Arkadaşlar ucuza kırtasiye malzemeleri alabileceğim bir site var mı?
Kaliteli marka ürünleri ucuza alabileceğim bir site arıyorum yardım edebilecek olan var mı? Okul kırtasiye malzemeleri nereden alınabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDevlet kırtasiye yardımı için başvuru nasıl yapılır? En uygun kırtasiye malzemeleri nereden alınır?
Kırtasiye ürünleri diğer her şey gibi çok pahalı. Devlet tarafından yapılacak kırtasiye yardımına başvuru için gereken bilgileri en başa eklemek istedim bu yüzden. İhtiyacı olanlar mutlaka başvurmalı. 1300 lira kırtasiye yardımında bulunacakları açıklanmış.Başvuru linkini ekliyorum:
E-devlet başvuru linki için tıklayabilirsiniz
Ek olarak şu belgeler isteniyor:
- Öğrenci ve velisine ait TC kimlik ya da nüfus cüzdanı
- Okuldan alınan öğrenci belgesi (öğrenciliğin devam ettiğinin göstergesi olarak)
- Velinin gelir belgesi, işsizse de işsiz olduğunu gösteren SGK’dan alınan belge
- Ailenin ikametgah adresi ve aile bireylerine ait nüfus kayıt örneği
- Öğrenci ve ailesi kirada ise kira sözleşmesi
- Ev aile fertlerinden birine ait ise tapunun fotokopisi
- Öğrenci velisinin İŞKUR kayıt belgesi
- Muhtarlıktan alınacak olan fakirlik belgesi
Gelelim uyguna alışveriş nereden yapılır sorusunun cevabına. Bir sürü yere bakındım. Online’da fiyatlar genel olarak benziyor. Çevrenizdeki esnaflar kar etmek amacıyla daha pahalıya satabilir. Bu yüzden internetteki kampanyalardan yararlanmak ve zincir marketlerin aktüel ürünlerine bakmak daha avantajlı.
BKMKITAP. COM

Bkmkitap’ta fiyatlar aşırı uygun, çeşit oldukça fazla ve bir sürü kampanya var şu an sitede. 500 tl ve üstü 50 tl indirim ve 500’ den fazla kategoride 2. ürün yarı fiyatına gibi kampanyalar okul alışverişi gibi toplu harcamaların yapıldığı dönemlerde aşırı kurtarıcı oluyor.
Ajandanın fiyatına bakar mısınız? Şok geçirdim. Almaya koşuyorum. 🏃♂️ Ben alacaklarınızı bkm’den alın derim.
CarrefourSA-MIGROS

Fiyatları eğer CarrefourSA kartlıysanız piyasayla hemen hemen aynı, hatta daha uyguna ürünler var. Kalemlerin fiyatları bence uygun. Çeşit olarak da tek mağazadan ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek kadar yeterli görünüyor. Migros’ta pek çeşit yok açıkçası ama evinize yakın bi migros market var ise uğrayıp göz atabilirsiniz. Fiyatlar yine uygun.
D&R ONLINE

D&R genel olarak pahalı olsa da görsel olarak hoşunuza gidebilecek butik tasarım defterler güzel fiyatlarla mevcut sitesinde. Mağaza sitesinden daha pahalı aklınızda olsun. 250 tl üzerine 30 lira indirim var. Ve aradığınız kategoride çok bilindik markalar olmadıkça yine uyguna güzel şeyler bulabiliyorsunuz.
ŞOK

Kataloğun tamamını ekleyemiyorum fotoğraf sınırından ötürü ama çok fazla çeşit var ve gayet uygun fiyata. Tabi bu zincir marketlere rağbet çok olduğundan aktüel ürünler tanıtıldığı gün direkt gidip almanızda fayda var yoksa aradığınızı bulamayabilirsiniz. Boyalar özellikle çok iyi. Defterleri de güzel.
BİM

Defterlerine bayıldım. Bence defter alışverişinizi buradan yapabilirsiniz. Fiyatlar yine bildiğiniz gibi gayet uygun.
A101

Buranın ürünleri daha sade görünümdeler. Tamamen amaca yönelik ve fiyatlar yine makul. Cicili bicili ilk ve ortaokul için ürün arayanları doyurmaz ama lise ve üniversite için ihtiyacınızı çok güzel karşılarsınız.
TRENDYOL-HEPSİBURADA

Birden fazla satıcının aynı ürünü sattığı bu uygulamalar fiyat rekabeti açısından avantajlı olsa da komisyonlardan ötürü markalar ürünleri kendi sitelerinden daha pahalı satabiliyorlar. Sırt çantaları gerçekten korkunç fiyatlarda her yerde ama bu çantalar bence hem uygun hem de kullanışlı. Üstelik 2. ürün 1 tl kampanyası var. Buralarda genel bir indirim yok. Mağazalar canı isterse yapıyorlar ve denk gelmek lazım. Bu kalemlik kullanışlı görünüyor. Yorumları iyi ve fiyatı da bu ekonomik koşullarda fena sayılmaz.
Dolap

Bir diğer bahsetmek istediğim de Dolap uygulaması. Bu uygulama yıl içinde özellikle test kitabı için çok kullanılıyor. Kullanılmamış test kitaplarını, sırt çanta ve kalemliklerini, kalemlerini vs burada satan çok insan var. Filtreleyerek ulaşabilirsiniz. Üstelik 2. el kategorisi olduğundan hiç kullanılmasa bile neredeyse yarı fiyatına bulabilirsiniz çoğu şeyi. Pazarlık imkanınız da var. Letgo ve Zebramo da çevrenizde kullanılmamış ürünler satan biri varsa mantıklı uygulamalardan biri.
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
38Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 96,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBİM olabilir
00 Yorumla
+1 yılEn ucuz kırtasiye malzemesi nereden alınır?
Kalem, defter, silgi, kuru boya gibi ihtiyaçların nerede ne kadara satıldığı merak ediliyor. Kağıt ürünlerine uygulanan zamlar kırtasiye ürünlerinde fiyat artışlarına yol açtı. Kırtasiyeler öğrencilere ve ailelere pek çok alternatif sağlıyor. Söz konusu dükkanlarda hesaplı ürünleri temin etmek mümkün oluyor. Son yıllarda zincir marketlerde de okul ihtiyaçları satılmaya başladı. Okulların açılmasına kısa bir süre kala pek çok markette kırtasiye reyonu açıldı.Carrefour
A4 kareli defter 96 yaprak 39,99 TL
A4 çizgili defter 96 yaprak 39,99 TL
Karton kapak A4 60 yaprak çizgili 14,99 TL
A5 çizgili 60 yaprak el dikişli 11,99 TL
A5 kareli 60 yaprak el dikişli 11,99 TL
72 yaprak defter 29,99
Kurşun kalem 10'lu 30,99 TL
Kırmızı kalem 4'lü 15,99 TL
2'li yapıştırıcı 44,99 TL
18'yi pastel boya 39,99 TL
12'li kuru boya 59,99 TL
ŞOK market
Çıt çıt dosya 5,99 TL
12'li sulu boya 14,99 TL
3'lü tahta kalemi 19,99 TL
20'li keçeli kalem 69,99 TL
15'li mum boya79,99 TL
3'lü silgi14,99 TL
A101 Market
2'li kalem silgi set 14,95 TL
Proje çantası 32,95 TL
A4 60 yaprak dikişli kapak kareli 12,95 TL
A5 40 yaprak dikişli kapak çizgili defter 3,75 TL
A4 tel dikişli karton kapak müzik defteri 8,95 TL
A4 seperatörlü defter 47,95 TL
25x35 cm resim defteri 14,45 TL
A4 80 yaprak defter 14,50 TL
Migros
A4 kağıdı 500 yaprak 80g 94,90 TL
24'lü keçeli kalem 49,50 TL
A5 dikişli 80 yaprak defter 6,50 TL
A4 60 yaprak defter 9,90 TL
6x30 parmak boya 49,90 TL
12'li kuru boya 11,90 TL
Çizim seti 8,90 TL
12'li kırmızı kalem 34,90 TL
Makas 5,50 TL
3'lü okul etiketi3,90 TL
A4 defter 96 yaprak çizgili 15,25 TL
Okul ihtiyaç listesi
1. sınıf ihtiyaç listeleri öğretmenlere göre farklılık gösterebiliyor. Bilindiği gibi ders kitapları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz dağıtılıyor. Bu sene ilk kez MEB, ücretsiz kaynak kitap dağıtımı da yapacak.Defter (1 adet küçük boy çizgili defter, 1 adet küçük boy kareli defter, küçük boy kılavuz çizgili defter)
Kurşun kalem
Kırmızı kalem
Silgi
Kalemtıraş
Kuru boya seti (12’li)
Pastel boya (12’li)
Suluboya (12’li)
Resim defteri
Yapıştırıcı
Makas
Abaküs
Ataç
Çıt çıt dosya
00 YorumlaEn uygun siteleri bulmak çok zor nedeni ise kargo ücretlerinin yüksek olması. Bkmde ürünler ucuz ancak kargo ücreti ortaya çıktığı için yine pahalıya geliyor. Kargonun ücretsiz olması için ihtiyaç dışı malzemeler de almak gerekiyor bu sefer bir işe yaramıyor uygun fiyatlı olmasının. Zaten şöyle bir mevzu söz konusu aman aman bir ucuzluk beklememek gerekiyor taş çatlasa 30-40 tl lik bir ucuzluk oluşabilir. Amazon da Amazon prime aldığınız taktirde 7.90 bir fiyatı var bunla hem amazon videoyu izleyebilir hem hızlı kargo sayesinde aldıklarınız en erken vakitte gelir. Ve bir ay geçerlidir Amazon prime bir ay içinde amazon prime ürünlerini ücretsiz kargo ile alabilirsiniz. Kırtasıye ürünleri de aynı şekilde küçük farklar oluşsada diğer sitelere göre öyle aman aman farklar yok. Diyeceğim en uyguna gelecek site Amazon diyebilirim. Ben her zaman Amazondan alırım sizede tavsiye ederim. Çünkü 4 ü bir arada amazon prime sayesinde kargo bedava+ uygun fiyat + amazon video + en iyi yanı 1 ay geçerli olması. Açık ara Amazon.
00 Yorumla
+1 yıl21 YorumlaHs kırtasiyeyi beğeniyorum çok fazla çeşit var. Ucuzluk konusunda her şey çok pahalı maalesef o yüzden olabildiğince uygun fiyatları marketlerde yakalayabiliriz. Carrefoursada kırtasiye bölümü oluyo mesela bu zamanlarda kaliteli ürün için buraya bakılabilir veya migros, BİM, A101, şok. Ben japon pazari, bi milyoncularda da güzel şeylere rastladım fiyatları da makuldü piyasaya göre :)
00 Yorumla
+1 yılKaliteli almak istediğiniz zaman belirli markalar almalısınız, ki o zaman keseyi biraz açmak gerekiyor.
Çoğu görüş, marketlerin aktüel kırtasiye reyonlarinin daha uygun olduğunu yazsa da bilinen marketlere aktüel ürün şeklinde gelen markalı kırtasiye ürünleri ikinci kalite oluyor.
Kırtasiye malzemeleri kırtasiyeden alınmalı ki kırtasiyeci kazanmalı bence, büyük marketler zaten kazanıyor.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 409 cevap paylaştı. Pandeminin hafifleyip koronanın azaldığı bu günlerde, zengin ve kaliteli çeşitleri olan kırtasiye mağazasına bizzat giderek en işimize yarayanı seçerek içimize sinerek almak en doğrusu. Artık indirimli satış yaptığına inandığımız mağaza zincirleri bile çok pahalı. Gezip en kalitelisini kırtasiye mağazalarından en ucuza almak daha mantıklı. Keyifli alışverişler. 🛍 😎
00 Yorumlaihtiyacınız olan ürünlerin listesini yapın. sütun halinde firma isimlerini yazın örneğin;
ürün adı trendyol hepsi burada a101 BİM migros carrefoursa yerel kırtasiye
Kalem 12,99 11,50 9,90 8,99 7,99 7,49 13,00
Bu minvalde alacağınız ürünlerin fiyat , kargo ücreti, kalitesini baz alarak daha ekonomik bir çalışma yapabilirsiniz.
Eğitim ve öğretim hayatın başarılar dilerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltredyol
hepsiburada
n11
genel de inter siteleri ara ara indirim fırsatları oluyor oradan yakalma şansın var birde ,
BİM
a101
şok
gibi marketlerin aktüleri oluyor okul döneminde belli başlı okul ürünleri indirime giriyor
00 Yorumla
+1 yılUcuza kietasiye malzemesi diye bir şey yoktur eksi kalite kırtasiye malzemesi vardır.
Zamanında 35 liraya (şimdinin 500 lirası) aldığım kalemi lisede kullandım 4 yıl. Üniversitede kullandım 4 yıl. Okulla işim biteli 6 sene oldu 14 yıldır (toplamda) hala kullanıyorum.
Yinede sen bilirsin00 YorumlaPopüler olan marketleri tercih etmeniz gerekir çünkü günümüz şartlarına göre en uygun ve ucuz fiyatlar orada mevcut şok market A101 BİM yani kısacası ucuzluk
00 YorumlaA 101 BİM şok gibi marketlerden belli sayıda üründe ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. Geri kalan eşyaları da trendyol hepsi buradandan kitap ihtiyaçlarınıda işler, bkm gibi güvenilir sayfalardan alabilirsin. Ucuza kitap almak istiyorsan bkm yerine işleri tercih edebilirsin.
00 YorumlaŞimi ben alışverişi yaptım internete 400tl ydi defterler almadım o yüzden bide sayfa sayısı doğrumu bilemedim boyut ta küçükse gitim menemende avantajlar dünyası diye bir yer vardı ordan aldım 300tl tutu ayrıca Ankara İzmir ödemiş menemen manisada şubesi var fiyatlar uygundu bide kargo parası ile fiyatları düşünemedim
00 Yorumla
+1 yılucuzakitapal. com
bkmkitap. com
Bu iki site çoğu yere göre çok uygun fiyatlı, bakabilirsiniz. Ara sıra Trendyolda da büyük indirimler oluyor oraya da bakabilirsiniz02 Yorumla- +1 yıl
ucuzkitapal sitesinin kargosu hızlı geliyor mu
- +1 yıl
Oradan hiçbir şey almadim henüz
Cimri diye site var oradan hangi ürünü alacaksan bak fiyatına yönlendirdiği siteden alışverişini yap
00 YorumlaYardım sorusu olduğundan yazıyorum. Maalesef ucuza kırtasiye kalmadı. İnternetten 300 TL tuatarında kırtasiye yardımı başvurusu yapabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSana yakın olan böyle ucuzlukçular olur ya binbirçeşit şeyler satan oralara bak kırtasiye dönemi hem çeşit çok olur hem de uygun olur diye düşünüyorum
00 YorumlaMarketler 101 den a101 plus indir her aldıgın kırtasiye üründe hesabına para yükleniyor 20 tl üründen 5 tl bakiye
00 Yorumla
+1 yılEn uygun fiyatlı BİM\a101\şok gibi marketlerde daha uygun oluyo, Kalitesi de gayet güzel. TSE uygun kalite de. Tavsiye edilir...
00 YorumlaAnkara 'daysan Ulus'a git, değilsen netten bakacalsın artık. Hepsiburada tavsiye ederim sattığı ürünün takipçisiler.
00 Yorumla
+1 yılEn uygunu BİM, a101, şok kalitesi de diğerleriyle 3 aşağı 5 yukarı aynı olduğu için tercih edilebilir
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılAli express ya da Amazon dan ya da toptancılar dan
00 Yorumla
+1 yıldolaptan sıfır ikinci el olarak alabilirsin ya da gardrops tan.
00 YorumlaUcuza demeyelim de, Trendyol'dan bakabilirsin bulursun bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılHic bilmiyorum pazardan mi ama pazarlarda cok fiyatli son zamanlarda
00 YorumlaKalem gibi kırtasiye dışında önüne geleni al zaten yarısını kullanamıyorlar
00 Yorumla
+1 yıltrendyolda bu hafta indirim var biraz incele bence uygun seyler bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBelki komik olacak ama yerel marketler bence. BİM A101 Şok vb. Hem kaliteli hem uygun ben kaç yıldır kullanıyorum memnunum
00 Yorumla
+1 yılŞOK marketler A101 ve BİM aşırı pahalı ve gereksiz kırtasiye ürünleri getirmiş yok tüylü defter yok sulu defter
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak marketler uygun ama onlarda eski kırtasiye fiyatlarıyla eş değer tabi yinede bu dönemin fiyatlarına göre daha uygunlar
00 YorumlaCimriye bak veya akakçeye en uygun site hangisise oradan bulabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılAvmelerde bence daha ucuz diğer yerlere göre 5 10 tl oynuyor
00 Yorumla
+1 yılMetro Marketler toptancı tarzı olduğu için uyguna geliyor
00 Yorumla
+1 yılToptancıdan çoklu şekilde alabilirsin seneyede kullanırsın
00 Yorumla
+1 yılA101 ve bimden hem uygun hemde marka ürünler geliyor
00 YorumlaTabiki de A 101 ve BİM'den diğer yerlere uğraşmayın bile. Bu iki yer size yeter de artar.
00 YorumlaÇarşamba pazarı.. veya ikinci el pazarı olmadı
00 Yorumla
+1 yılBence marketlere gelen ürünler diğer yerlere oranla ucuz oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl- Bu kalemin 8 lisini şoktan 20 liraya aldım bence iyi
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar.
Trendyol veya Hepsi burada ya bakabilirsin
00 YorumlaTrendyol da güzel malzemeler var ben sürekli ordan yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha ucuzu yok en azından ben bulamadım
link10 Yorumla
+1 yılSemte fn yakın pazara uğra ordada satıyorlar aga
00 Yorumla
+1 yılA101 ve BİM şu anda da olması lazım
00 YorumlaA101, BİM, ŞOK.
00 YorumlaAmazonu takip etmelisin
00 Yorumla
+1 yılMarketlerde uygun toptancilardada
00 Yorumla
+1 yılBİM a101 şoka falanda geliyor
00 Yorumla
+1 yılOkul etrafindaa
00 Yorumla
+1 yılMahmutpaşa ya da İstoç a git internetle uğraşma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsi burada Trendyol falan bak iyice
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı. Her ürün farklı yerlerde farklı fiyatlarda
00 YorumlaAdı duyulmamış kırtasiyeler
10 YorumlaBİM oncwlik sonra trendyol diyebilirim
10 YorumlaBİM şok yeter
00 YorumlaBİM.
03 Yorumla- +1 yıl
Büyük harf😳😄
+1 yılsen bence bit pazarından al
00 Yorumla
+1 yılBİM ve A101
00 YorumlaBence marketlerde gayet güzel ürünler var
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)