Kızlar kimler için makyajı, dekoltesi, süsü püsü, bakımı VS.
Kızlar için yaparım
Erkekler için yaparım
İkisi de önemli benim için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar kimler için makyajı, dekoltesi, süsü püsü, bakımı VS.
Her ikisi de için ama önce erkekler sonra kendi cinsleri hiç bir ülkede yok bu türk kızları kendi cinsleriyle yarışıyor bir tek bu konuda zaten beyin yok çünkü başka yarışacak bir şey yok ortada ulan bir bisklet al onunla yarış daha iyi kızlar hangimiz daha iyi ağda yaparız hangimiz çirkinliklerimizi kapatabiliriz hangimizi daha boya badana yaparız hangimiz daha çok açılıp soyunuruz hangimiz daha çok beğiniliriz erkekelr bizi görüsün beğensin dipleri düşsün ağızları açık kalsın erkeklerin gözü üstümde olsun hiç düşmesin başkalarına bakmasın ben diğer kızlardan daha iyi olacam onlarda vücut yok göğüs yok vajina yok bende her şey mevcut hatta ben dünya güzeliyim dünya markasıyım o kadara ulaşıldı bu var sadece başka bir şey yok işine gelen bu açılmak saçılmak soyunmak iğrenç vücutlarıyla güzel görünmek trk kızalrında başka bir şey görülmez beyin yok akıl yok fikir yok robotlar o ne yaparsa onu yapar bu makyaj sürmüş hadi bende sürüyüm bu soyunmuş hadi bende soyuyunuyum bu ruj sürmüş hadi bende sürüyüm
Cevap
0Cevap
Kimse için süslenmem kendimi o an nasıl görmek istiyosam öyle hazırlanırım
Erkekler icn
Kendim istediğim için yaparım
Kendim için :))
Hadi kullanıcı adını istinaden itiraf et
Adına*
Kızlara veya erkeklere kendimi beğendirmek gibi bir niyetim yok kendi kendimi beğenmem yeterli
Kendim için yaparm öz bakım önemli.
Tamam da başkasının beğenisini kazanmak için yapsan bile SONUÇ OLARAK kendin için yapmış olursun çünkü seni mutlu eder.
Kendim içinn
Tamam da başkasının beğenisini kazanmak için yapsan bile SONUÇ OLARAK kendin için yapmış olursun çünkü seni mutlu eder.
Kadınlara makyajla begendiremem cunki o kadar iyi yapamıyorum aama erkekleri kandırabilirimekdkd erkekleri seçiyorum
kendim için.
Kendim için.
kendim için
Erkekler ♡♡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?