Bahsettiğim 1.70-1.90 arası kadın boyu, sonuçta gen işi bu kimse 1.50 olmak zorunda değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tahammül bence doğru bir tanımlama değil Uzun kadında beğenilir elbet yani beğenenler vardır. Ama geneli söylemek gerekirse Kısa olunca minyon durur göze daha tatlı gelir Uzunda tam tersi bu etkiyi kaybeder. Yani hissi olarak böyle o yüzden kısa olsun ister çoğu bunun egosal bi durumu pek yok bana göre
02 Yorumla- +1 yıl
Valla üstad nedense hep bana 1.70 olan çekici geliyor. Hem uzun kızlarda bu kadar ego da yok
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Uzun boylu kız ender bulunan çiçek gibidir. Ben çok severim. Onunla yanyana iken boyu boyuma olması yakışır. Gerek ayakta ve gerek yatakta bir çok aktiviteyi uyumlu yapmak güzel oluyor. Kucaktayken uzun bacakları bele dolayabilmesi ya da bacaklar omuzda tam pozisyon alabilmesi müthiş keyif veriyor. Uzun boyun kıymetini bilmek ve avantajlarını kullanabilmek gerekir.00 Yorumla
Fkfkfkf valla kısa da uzun da kendine göre çekicidir düşünsene dev gibi uzun bir kadınla beraber oluyorsun kol kola girdiğinizde yorgan gibi yumuşacık sarılıyorsun böyle
Minyon tipli kızlarda tam tersi kedicik gibi sarılıp seviyorsun o da ayrı güzel
Kısaca sever boyu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar en az 1.85'lik erkek istiyor; 1.80'den aşağısına tahammül edemiyorsa, erkekler de öylelerine tahammül edemiyor demek ki. Her erkek en az 1.85 olmak zorunda değil; her kız da uzun olmak zorunda değil ama işte kimse bunu takmıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.77 boyla 1.73 kişiyle çıkmışlığım var boy bana takıntı değil şahsen
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi şahsen yani senin gibilerin sayısı çok az. Özellikle kızlar bu tarz güzellik algısı konularında kırıcı olabiliyor. Ben 1.75 boyla evde kaldım mesela. Umarım istediğin gibi birisi karşına çıkar; en kısa zamanda.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
87Cevap
Yaratılış özelliğinden dolayı erkekler fiziksel olarak kadından daha güçlü olmuşlardır. Ve bu inanç ilk insandan beri erkeklerin kafasında genetik bir bilgi olarak devam etmiştir. Hal böyle olunca bir kadının erkekten daha güçlü olması daha uzun olması daha akıllı olmasına erkekler tahammül edemez. Tabii ki bu genellikle olan bir durum olarak söylüyorum. Ben şahsen 1.84 boyundayım bir 1.90 üzeri olmadıkça beni fazla rahatsız etmez. Nadir de olsa kişiden kişiye farklılık gösterir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla sorun eden vardir illaki ama o uzun kizlarda krndini bambaska biyerde goruyor. Kisa olmak eksiklikmis gibi davraniyorlar. Mesela minyon kiz severim dedigimde hazmedemiyorlar. Herkes kisa olmak zorunda degil ama herkeste uzun sevmek zorunda degil
02 Yorumla
Soran+1 yılSana öyle denk gelmistir ya da senin söyleyiş biçimindir. "Uzun kız sevmiyorum" benim ters yaklaşacağım bir şey değil ama "Uzun kızlar deve gibi" vesayri cok itici
Soran+1 yılAyrıca kısa kızlar da yapıyor onu ben burada cikip kisa kizlari hic begenmiyorum desem görürsün
+1 yılUzun kızlar daha çok tercih ediliyor bu arada. Uzun kız istemeyen erkek kendisi kısa olduğu için istemez çoğunlukla. Çok az bir kısmı kendisi uzun olduğu halde minyon ister. O da gerçekten çok ama çok az.
13 Yorumla- +1 yıl
İşte gerçek aşkı tadan o kesim ben bir 1.68 im 1.70 lik. kizla da konuştum 1.50 ile de hiç takmam karşıda ki takarsa ergen diyio geçiyorum cidden takılacak çok fazla şey var boy en son iş
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 katılıyorum, boy en son takılması gereken bir şey
- +1 yıl
Disarida olsa benim ilgimi çdkrsin sen açık ve net :) bakma bu millete
Bazı erkekler demeniz daha doğru olur, uzun boylu kizlarmanken gibi olur ve herkesin dikkatini çeker tüm erkekler birlikte olmak için can atar, az bir bölümü dediğiniz şekilde olur şansın ve bahtın açık olsun. Sevgiler
00 Yorumla
+1 yılUzunsun diye sitem edilmesi var bide. Ben uzun değilim, sen kısasın!
21 Yorumla
Soran+1 yılGel de anlat Türk erkeklerine, anlamıyorlar ama
Ben yaklaşık 1.83 boydayım. 1.90 sevdiğim olsa hiç komplekse falan girmem. insan sevsin yeterki gözüne batmaz. Ha en başında da uzunmuş aslında olmaz falan demem.
00 Yorumla
+1 yılKalıplara takılana bakma sen çoğu kadın 1.80 ustu istiyor ben ergen diyio geçiyorum. Sen de de geç bana göre boy önemsiz ister 1.79 ister 1.50 olsun farketmez seviyorsam
00 Yorumla186 cm boyundayım.
Ama bana 165 cm aşağısı kadınsı ve çekici geliyor. Diğerleri avarel gibi sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadınların çekici gelmesi gayet normal ama avarel ne g3rizekalı
+1 yılUzun sevenlerde var ya
Hatta bu sitede denk geldiklerim bile var bu konuda19 Yorumla
Soran+1 yılYani ama gercek hayatta eh
- +1 yıl
Peki sen kisa boylu sen kadar olan birini sevebilcek misin asil
Soran+1 yılErkek arkadaşlarımdan en uzunu benim boyumdaydı, yani evet
- +1 yıl
Ozman gizliden cik bence en azindan seni isteyenlere sans ver
Haksiz miyim?
Not: boyunuda yaz 😄 - +1 yıl
Oyarım seni eskisi gibi sadece bana yazacaksın
- +1 yıl
Naparsan yap. Sana yazmayı bırakan bendim sonuçta.
Hep aradığım hayallerimi süsleyen kadın boyu kimmiş onu istemeyen mel un 😁😁😁
12 Yorumla
Soran+1 yıl1.60-1.80 arası erkekler 😶
(1.77 yim cünkü)
+1 yılBoyunla kimseyi yargılamam , ama evet benimde zaaflarim arasinda 1.50-1.60 olan kizlar daha ilgi çekici geliyor
Ama tahammül edemem gibi bişi söz konusu değil ilgimi çok çekmez sadece02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Benim burada Takıldığım şey "Erkeklere benziyorlar, at gibiler" tarzı tabirler
- +1 yıl
At gibiyi duydumda uzun diye , erkeğe benziyor diyeni senden duydum
Herkesin boyu kendisine yakışıyor bence. Uzun boylu seven erkekte var kısa boylu sevende, tahammül edilemeyecek bişey olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadin dedigin uzin boylu olmaz ya minyon olur ele avuca sığmali en fazla 165 olmali bence
01 Yorumla
Soran+1 yılMecaziAdam olarak yaptıysan komik değil, ciddiysen komik
Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Uzun kız candır kısada. Mankenle gezmeyi sevmeyen var😂
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmemek çok doğal ama deve/erkek vesayri de demezsin çakıcaksın öyle söyleyenlere
Kızların boy takıntıları ile erkeklerin santim takıntıları aynı. Bir fark yok
02 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen benim olmadığı için bana yapılanlara sinirleniyorum
Uzun kızlar bir tık daha egolu oluyor genelde yürürken pekte şans olmadığı için ilgilenmem pas geçerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim boyum 1.55 ve bende erkeklerin hep uzun boylu kızları beğendiğini sanıyordum ama değişiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYok kız kısa seviyor geneli
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılDert ediyorlar çünkü erkeklerimizin boyu kısa.
03 Yorumla- +1 yıl
Kızların kısa
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz ülkenin geneli kısa
Soran+1 yılKızlar son yıllarda fazlasıyla uzadılar ancak erkekler bu kadar uzayamadılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıntıları var ben kısa sevmem 175-180 civarında bir kız olursa güzel olur. Hatta mümkünse 180i de geçsin
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılUzun kızlar daha güzel geliyor boy pos endam
Bu egolü insan işi. Uzun kızlara karşı bir tahammüzlüğüm yok.
00 Yorumla
+1 yılBilakis olması hoşuma gider ama bize denk gelmiyor işte
00 YorumlaÖzgüvensizlikle doğru orantılı, böyle dingillerle uğraşmayın
00 YorumlaMesele o uzun kızın bana bakması
Kısayım maalesef
00 Yorumla
+1 yılBak bak hele hareketlere bak sen, yalancı he hee tahammül edemeuiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılkim demiş edemez. arayıpta bulamaz erkekler 170 üzeri kadını.
00 Yorumla Evet doğru gen işi ama onlar da tercih etmek zorunda değil, kadınsı gelmiyordur
00 YorumlaNiye tahammül edemiyim?
Şahsen 1.70 altında bi kızla beraber olmak istemem benim boyum 1.8300 Yorumla
+1 yılTahammül edemez diye bir şey yok, o kızlar bizi saymıyorki bizle ne alakası var onlara söyle
00 YorumlaBen de tahammül edemiyorum, hemen ilgimi çekiyor :) uzun bacaklara karşı düşkünlüğüm var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahammül edemeyen defolup gitsin , gitme demiyoruz hayret bir şey
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de, sevmemek kötü değil ama kimseye girdiğimiz yok susup geçsinler
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. uzun boy hoşa gider neden tahammül edilecek bir şey olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanka 170 den uzun kız da kadın zerafetinden uzaklaşıp erkeksi görüntüye dönüşüyor
13 Yorumla
Soran+1 yılBir kadının Allah vergisi zaten zerafeti vardır sen hiç modellerin boyuna bakmıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum zaten fazlası hoş durmuyor en basitinden giyim sitelerine bakıyorum Türk sitelerdeki kadınlar 175-180 boyunda japon sitelerdeki kızlar minyon çiti pıtı vallahi aynı kıyafet Japon kizlarinda daha hoş duruyor. Çünkü yaratılış gereği kadın hafiften Ufak tefek olunca hem sevimli hem de daha kadınsı duruyor dikkat ettiysen çoğu canlıların dişileri ufak erkekleri iridir
Soran+1 yılSen kafayı yemişsin Allah akıl fikir versin bacım ne diyim, koreliler ap ayrı şey giyiyor Türkler apayrı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet de bu tercih meselesi, çoğunluğumuz minyon kız seviyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAma aşağılama hakkı da vermez aşağılayanı aşağılıyorum isteyen kusura baksın
- +1 yıl
ben böyle bir hakka sahip olduğumuzdan bahsetmedim zaten.
Soran+1 yılBiliyorum sadece ekleme yaptım
- +1 yıl
peki.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden tahammul edemesın kı uzun boylu kızlar cok seksı gorunuyor tabı aynı boyda partner bulmaları sıkıntı oluyor boyu sorun etmeyen bır sevgılı ya da es bulması gerekıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim benden uzundu ve çok iyiydi her konuda 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılDominantlıktan dolayı mı
Cevap sahibi+1 yılHayır uyumluluk göstermekte çok iyiydi beni çok sevdiğinden
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun kızlar neden kısa erkeklere tahammül etmiyorsa erkekler de Uzun kızlara tahammül etmiyor işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle bir durumum yok, kendi penceremden sordum soruyu. Erkek arkadaşlarımdan en uzunu benim boyumdaydı. İyi günler.
Cevap sahibi+1 yılGördünmü aynı durum ve düşünce sende de var iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim demiş tahammül edemez diye 😅😂🤣🤣 boyu boyuma uygun kız geldide biz mi kabul etmedik?
00 Yorumlayo ıstenırde ıstemeyen ya kendı kısa kaldıgı ıcındır ya da cok fazla gosterıslı oldugundan cekındıklerındendır. ama tabıkı sadece bunlarda deıl bask cok seylerde var
00 YorumlaNe tahammulsuzlugunde bahsediyorsun şu erkekler deyip genellemek bi vazgeçin hepimiz farklı dünyaların insanlarıyız. Hepimiz farkliyiz küçük beyinlerinizi kavrasin şunu artik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendimden uzun kadınlarla sevgili oldum, saçmalık bence böyle şeylere takılmak.
00 Yorumla yatakta pozisyon sıkıntısı yaşanıyor 170 e kadar eyvallah da sonradı sıkıntılı
01 Yorumla
Soran+1 yılBacaklar dolaşır gümbürt aşağıya düşersiniz ahahaha😂
+1 yılBen çok severim ama uzun kızı si... k te meseledir ha 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Anlamadın mı yani benden uzun bi kızı mikmek zor diyorum
Soran+1 yılBelki o seni iker
- +1 yıl
Yok canım ya her türlü evirip çeviririm sadece minyona göre daha zor mikimi
Öyle kizlar neredeler :( kim tahammül edemiyor ki kısa kizlar tahammül edemez belki
00 YorumlaBence uzun boylu kızlara hasretler 😁
21 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum
+1 yılYoo ben seviyorum kafamı yaslarım göğsüne uyurum ya da kolunu yastık yaparım hep biz mi işe yarıcaz
00 YorumlaBenim boy takıntım hicbirzamn olmadı ister 1.59 ister 1 .90 benim boyunda 1.87
00 Yorumla
+1 yılBen kısa boylu kızlardan hoşlanıyorum her erkek aynı değil
00 Yorumla
+1 yıluzun boy kadında itici duruyor. tabi istisnalar var dal gibi olması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyanlarında ablası gibi duran birisi olunca zorlarına gidiyor tr ortalama erkek boyu 1,70 zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılValla devirde kızlar uzadı erkekler aynı kaldı onunla alakalı herhalde
Cevap sahibi+1 yıluzun olup uzun erkek isteyince kısaların da zoruna gidiyo anlamıyorum ben
- +1 yıl
Saçma sapan konuşmayın allah aşkına kızların çoğu 165 in altında
- +1 yıl
Türkiye'de ortalama;
Erkekler 1,76
Kadınlar 1,61 miş.
Cevap sahibi+1 yıl@Profesyonelşerefsiz Saçma sapan konuşan sensin önce nickine bak bana saçma demeden önce zihniyetsiz. Ayrıca uzun olan kızlar olmasaydı bu soru olmazdı zaten ama boyu hakkında yalan söyleyen senin gibi yer cücelerinden geçilmiyo ortalık..
minnak kız fetişleri var onların.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahah😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü hissediyor insan kızdan kısa olunca.
Ayakkabıyla uzun olanlar iyice sinir bozucu00 YorumlaMerak etme, hepinizi s.. kmek istiyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1.75 olmalı en fazla. Aşırı uzun kız kart geliyor bana
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekiçle vur da küçüliyim o zaman, Allah'ım yarabbim 1.77 im
Cevap sahibi+1 yılKısasın sen benim dediklerim 1.80 üstü
Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Boyuna göre arıyolardır
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoy takıntısı
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Boş ver üzülme sen
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanında uzun durduğu icindir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, gururlarına yediremiyorlar mı
Çok ilgi çekmez o. kadar uzunu
09 Yorumla
Soran+1 yılAksine daha çok dikkat çeker ama iyi anlamda mı kötü anlamda mı bilemem
Soran+1 yılPeki nedenini sorsam😐
Soran+1 yılBir yere kadar hak veriyorum, genelde uzun kızlar zayıftırlar çünkü dediğin şeyler için yağ gerekiyor. Ancak uzun vücuda yağ gitmesi için fazla yemek yemek gerekiyor. Balık etli kızlar da var uzun olup ama dediğin gibi daha çok
Soran+1 yılVücut paylaşana kadar yağ bitiyor uzun lafın kısası
Soran+1 yılİsteyen illaha çıkar ama kimse kendi kalıbına göre birini yargılayamaz, ben burada kısa erkeklere veya kısa kızlara bir şey demediğim gibi kimse de bana bir şey diyemez.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTotodan uydurulmuş bir şey daha
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılAbimle konuş isyersen
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sorun yapmaz abim
bi bize denk gelmiyor :D
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında