Güzellik & Bakım Makyaj malzemeleri en iyi nerede muhafaza edilir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Makyaj malzemeleri en iyi nerede muhafaza edilir? Kapaklı dolap mı, çekmece mi, makyaj çantası mı vs.💄💅 #EdamedaGüzellikbakım 🌸 Güncellemeler+1 yıl Güncel makyaj Makyaj malzemeleri en iyi nerede muhafaza edilir? Cevapla Makyaj Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kesinlikle dolapta şunu fark ettim oda ısısında olan bir yerde duran güzellik malzemesini kendine bile hayrı olmuyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Dolapta bence ya da soğuk yerlerde veya çantada 1 0 Yorumla
tmm-jülüdeolşun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Termos Çanta: 1 saat buzdolabında bekletip termos çantaya koymak en iyisi, benceçünkü buzdolabındaki gibi soğuk-katı değil, yapılarını koruyabilecekleri serinlikte oluyorlar. 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl makyaj çantası bunun için en iyi yer sanırım 1 0 Yorumla
yalnizbiristebekleme Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Sevdiğim kıza hediye olarak almayı düşünüyorum da pahalı vs fark etmez marka önerir misiniz 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl New well Yorumla yalnizbiristebekleme +1 yıl Teşekkürler 🙏🏽 Yorumla
selenhaniminizz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Makyaj cantasinda sakliyorum ben yazin cok sıcaklarda rujlarimi dolaba aliyorum sadece eriyorlar diye 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. soğuk yerlerde ii olmazmı 2 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben odamda kutuda muhafaza ediyorum. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Makyaj çantası ideal 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Cam dolabım var orada muhafaza ediyorum. 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çeimece 1 1 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Pardon çekmece Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. buzdolabıı iyidir 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Buzdolabı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle dolapta şunu fark ettim oda ısısında olan bir yerde duran güzellik malzemesini kendine bile hayrı olmuyor.
Dolapta bence ya da soğuk yerlerde veya çantada
Termos Çanta: 1 saat buzdolabında bekletip termos çantaya koymak en iyisi, bence
çünkü buzdolabındaki gibi soğuk-katı değil, yapılarını koruyabilecekleri serinlikte oluyorlar.
makyaj çantası bunun için en iyi yer sanırım
Sevdiğim kıza hediye olarak almayı düşünüyorum da pahalı vs fark etmez marka önerir misiniz
New well
Teşekkürler 🙏🏽
Bana göre makyaj kutusunda organizatör
Makyaj cantasinda sakliyorum ben yazin cok sıcaklarda rujlarimi dolaba aliyorum sadece eriyorlar diye
Organizer en iyi seçim
soğuk yerlerde ii olmazmı
Ben odamda kutuda muhafaza ediyorum.
Makyaj çantası ideal
makyaj çantası veya organizatör de
Cam dolabım var orada muhafaza ediyorum.
Buz dolabında 🫣
Çeimece
Pardon çekmece
Çantada
Yatak odasında
Çekmecede gözlerden uzak
Yastık altında 😅
Ben makyaş çantasına yerleştiriyorum
Buz dolabında
buzdolabıı iyidir
çekmecemde duruyor
Buzdolabı