he
Güzel canım
Hbizde de deli kırmızıyı severmiş derler
Güzel olmuş ama kenarları tam şey edememişsin 😄
Yaktın bizi ateşinle zalım..
Kırmızı değil ama güzel