Yüzme yaptığım için omuzlarım biraz garip mesela 4. resimdeki çocuk, benim yakın arkadaşım. Genelde onun vücut tarzı daha fazla ilgi görüyor (sanırım) Yani kısacası zayıflarsam daha hoş bir görüntü yaratabilir miyim

Yüzme yaptığım için omuzlarım biraz garip mesela 4. resimdeki çocuk, benim yakın arkadaşım. Genelde onun vücut tarzı daha fazla ilgi görüyor (sanırım) Yani kısacası zayıflarsam daha hoş bir görüntü yaratabilir miyim

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Boyle vucutlarin genelde üst tarafı boş oluyor o yüzden itici bana göre
Ne alakası var. Vücut ile kafanın?
Tüm odağı vücuda verdiği için kafayi çaliştirmayi unutuyorlar
Evet sürekli olarak ağırlık çalışanlar da belki olabilir ancak ben hiç ağırlık kaldırmadım neredeyse. Üstüme alınmıyorum
Ne mutlu sana
hayır böyle daha iyiysin, taş gibisin maşallah
Teşekkürler. Bu şekilde düşünen nadir kişilerdensiniz)
Çok büyüksün beden olarak djhdjdjdjfj
Evet ama sorun da bu
Etrafındakiler de büyük olursa sen çok büyük durmazsın. Balık etli 1.80 sevgili buldun mu tamamdır xjkxjdndndn
Çok uzun boylu kızlarla anlaşmam mümkün olmuyor genelde) minyon tip en iyisi (bence)
Küçük kızlar yanında kendini çok küçük hisseder
Olsun) Güven de hissetsinler biraz haha (şaka)
Saçmalama knk taş gibisun
Teşekkürler
Bence kolunda çok iri
Evet bence de
Olsun yine de üzülme bunun gibi olma şansın var mı
www.google.com/search
İri olmak çok mu kötü bir şey. Zayıflasam belki normalde dönerim ama kemik yapısı kalın
Açılmıyor link
https://images.app.goo.gl/Wdy77GKUw1Xae1Rs5
Kötü değil uzun boylu iri kızlar iri dediğim şişman değil yanlış anlaşılmasın seni tercih ederler kendilerinden zayıf kişilere bakmazlar.
Anladım ) Evet şu an aslında forumum buna benzer. Telegram kullanıyor musun?
Sen bundan daha irisin. Bu daha zayıf. Sen fazla kaslaşmışsın telegramım yok
Biliyorum biraz kilo verdim sadece fazla damar çıktı. İnsta var mı
Damar sorun değil ve kilo vermiş gibi de durmuyorsun sanki protein tozu almış gibi aşırı şişsin. Instagramım var ama senin tipin bana göre değil biraz iri kızları tercih etmelisin bence
Anladım
safi kas işte ne iyi
İyi böyle bence
Teşekkürler