2 aydır biriyle konuşuyodum akpli çıktı bende baya bi solcuyum ve hep asla akpli biriyle olmam falan diyordum napıcamm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaya bir solcu ne demek? Ben buna takıldım...
Neyse siyasette akpsi chpsi aynı zaten.. O yüzden siyasi tarafı sizi germeyip üzmeyecekse.. Kaliteli olarak tartışıp hatta birbirinize laf dokundurup bundan keyif alacaksanız ilişkiye renk bile verebilir zıtlıklar... :))00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ecevit solcu erbakan muhafazakar sağcıydı.
Ecevit kıbrıs barış harekatını düzenleyip zulme son verdi
erbakan ise kıbrıs barış harekatı sebebiyle uygulanan ambargo yıllarında ülkeye el altından gaz petrol ve silah sokulmasını sağlamıştır.
Hangi cenahtan olduğundan daha önemli birşey varsa Sahip olduğun değerlerin seni kaliteli mi kalitesiz mi yaptığıdır buda içinde taşıdığın ÖZ ile alakalı bir durumdur. Bu sağ sol akp chp meselesinden daha önemli.
Ancak günümüz gençlerinde parti sevdası için vatan sevdasını ikinci plana koymak moda oldu. İkinizden birisi bu sıfatı taşıyorsa sittimsene mutlu olamazsınız hem akla hem mantığa hemde insan hayatında söz sahibi olan evrensel yasalara ters. Çokkere şahit oldum böyle ilişkilerin çok acı hüsran ile bittiğine.10 YorumlaEn büyük fobim. Daha bugün bunun muhabbetini yaptik evdekilerle. Hazır flortunken muhabbeti bitir baş g*otune tekmeyi o ilişkiden bi hayır gelmez tahammul edemezsin. Bir de şeyi merak ettim ya 2 ayda nasıl anlamadin o malum kesimin görüşünü ben iki dakika konusunca anlıyorum hemen belli ediyorlar sen nasıl anlamadin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan her poku artık siyasete karıştırrı oldunuz. Flörtüne de sana da. AKP zaten poktan parti mq mun solu çok mu dürüstte solun partizandlığını yapıyorsun. Ayyy sovodoğom odom okopolo çoktoooo. ayyy bon ssollllll tokoloyom onlor çookk dorost. beynini tost makinesinde kızarttığımın solcusu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben hem deistim hemde komünist ama akp ye veriyorum oyumu mecburen çünkü diğer karaktersizler ABD nin köpeği şeklinde hareket ediyorlar. Sosylaizme en yakın seçecek RTE.
Bu yüzden sevgilin senden dsha da solcudur merak etme119 Yorumla- +1 yıl
Sabah sabah ne güldüm yaw.. Rte abd ye boyun emiyor ve sosyalist :))) fantazi ya da bilim kurgu filmlerinde bulunmaz hikaye :)
Güzrl begendim - +1 yıl
komünistsin ve akp’ye mi oy veriyorsun🤠🤠
- +1 yıl
@Onemortime
Pkk-PYD nedir! Bunu ülkede CHP destekler mi? ABD destekler mi?
Kim karşı çıkar? Kim savaşır?
Kim Akdeniz'de ne işimiz gar derz , ABD oradan çıkın derken bunu söylemek nedir?
Suriye'de ne işiniz var? ABD çıkın der.
Örnekler çoğaltılır ama beni asıl güldüren şey, bunu göremeyecek kadar körelmiş gözlerdir. - +1 yıl
:))) yaw sen abd izin verdiği için oralardasın karşılığında da neler veriyorsun... Bu kadar mülteciyi para için al.. suriyede kime destek verdik biz.. ABD asla tek taraflı çalışmaz pkk destek verir sanalda verir israilese verir.. Ne verdiğinden çok ne aldıgına bakacaksın.
Biz buna masada ye leme derdik önce yenerdik kırıntıları verirdik sonrada istedigimizş alırdık..
Sen hala bunlara inanıyormusun.
Adam rahibi ver dedi.. Verdin.. Hukuk devletinin birde :)) - +1 yıl
@sananeyrrmm
Elbette, bakın Doğu Perinçek'te benim gibi düşünüyor.
Neden sizce? Gelir dağılımı arasındaki farkın azalması. Pazar olmaktan üreten ülke olmaya giden Yatirim ve teşvikler. (Şimdi dersiniz ki tüm fabrikaları sattı bende size üretim endekslerini kiyaslayin geldikleri zamanla, şimdiki zaman arasını derim ki şu anda pandemi olmasına rağmen 2 kat artış var)
Bölgesel güç haline geldi, bölgede yapılacak her askeri müdahalede emir verilen değil, karar veren bir ülke oldu (Karabağ - Libya ) emperyalistlere boynunu eğmedi.
Solcu olduğunu söyleyen ve ırkçılık yapıp Suriyeli Katarlı vs sevmeyip Avrupalı poposu yalamayı seven çakma solculardan daha solcu olup, tüm insablar eşittir muamelesi yapan yine cumhur ittifakıdir - +1 yıl
ABD seni akdezde iayor abye karşı..
Yoksa AB çökecek.. Abden olmayan bir oyuncuya ihtiyaç vardı huda kim aaa Türkiye :))..
Sen söylenenlere bakma.. Gerçekler bak bu.. Mantıklıca düşün AB seni akdenizds istemiyor Libya va abdenşn de Akdeniz'e kıyısı VS direk söz hakkı yok.. Akdeniz'e kıyısı olan AB üyesi olmayan piyon lazım.. Kim sence bu - +1 yıl
Doğu Perinçek solcu sana adama laf nasıl anlatacaz acaba :)
Sen güç va degil sin güçlü ülkenin askerinin başına çuval geçiirlmez...
Yargısının verdiği karar varken adam bir günde çıkıp teslim edilmez..
Uçagını düşürenden özür dilenmez..
Barzani karşılanır pkk bakragı göndere çekilmez.. Askerler. O adamın karşısında sıraya dizilip selam verdilirmez..
Para yok diyip palet fabrikası verilmez..
Köprünü haa alımı hastaneni başkasına yaptırıp yıllarca kendi toprağına kira ödenmez...
Daha bir dünya sayarım sana
Boş boş konuş..
Eylemlere bak yok..
Daha suriywdw kim kal dedi de kaldık onu anlamamışsın..
Van minit diyip.. Ardından 3 yılda KKTC kadar toprak sattığımız hesleri.. Suları sattığımız İsraile bir bak..
Kim kime hizmet ediyor görürsün - +1 yıl
@Onemortime ABD nin ya konusunda ab ye karşı destekliyor olması (ab ye karşı) evet çıkarlar açısından bakildiginda doğru bir varsayım. Peki kime karşı deskliyor? Ab ve Rusya. Bunlar emperyalist devletler değil mi?;
Karabağ da da destekledi mi mesela ABD Türkiye yi? - +1 yıl
ABD nin 100 yıllık stratejisi her yerde destek ve desteklemem üzerine kurulu basitçe cesur yürek filminde İskoçya kralı oğlu bruce ne diyordu iskoçlar isyan çıkardığında dogudsn iskoçları destekle batıda ingilizleri.. ABD de win win taktigi vardır.. Seni her yerde alttan destekler üstten seni suçlar..
ya da Altan seni engeller üstten sana destek verir... Ö emli olan küresel güçler için 2 tarafım didişmesi gerisi her türlü kazançtır onlar için..
Bırda sen kendi hükğmetinin ne yaptığına bakacaksın ne kazanacak.. Ve asıl kazanan kim.. Senin Suriye politikada kazanan İsrail mesela..
Yani küresel güçlerin oguncagısın.. Güçlü bir ülke degil sin ve giderekte kötüye gidiyorsun... Aleni ve belli olan bu..
Ve Erdoğan asla bir sol görüş mensubu a yakı. Degil.. Chpde degil.. Yakın olan bir siyasi partide yok - +1 yıl
@Onemortime bak saydıkların cevaplayayım, fazlasını dediğin şeyleri de sen araştır ve bul bir zahmet.
Askerin başına çuval geçirilecek kadar seçildi ordunun durumu, Irak'tan PKK gelir saldırıları yapar ve geri çekilirdi. Biz ABD ve AB den harekat için izin isterdik ve vernedimlerinde geri çekilirdik. Almanya derdi kl benim tanklarımi kullanamazsin yoksa yedek parça vs vernem, ABD derdi ki, f 16 için silah vermem. Ben izin vermeden girip harekat yapamazsin. İzin verdikleri operasyonlards da adamlar zaten mevzilenmis olurlardı ve harkat hiçbir işe yaramazdi.
- +1 yıl
Uçağını düşüren dediğin adamların uçağını ilk dusureb sensin ve şunu yaz bir kenara, barış düşmanla yapılır. Siyasi Olarak fayda saglanacaksa geri manevra yapılabilir. Örneğin Atatürk misakı milli sınırlarından taviz vermistir (Kerkük Musul, Batı Trakya ) ama fazlasını istese bunu da alamayabilirdi.
Barzani'yle yapılan anlaşmalar ne işe yaradı biliyor musun? Adamlar şu anda PKK yla savasiyor içerde. O bölgedeki PKK unsurlarini indirmiş durumdalar. Düne kadar ABD den bakan yardımcıları geliyor diye (PKK nin bir numaralı finansörü-barzani faydaliyken onlar düşman ) asgeri tören yapıyorsun ama Barzani olunca bunu eleştiriyorsun.
Palet fabrikası satılmadı. Adamlar her yerde açıkladi ama yalnızca taraflı yalancilari dinlediginiz için görmemişsiniz. Belirli bir süre kiraya verildi. Orada yatırım yaptı adamlar ve yine devlete kalacak. Devlet ondan önce orada zaten üretim yapmiyirdu ama devir alırken üretim yapilscsk hale gelmiş olacak.
Büyük yatırımları yapan devletten basit bir örnek vereyim. Bolu tüneli. Bak bakalım kaç senede yapımı tamamlanmış, planlanan bütçenin kaç katı para ödenmiş. Kamu kurumları içinde rüşvet ve yolsuzluklar varken devletin büyük projelei yaomasi özele yaptırmaktan çok dsha yüksek bütçelere mal oluyor. Bu yüzden özele yaotirmak daha mantıklı ve bunu yap işlet devret modeliyle yapıp, bir kısmını kasasından odese de büyük çoğunluğu o yol ve köprüleri kullananlar ödemiş oluyor (yolu kullananların kafasına silah dayanmıyor ve bu yollar sayesinde eski parasız yollar da daha az trafik oluyor)
Okudjkarimi tarafsız okursan doğruyu görürsün. Tabi görmek istersen - +1 yıl
@Onemortime RTE benim için şu andaki seçenekler arasında en çok iş yapacak ve yapan lider adayı. Daha iyisi olursa bende desteklerim ama kemal gibi, merak gibi, Selo gibi tipler varken tek seçeneğim.
Suriye perspektifine kısmen katılıyorum. İsrail en çok kazanan taraf ama emin ol, bizde kazandık. Girilen yerler artık Türkiye nin kontrolünde kalacaktır ilelebet - +1 yıl
Palet fabrikasından başkalayayom.. Kiralasanda.. Satsanda.. Bir arkadaşa bakıp çıksalarda uygun bir durum degil buna kulp takmayın.. Başarısızlık başarısızlıktır...
Yolsuzlul olayına hiç gitme Telekom satışı sadece başlı başına bir olay adam senden kredi çekip krediyi ödemeyi ayrıca trlekımun taşıbmazlarınıda satıp çıkıp gitmiştir öyle bir iş dünya üzerinde yok.. Akpnin yolsuzlukları inanılmaz boyutlarda silinen vergileri ödenen kredileri iflas açıklayıp parayı yurt dışı a kaçıranlar sonra gelip gene krediyle şirket kuran VS vs.. O kadar çok ki.. Ben saydıgın hiç r siyasetçiye oy vermiyorum ama illa verilmeyecek yönetmene verilmez bu kadar acı durumda.. Adalet yok.. Hukuk yok..
Hiç birşey yok ne tutsan elindee kalıyor.
Örnek atanamayan bir dünya ögretmen var ama adan takı sanatlarını mezununu sözleşmeli ögretmen olarak işe alıyor yaw söyleyecek kelime yok.. Bu kadar kaos ve keşkemekeşin içinde hala diyorsun ki tek oy verilecek..
Bir kere stratejisi yok.. Bir gün kardeş Esad birgün düş an birgün bakalım ne olacak...
Sözün özü birşey kötüyse kötüdür..
Sen paraya o kadar ihtiyacın var ki.. Avrupa İn atıklarını ve mültecileri kabul ediyorsun.. Bu bile ekonominin ne durumda oldugu u gösterir.. Hiç başka lafa söze gerek yok.. Hangi ülke sınırları dan böyle adam geçirir.. Ne için ne ugruna.. Kim toprakları a atık maddeleri koymak ister. Sen istediğin kadar patlat maalesef boyanın altı artık pas tuttu
- +1 yıl
@Onemortime ya bilmeden konuşuyorsun ya da amacın dezanformasyon.
Biraz önce yazdım sana. Ben bu yazdıklarını aciklayacagim, aklındaki diğer şeyleri sen araştır diye.
Telekom olayını da sin yorumumu yapıp çekiliyorum.
Liberal ekonimi de devlet şirket sahibi olmaz (rüşvetin önüne geçebilen devlet yoktur ve kamu kurumları şirket ne kadar karlı olsa da zarar eder örnek Çaykur )
Sistem kurar ve sistem üzerine kurulan şirketler çalışıp, işçi istihdam eder ve vergi verirler. Devlet bu vergilerle altyapjyi güçlendirir, yeni istihdam alanları için teşvikler yaratır.
Türk Telekom konusuna gelince TT anasol-d hükümeti zamanında yarı fiyatına satılacaktı bunlar iki katına sattılar ve satışın sonrasında patlayan cep telefonu kullanım oranı, zaten TTkom un işlerini ciddi seviyede azalttı.
Yok krediyi devletten vs almış. ne farkeder nereden aldığı, devlet kredi verdiyse krediyi faiziyle geri alır geriye.
Dezanformasyon yapmak yerine at gözlüklerini çıkarıp öyle gözlemleyin olayları. - +1 yıl
Kafan mı iyi... Şirket krediyi devletten aldı... Geri ödemedi.. Telekomun taşınmazlarıınınsstıp paraya çevirdi.. İflas verip tüydü :))
Alanen dolandırıcılık.. Peki ne oldu 2 hafta önce soylu bu şirketin sahiplerini agırladı..
Lafı egip bükme siyasi ve ekono ik anlamda kötü yönetiliyoruz...
Eger ekonomisi iyi olsa mültecilere evet demezdi.. Atıkları almazdı..
Eli kolu bu konuda baglı.. AB ve ABD in isteklerine boyun egnek zorunda.
Doların euronun gelsigi hale bak..
Kısaca yönetim kötü..
Hele ki yıllar biraz daha geçtikçe ne kadar borç batağına girmişiz göreceksin..
Bu yapılanların geri ödemesi çok acı olacak..
He ranlanda kötü yönwtilirken sana örnek verirken yok özelleştirme VS.. Özelleştirme ayrı şeydir.. Peşkeş çekmek ayrı.. Helede adamın seni dolandırsın dye cebine parayı senin koyman daha ayrı :)) - +1 yıl
@Onemortime ben anlattıkça sen soruyirsun. Sıkıldım aç oku ve öğren.
Ekonomi nedir bak, üretim endeksleeini incele, alım gücü (pandemi yaşıyoruz iki yıldır) dünya da ne kadar artmış Türkiye de ne kadar artmış bı arastir.
Boş yapma artık sıkıldım. Bu son cevabimdi - +1 yıl
Hahhah yaw 2 yıl DİE şimdi ki adı tüikte çalıştım ben kalemleri analizleri raporları yıllarca hazırladım.. O kale ler nelerle belirleniyor nasıl oy anıyor sana anlatırım.. Bir çok devlet artı açıklarken ekonomide sen ne açımöıyorsun.. Enflasyon. Oranın ne faizlerin ne durumda bak karşılaştır anlarsın kim ne durumda.. Öyle ekonomi. S bilmen2de gerek yok.. İlk okul natematigiyle çözersin.. Tabii çözmek istersen.. İster isi. Sanmam... Savunulacak bir yanı yok olan bitenin istediğin kadar eg bük yaşıyoruz ve göreceğiz.. Neler oluyor neler oöucak :) hadi selametle
- +1 yıl
@Onemortime bak sana bakkal matematiği hesabı önerisi
2002 asgari ücretini al, bu ücretle €,$, benzin, et, süt, un, yağ al. Yine 2021 e gel asgari ücretle bunları tekrar al bakalım alım gücü ne olmuş.
2002 ihracatina bak, 2021 ihracatına bak.
2002 ihracatın ithalatı karşılama oranına ve 2021 oranlarına bak.
2002 tarım üretimine bak, 2021 bak
2002 sanayi üretimine bak 2021 e bak.
TÜİK yönetimine lanet olsun ki senin gibi bakkal matematiginden yoksun adamı orada 2 yıl çalıştırmışlar. - +1 yıl
2 yıldan fazla istediler. Ben 2 yıl dayandım sonra AKP geldi sistemi degiltirdi.. Te el kalemleri çıkardı senin gibi bakanlar için yeniden düzenledi :). He tamam yaf erdogan komünist bahçeli troçkist :). Tamam ülke güllük gülistanlık bizde. Vatan hainiyiz.. Rahatla :)
+1 yıl2 aydır düşüncelerden, fikirlerden konuşmadınız mı? Ben bir insanın ne b*k olduğunu 1 haftada anlarsın yani. 2 ay sonra akpli çıktı demek tuhaf.
22 Yorumla
Soran+1 yılben konusurdum genelde ama o cevap vermezdi pek bundanmıs sanırım☹️
- +1 yıl
Salla gitsin bence. Hâlâ akpyi savunan varsa ya çok cahildir ya da kötü, fırsatçı bir insandır.
+1 yılMhp li olsa iyiydi AKP li olsun ne olacak... CHP gibi pkk (hdp) ile ortak hareket etmiyor en azından... Atatürk ün yolundan giden solcular candır...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu dönemde AKP deyim diyeni dövüyorlar. Hala akplimi kaldı. Baya salak biri desene. Tabii tipe bakınca adam sanıyorsun demi?
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişkiniz olmaz ayrıl bence gezmelik ise siyasede girmeden konuşun sağ solu bırakın kendinize bakın 😉
00 Yorumla
+1 yılAkp li ile bende olmam. Dünyada tek o kalacak yine olamam.
10 Yorumla
+1 yılKral sal gitsin hâlâ akpli olan biri duzgun dusunemiyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlişkiye bile siyaset karıştırmaya başladınız yahu...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBugün bu saatte hâlâ o partiliyim diyen birinde ciddi akıl tutulması vardır, yol ver gitsin kardeş..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bu devirde 💡olan vicdansızdır insan değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 3 sene önce birini beğendim görücü idi gittik tanıştık 2 buluşmada anladım akpli olduklarını anında bitirdim asla tahammül edemem asla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi söylüyorum aşk bunu aşamaz. Okurken sinirlendim 😂😂😂
20 YorumlaSiyaset konuşmayı seviyorsan her konuştuğunuz da kanser olacaksın ama bence asıl nokta hayatına ne kadar müdahale etmeye çalışacağı büyük ihtimal kıyafetine gittiğin yere konuştuğun kişilere karışmak isteyecek
00 Yorumla
+1 yıluçlarda yaşamıyorsa anlayış gösterebilirsin bence..
00 YorumlaYol yakınken kaç. AKP’li birisinin salak, eğitimsiz, kaba ve öküz olma ihtimali yüzde yüz. Sen kendine böyle birisinden nasıl hoşlandığını sor bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeleceğini dusunemyen senide düşünmez kizim yapma bunu kendine
52 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi nasıl fetöcü diyorsak birilerine veya Almanya’da bu nazi deniliyorsa bi 5-10 yıla kadar da şimdiki akp’lilere bu akpli denilecek gibi geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrılacan yapacak bir şey yok gibi :D
20 Yorumlane demek napıcam yol vereceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılakpli birine katlanılmaz ayrıl gitsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılSiyaset bağımlısıysan olmaz sizden
02 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz var
- +1 yıl
O zaman sıkıntı gg
+1 yıl:D yani sorman bile hata
10 Yorumla
+1 yılYol ver, o bilir yol nedir nasıl gidilir
10 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin. Tipsizse ayrıl yakışıklı ise dursun
00 Yorumla
+1 yılKeşke anket yapsaydın. Yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBaya bi solcuyum ne demek?
00 YorumlaAnlaşamıyorsan ayrıl. Daha flört dönemi zaten.
00 YorumlaAKP de olacaksın yapacak başka bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşma başına gelir işte 😄
00 YorumlaHDP li çıksaydı ya CHP?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük lokma ye büyük laf etme
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmuşsun demek
00 YorumlaAy ne fark eder
21 Yorumla
Soran+1 yılnasi ne fark eder her gün kavga ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılanlaşamazsınız o kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAralarındaki fark ne siz solu zkiynuz onlar sagi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Saygı duyacaksın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılalnına ampul çiz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayril
10 YorumlaAllahtan ne sağcıyım ne de solcu
10 Yorumla
+1 yılSalla gitsin hayır gelmez çd
10 YorumlaSende akp li olacan seve seve🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılyenisini al
00 Yorumla
+1 yılİşin zor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. bi bitmediniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılayrıl.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Yineki hdp degilmiş
00 YorumlaAyril
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar diyorsun
Asla asla dememeliyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız aşklar...
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt çıkar hayatından
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSalla ya nolcak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılterket
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen yol ver
00 Yorumla