Merhabalar

Merhabalar trendyolmilla tişört almıştım yatağımın üstüne koydum ertesi gün bi baktım tişörtte kırmızı lekeler oluşmuş ilk geldiğinde yoktu bu leke sonradan oldu neyden olabilir moralim bozuldu (çamaşır suyu bile yok evde o imkansız)
Merhabalar

Merhabalar trendyolmilla tişört almıştım yatağımın üstüne koydum ertesi gün bi baktım tişörtte kırmızı lekeler oluşmuş ilk geldiğinde yoktu bu leke sonradan oldu neyden olabilir moralim bozuldu (çamaşır suyu bile yok evde o imkansız)

Üzgünüm ürünün maalesef artık çöp. Düzelmeyecek. Popüler bir giyim magazasından aldığım düz renk tişört de aynı bu şekilde oldu. Sanki çamaşır suyu deymilte renk atımı olmuş gibi. Sebebi kesinlikle kalitesiz kumaş ve boya. Ufak bir terleme ve güneş ışığı görmesin hemen kendini belli ediyor.
hava nemli burada karadenizde yaşıyorum trenyolmiladan aldım rengi niye kızıllaştı yaa niye böyle oluyo kıyafetler
Cevap
0Cevap
Güneşte kaldıysa belki olabilir trendyol müşteri hizmetleriyle iade durumu istiyorsanız konuşabilirsiniz
Karadenizde yaşıyorum havadan dolayımıdır acaba
hava orada nasıl? Ben bilmiyorum 😊
ya bi kıyafet neden böyle kırmızı olur ki burada hava nemli
Şikayet et
neyden olmuş olabilir ilk geldiğinde inceledim bir şey yoktu sonradan boyasımı aktı nolduysa kızıllaştı rengi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?