Alacak param yok daha doğrusu hiç yetmiyor ben de güzel kokulu parfümler o güzel bakım ürünlerinden almak istiyorum kuaför bile hayalim değil sadece bu ürünleri alıp kullanmak hayalim reyonlardan anca bakıp bakıp geçiyorum nasıl da pahalılar cidden bunları alabilen var mı ya ben alamıyorum :(
Yurtdışında yaşıyorum ben bile burada fazla alamıyorum çok pahalı kalitesiz şeyleri almak istemiyorum çünkü hastalık yapıyor burada böyleyse Türkiye’de nasıldır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok uygun siteler var. Bunları tercih edebilirsiniz. Hatta çok iyi ürünleri olan sitelerde var. Marka adına değil, ürüne harcama yapmayı tercih ederseniz avantajlı çıkarsınız. Ben bir kaç tane biliyorum.
Ben e-ticaret yapıyorum ve tabii ki kozmetikte satıyorum. Bazı ürünleri mecburen pahalıdan satıyorum. Eskiden böyle değildi ama. Ekonomi her dalı etkiledi maalesef. Uygun fiyatlı ürünlerim de var ama.
Aldigim mascara, goz kalemi ve ruj oldugu icin alabiliyorum. En cok parfume para veririm cunku koku hastasiyim. Fazla makyaj iyi degil cildiniz hava alsin kizlar ✌🏼 Kozmetik urunler yerine bakim urunlerine yatirim yapin ki cildiniz ölmesin.
Ben sevdiğim kıza hediye olarak almayı düşünüyorum da pahalı olması önemli değil marka vs söyler misiniz lütfen
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
oriflame den alabilirsin kokular çok hoş oluyor zaten diğerlerine göre fiyat olarak da sana şöyle diyim... piyasa ortalaması işte ne çok uygun ne aşırı pahalı aşırı lükse gerek yok zaten