Boyum kısa ama yüzümden kurtarıyorum neyse ki.. Sevgilim 1.88 sadece boyu uzun değil üstelik yakışıklı ve fiziği de çok güzel bazen bana nasıl baktı acaba diye düşünüyorum. Yanındayken komplekse giriyorum çok utanıyorum ayrılmalı mıyım bu sebepten?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar...
Sevgilinizin uzun ve yakışıklı olması ama sizin kısa olmanız neden sizi rahatsız ediyor ki. İlla ki sizde hoşuna giden birşeyler bulmuştur. Ben kimsenin sevmediği insanla birlikte olmak isteyecegini zannetmem. Sevmediğim kişiyle çay bile içemem. Aslinda bu daha güzel, sizin dış görünüşünüzden öte karakterinizde de beğendiği bazı özellikleriniz var demek ki. Bence böyle düşünmek yerine ilişkinizin keyfini çıkartın. Sonuçta sizi yanina yakıştırmasa ayrılır. Sonuç kaçınılmazsa eninde sonunda olur. Ama bunu siz özgüvensiz oluşunuzdan ötürü yaparsanız, kendi öz benliginize zarar verirsiniz. Bundan sonra ki ilişkilerinizde ayni yerde bocalar durursunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak canım sen ona hep iyi davran yanında ol zor zamanlarında kalbinin güzelliği için sevmiştir zaten kalp güzelliği önemli şükür edip önüne bakmalısın şimdi kendi boyunda birileriyle de sevgili olsa üzüldükten aldattıldıktan sonra nolacak bence kendini ne çok kaptır ne de boş şeyler yap :)
00 Yorumla
Neticesinde senden hoşlanmış ve birliktesin. Adı aşk olunca böyle düşünceler asla kalmaz. Aşk ile bakan gözlerde garip bir büyü var, kimsenin göremediği...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
52Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu senin ne kadar aslında güçlü birisi olduğunu gösterir
02 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor anlamadım
- +1 yıl
Yere yakın olandan kork diyor
Hayatım benim sakın bu düşünce içeresinde gireyim deme. Inan bana erkeklerin çoğu kısa boylu kızlar için çıldırıyor diyebilirim. Benim boyumda 1.49 mesela ama ben çok seviyorum çünkü biz minyon kızların çok ayrı bir albenisi var. Bazen bu konuda arkadaşlarımla konuştuğumda minyon kızların ne kadar dikkatlerini çektiğini görüyorum. Özellikle sarılmak çok hoşlarına gidiyor. Tabii birde bu işin bel altı kısmı var ve özellikle büyük bir kesimin bu durum içinde aynı şekilde hoşlarına gittiğini söyleyebilirim. Sakın benim boyum 150 aman efendim benim beyim 180 falan diye kalkıp kendini üzme. Aksine kısa boylu kızlar 1-0 öndedir. Bunu aklında tut. Boy farkının keyfini çıkar güzel kuzum. Mucuk
00 Yorumla
+1 yıl@mrfcanx1 ın da boyu benden çok uzun, ama bu beni etkilemiyor. Seni de etkilememeli, güzel bir şey bence erkeğin kızdan uzun durması. Anlaşabiliyorsanız, içinde ona karşı hissin varsa bence bunları düşünmemelisin.
12 Yorumla- +1 yıl
❤😘
+1 yılAcilen kendine gelmen gerek bence bu düşünceler çok yanlış. Yüzümden kurtariyorum falan.. iki insan birbirini seviyorsa dışarıdan nasil göründüğünun önemi yoktur. Bunlar lafla olacak şeyler değil böyle düşünmen lazım gerçekten.
10 YorumlaEğer ilişkinden hoşlanıyorsan ve herhangi bir sorun yoksa ortada ayrılmana da gerek yok. Ve boyun kısa diye kendini asla küçük görme. Senin durumunda olan erkekler de var önemli olan sevgilinin sana karşı hissettirdiği sevgi ve senin ona hissettirdiğin sevgi. Gerisi boş iş zaten ;)
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli ol senden bir tane var evet yakışıklı olabilir ama sende çok güzel ve özelsin. Onun seni sevip sevmemesi senin güzel ya da çirkin olduğunu göstermez. Özgüvenli ve bakımlı ol yeter. Senden 1 -TANE VAR UNUTMA VE MODUNU TÜKSEK TUT ŞU AN SENİN SEVGİLİN SANA AŞIK SENİ SEVİYOR ÖZEL VE GÜZEL BİRİSİN AYRICA FÜZELLİK NİR YERE KADAR SEN ÖZGÜVENŞİ OL
00 Yorumla
+1 yılO seni sevmiş sen onu sevmişsin olay burada bitmiş. Eminim kendi kendine kompleks yapiyosun şu an senin bahsettiginden çok daha güzel gözle sevgilinin sana baktığına eminim
00 Yorumla
+1 yılResmen ayrılmaya bahane aramış gibi durursun saçmalama istersen💅🏻 böyle şeyler için ayrılmak nedir. Seni seviyosa ne iyi işte neden bozasın ki durduk yere?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 852 cevap paylaştı. Bisey dicem mezura alıp aşkım kipramadan dur bi boyunu ölçecegim mi dedin naptin da cm'ine kadar boyunu biliyorsun😂
02 Yorumla- +1 yıl
Sormus olabilir mi?
- +1 yıl
+1 yılSeni beğendiyse neden utaniyorsun ki o beğenmişse sıkıntı yok hem kendini ezme boyun kısa diye sonra kendini sen yaratmadin
00 YorumlaKısa boylu olmak yüz kızartıcı suç değil ki. Neden utanıyorsun. Ne uzun insanlar gördük daha doğmamış bebeklerin hakkını çalan.
00 YorumlaDavul bıel dengı dengıne demıs sen bir bucuk o iki hıc yanyana yakısır mı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma beni seviyor
Sana ilgisi falan varsa ayrılma bazen erkekler öyle seviyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim boyumda 1.56 sevgilimin boyu 1.85 ve bu zamana kadar hep sevgililerim uzundu bazı uzun boylu erkekler özellikle kısa kızlardan hoşlanıyo. Öyle tercih ediyo
Sevgilinin burcu ne10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı. Çok özgüvensizsin. Seni beğenmişki sevgili olmuş. Saçmalama mutlu olmana bak.
10 YorumlaHahaa alemsin sen:) kısa kadın seven çok erkek var nedir bu kompleksin
10 Yorumla
+1 yılNe guzel istee 😅 ben de 157 civariyim eski flortum 188di 😋
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama lütfen seninde vardır illaki artı tarafların
00 Yorumla
+1 yılAşk olunca her şey olur takılma bence sonuçta boy bu doğuştan olan bir şey
00 YorumlaNiye utanıyon mk gurur duysana. Bir şey başarmışsın
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya o seni yanına yakıştırmış demek ki böyle şeyler düşünme
00 Yorumla
+1 yılKaldırımda yürürken, yolunuza çıkan işaret levhalarına yaklaştığınızda, uyarabilirsin.
00 Yorumlakalbindeki güzelliği görmüş olabilir neden ona bu haksızlığı yapacaksın
00 YorumlaAyrılma tabiki soru mu bu sırf böyle bir sebepten üstelik
00 Yorumla
+1 yılbu mankenlere hakaret ama sırf boyu uzun diye vücudu ya da tipi güzel olmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
kız iyi bulmuşun o zaman kaybetme bunu
+1 yılAni yaşa zamana bırak ne olacaksa olur ilerde takma hiçbir şeyi
00 YorumlaMinyon seviyosa niye dert ediyosun... zevkli sevgili yapmışsın 👏🏻
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu erkeklerin sevdiği kadın tipi minyondur zaten
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. ayrılırsınız zaten dert etme o kadar güzel karı var
00 YorumlaNeden utaniyorsunki kuzum normal birsey bu bizde boy varda ne halta yarıyoruz
017 Yorumla- +1 yıl
Ben normalde çok kisaymisim babam anneme bıldırcın yumurtası almış astım hastası annem ona iyi geliyormuş ben ne bileyim o zamanlar 10 11 yaslarindayim yumurtalarda minicik aldım aldım çiğ çiğ içtim ama çok tatlıydı birden boy uzadı yeminle garibine gidecek bıldırcın yumurtası sayesinde uzadi boyum önce Allah 🥰❤
- +1 yıl
1.70 tam benim kalemim
- +1 yıl
Boyum kısa ama olsun benim isteğim önemli
- +1 yıl
Şaka yaptım ya takintim yok yanlis yanlasilmadin
Senı sevıyosa yqnına yakıstırıyısa ne komplekse gırıyon kız erkekler mınyon kız sever
00 Yorumla
+1 yılKendini geliştirmeye bak her şey dış görünüş değil. Kendini geliştir, özgüvenini yükselt, güçlü ol.
00 Yorumla
+1 yıl1,50 yine 1,88 boya uzun değil mi dedi 🤦🏻♂️
04 Yorumla- +1 yıl
Ego yapıyor kanka
- +1 yıl
1.50 boyumla 1.88 erkek düşürdüm ama bu daha hiç bir şey bu ne ki istesem ohooo... gibisinden
- +1 yıl
@djxnjdndhhshsjxjxhs 😂😂bu komik yoruma gülünür
- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAnı yaşa zaten uzun durmaz sende sonra giderse başkasına geç
00 Yorumla
+1 yılOnunla konus bu konuyu. O oyle seviyordur belki. Bunun icin ayrilma
00 Yorumlasen bücür olunca yatakta kolayca yapılırsın ondandır o hahha
00 Yorumla
+1 yılVerilere göre kıza kız ile uzun erkeklerin evlilikleri daha mutlu geçiyormuş mı o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu elinden alırlar. Sahip çıkmazsan piranalar senin yanında bırakmaz onu.
30 Yorumla
+1 yılBir biz bulamadık boyu boyumuza uyan sevgili, millet kendinden otuz santim uzun sevgili yapıyor hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkekleri, dış görünüşe önem vermiyor. Zira çok şişman kadınlara da Türk erkeği bakıyor. Abazalıktan sanırım...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldar diye birlikte olmuştur belki fantezisi vardır minyon seviyordur bilemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var konusu bile geçmiyor
Cevap sahibi+1 yılfikrimi belirttim utanacak bir sey yok boyunu sen secmedin, cok merak ediyorsan erkek arkadasina sor yani neyimi begeniyorsun diye
+1 yılbence ayrılma sevgi veya aşk her neyse bu o kişi karakterini ruhunu sevmektir fiziksel özelliklerini değil çiçeğim ama yine de sen bilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok sevdiğini söylüyor her fırsatta gelecek planları yapıyor
- +1 yıl
tamam işte bu sebeple ayrılman mantıksız olur
- +1 yıl
Gelecek planlarına dahil ediyorsa seni eften püften sebeblerle ayrılma
- +1 yıl
@dikenliyıl abi kadın doğru söylüyür ha
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle bir süre sevişip geçecek zaten çok da dert yapma eğlenmene bak
00 Yorumla
+1 yılTek sorun özgüvensizsin!
Uzun boylu erkeğin yanında uzun boylu kadin olmak zorunda değil ya da uzun boylu kadının yanında uzun boylu erkek olmak zorunda değil. Aşk kime seçerse onu sever00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun boylu erkekler genelde minyon kız sever.
09 Yorumla- +1 yıl
Nah svr
Cevap sahibi+1 yıl@Bayramdaşdiken07 Ben ABD'de yaşıyorum, boylu boslu adamların yanında 1.40 boyunda Asyalı kızlar oluyor. Ayrıca uzun boylu çok erkekten duydum bunu. Sen beğenmiyorsan kendi zevkin. Benim boyum 1.77 ama duyduğumu ve gördüğümü söylüyorum.
- +1 yıl
Tamam knk iyi abdler sana
Cevap sahibi+1 yıl@MrPilot_ Ben uzun boylu erkeklerden minyon kız sevdiklerini pek çok kez duydum. Neyin savaşını verdiğinizi anlamadım. Siz beğenmiyorsanız o da sizin zevkiniz.
- +1 yıl
@emirist07 o senin kararın herkes sevecek diye bir şey yok
- +1 yıl
1.88'im, uzun sevgilim de oldu kısa da. Ama favorim kısa. Minyonluğu kadınlara çok yakıştırıyorum, feminen oluyor. Şu anda sevdiğim kişi de minyon.
+1 yılDemek seni beğenmiş sevgili olmuş. Tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yılAt şu düşünceleri kafandan eminim bebek gibisindir, ayrıca seven sevdiğinin boyuna değil huyuna aşık olur
10 YorumlaBoyuna göre bulaydin sende
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1.70 im bebek gibi kızım ama sevgilimle aramda uçurum kadar boy farki yok tabiki iki üç cm vardır ama dert etmiyorum annemle babamin arasında dağ kadar boy farki var annemde 1.50 babam 1.80 di neyseki babama çekmişim boy konusunda 😊
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma dert edilecek bir şey değil bence anlasabilmeniz aranizdaki bağ önemli seni öyle sevdiyse sende onu öyle sev 😊
Karşılıklı değer varsa, seni seviyorsa boş ver utanmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılşunu bi anlayın uzun adam minyon kadın sever.
10 Yorumlaayrılma knk keyfine bak belki duvardan duvara seviyordur
10 Yorumla1.50 boyuyla 1.88 adama uzun değil diyorsan, sen bu hayattan hiç bir tat alamazsın. Memnuniyetsiz.
00 YorumlaBir insan olduğu gibi sever boyunl ile veya başka bir şey ile sevmez
00 Yorumla
+1 yılBence utandığın falan yok egodan başka bir şey değil soruyu sormanın sebebi
00 Yorumla
+1 yılMal mal konusuyon uzun boylu erkekler genellikle kısa boy sever ztn
013 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@KaRTaL_27 ben ne kendimden kısa ne da yaşça küşük erkeğe bakmam mesela
- +1 yıl
- +1 yıl
Ayrılma tabiki seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsan
00 Yorumla
+1 yılDerdinizi zikm
22 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
aklımdan gecen
+1 yılZaten uzunlar minyon seviyor
20 Yorumla
+1 yılTamam kral sakin ol sen trol sorular sorma
01 Yorumla
Soran+1 yılneyden bahsediyorsun
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > 1.50 boyumla manken gibi sevgili yaptım, yanında utanıyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler