Eğitim & Kariyer Aranızda toptan kozmetik alıp satan var mı? BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Piyasa nasıl satışta ben bu işi de ek olarak düşünüyorum alıp bazı uygulamalarda satış yapacağım. Sizce iyi tutar mı dersiniz? :) Güncellemeler+1 yıl Cevap olmaması üzdü 😂 Aranızda toptan kozmetik alıp satan var mı? Cevapla İş Soruları Uygulama Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lapadula Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Senin pazarlama becerinle orantılı olur bu, ama kolay olmayacağını bilmelisin bu rekabet ortamında. 1 1 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Hiç sorma zaten salak saçma yanıtlar da yazmışlar başlamadan soğudum :D Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Doğru soru yanlış yer😄 bana sorarsan sektör rekabeti çok zorlar seni. Onca marka varken yorar seni 1 1 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Off ya 😂 çevremde yapan var bende istiyorum da bakalım Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olum KS ye böyle soru sorulur mu cevap yazmazlar asdfhjs 1 1 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Ya ne bilim fikir almak istedim haklısın valla ama :D Yorumla
theghost11 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl şimdi sana akıl verirdim ilerde sonra bana hava atarsın çok kişiye akıl verdim selamı dahi kesti sanki para isticem 😄😄😄 1 2 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Ben tutar mı tutmaz mi diye sordum akıl vermenize gerek yok ki bu tür işlerden anlıyorum. Konu kişisel kozmetik olduğu için fikir almak istedim yapanlar vardır belki. 🙏 theghost11 +1 yıl iyide burda söylersem herkez öğrenecek 🙄🙄
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yok maalesef. Görüş olsun diye yazdım djsjsh 1 4 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Sen yapma bariğğ jdjfj Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Kalabalık yapayım dedim 😂 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Canın sağolsun 😘 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl ❤️ Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 22 gü Eğitim & Kariyer konusunda 886 cevap paylaştı. Ben değilim o kişi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin pazarlama becerinle orantılı olur bu, ama kolay olmayacağını bilmelisin bu rekabet ortamında.
Hiç sorma zaten salak saçma yanıtlar da yazmışlar başlamadan soğudum :D
Doğru soru yanlış yer😄 bana sorarsan sektör rekabeti çok zorlar seni. Onca marka varken yorar seni
Off ya 😂 çevremde yapan var bende istiyorum da bakalım
Olum KS ye böyle soru sorulur mu cevap yazmazlar asdfhjs
Ya ne bilim fikir almak istedim haklısın valla ama :D
şimdi sana akıl verirdim ilerde sonra bana hava atarsın çok kişiye akıl verdim selamı dahi kesti sanki para isticem 😄😄😄
Ben tutar mı tutmaz mi diye sordum akıl vermenize gerek yok ki bu tür işlerden anlıyorum. Konu kişisel kozmetik olduğu için fikir almak istedim yapanlar vardır belki. 🙏
iyide burda söylersem herkez öğrenecek 🙄🙄
Yok maalesef. Görüş olsun diye yazdım djsjsh
Sen yapma bariğğ jdjfj
Kalabalık yapayım dedim 😂
Canın sağolsun 😘
❤️
Ben sadece sıkıyorum ve sürüyorum.
Ben değilim o kişi.
Tutmaz