Merhabalar 23 yaşında evli bebekli bayanım. Ev işi olsun kişisel bakım olsun aklınıza gelecek her şeyde aşırı derecede umursamaz ve üşengeçliğim var bazen bi anda bakım yapasım geliyor gidiyor. Kendime bakım yapsam ev işi aksıyor, evle ugraşsam bakım aksıyor yani neye yönelsem başka şeylerde eksik kalıyorum bu sefer her şeyden soğuyorum. Dışarıda sosyal medyada bakımlı kadınları görünce imreniyorum ama bir türlü öyle olamıyorum. Neye ne kadar para harcıyorlar, hangi ürünleri kullanıyorlar, günlük ne yapıyorlar merak ediyorum ama yönelemiyorum bana ne yapmamı tavsiye edersiniz ve bilgilendirir misiniz lütfen?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşinin karnını doyur lezetli yemeklerinle. Evi toparla yeter adam ne istesin başka
Çok güzel konuştun öyle zaten ama insan bakınca çevreye imreniyor bakımlı olmaya. Bi kendine bi başkasına bakıyorsun ne yapıyor da o hale geliyor acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorsun ki ama üşeniyosun bir şey de yapmıyorsun işte karmakarışık bir şey
Açık sözlü olabilirim 😂 sosyal medyadakilere özenme en büyük hatan bu olur onlar süslü görüntüler herkes senin gibi aslında. Kocanla iyi anlaş yemene içmene dikkat et fiziğini koru. Çocuğuna bak kocanı yatakta mutlu et gerisi palavra kardeş
He görünüş olarak da sadece sosyal medya değil dışarıda da bakımlı insanları görüyorum yanımdan geçerken güzel parfüm kokusu gelenler bide.. Benim aklıma alsam bile her zaman sıkmak gelmiyor ve benim seçtiğim parfümler neden güzel kokmuyor ya da neden kalıcı etrafa saçılan cinsten değil 😂
Ee bakımlılar ama belki mutlu değiller senjn kadar onu düşün bide
İlk yazdığım yazı yayınlanmamış, bekarken 47 kilodaydım fittim evlendikten sonra çocuktan sonra çok saldım kendimi geçen aylarda ameliyat da oldum onun da etkisi oldu çok kilo aldım şu an 60ı geçik durumdayım işin kötüsü boğazımı da tutamıyorum canım hep bir şeyler istiyor yiyemesem de üzülüyorum yani
Eşim böyle de beğeniyorum diyor ama ben kendimi beğenmiyorum aynaya bakasım gelmiyor vücudumun ve yüzümün şiştiğini görünce
Biraz tut boğazıni çocuk sonrasi kilo olur. engel olamiyorsun birşeyler büyüyor doğuma yakın. Yemene dikkat et anladin beni iste yaa fiziğin güzel olsun. Kocana bak mutlu et adamı bakıma gerek yok o kadarda
Biraz zayıflasam fiziğim güzelleşir ama ben de tüm şartlar uygun olmadan ne diyet ne spor yapabilirim mesela evde pirinç makarna beyaz ekmek abur cubur fast food tarzı besinler olmayacak ki o da zor çocuk olduğu için o yiyince benim de canımın çekmemesi elde değil acilen desteğe ihtiyacım var sanırım 😂
10 kilo versem yeterdi aslında ama metabolizmam çok yavaş çalışıyor çok zorlanıyorum
Kolay gelsin😂 sana istersen yaz liste vereyim zayıflamak için
Nasıl bir liste 😂
Silmişim zaten
Once can derler, bence sana bikkinlik gelmis, kendini iyi hissetmen icin bakimina oncelik ver
Evet bıkkınlık geliyor bazı şeylerden ben de dediğiniz gibi bakım vs yapıyorum hobime yöneldim biraz daha iyiyim
Masallah
Para ile onla olacak iş değil öncelikle kendi işinde hallet olaylari sonrasi gelir
Olmuyor yani elimden telefon düşmüyor sürekli bir şeylere bakıyorum oyun oynuyorum ama telefon dışında hayat yok sanki kafamı kaldıramıyorum 🤷🏻♀️
O zaman zaman yönetimini yapamazsin
Aynen zaten kafamı bi kaldırıyorum saatler geçmiş hep ne varsa göze batmasın diye eşim işten dönmeden önce bitmiş oluyor yani her şey geçe kalıyor
Eşin eve gelmeden makyaj yapma düşüncesi de güzel ama adam yorgun geldiği için bir etkisi olmuyor sanırım bi ara öyle normal bir günde gittim süslendim elbise giyindim kızımı da süsledim dışarıdan yemek siparişi verdim masayı süsledim mumlarla vs romantik bi akşam geçirmek istedim ama adam ne yaptı dersin geldi tvde film açtı yemeği yerken sadece tvye baktı sence ne hissettim 😂😂
Pardon ya yanlış yere yazmışım
Evet sorunu biliyorsun önemli nokta bunu uygulmaya geçirme
Üşengeçlikten hemen kurtull
Ben de bunu istiyorum da nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum
Bi yerden bişeyleri yapmaya başla sen
Nerden mesela
Kızlar görünmekten hoşlanır, önce kendinden başla devamı da gelir
Haklısın burada sanırım vücuttan başlamam gerekiyor çünkü çok saldım kendimi göresim yok
İşte bak kendin söyledin, kendinden başla
Bi yazsan bana.
Üşengeç olma
Tamam olmam sen dedin diye diyeceğim de öyle diyince olmuyor işte
Tamam benim lafım bu kadar önemsiz o zaman neden fikir danisiyorsun üşengeç üşengeç devam et
Üşengeç olma demeyi herkes bilir ben de bilirim ama bunu başarmanın yollarını arıyorum anlatabildim mi
Kaç bebeğin var
1 bebek
Anladım eşin sürekli evde mi yoksa sabah gidip akşam mi geliyor
12 saat çalışıyor sabah gitse akşam, öğleden sonra gitse gece geliyor
Daha iyi işte sabah kahvalti falan bebeğini uyut başla temizliğe sonra bakımına başla bebek uyanınca uyutup tekrar kaldığın yerden devam edersin Ben de 23 yaşındayım 11 buçuk aylık bebeğim var 5 aylık gebeyim öyle yapıyorum yani bebeği uyutup temizlik sonra da bakımımi eşim gelmeye yakın ise makyajımi yapıyorum
2 yaşında bebeğim ve çok inatçı yani her şey onun dediği gibi olmak zorunda gün içinde 1 defa öğle uykusu var sonra gece uyuyor. Bir işe elimi atacak olsam ağlamaya başlıyor bi sorun çıkıyor, ne yapmak istesem engel gibi önümde o var sanki belki de bu yüzden başladı üşengeçliğim çünkü bekarken böyle değildim ben. şu an hep kendime zaman ayırmak istiyorum kafa dağıtmak istiyorum başka bir şeyle ilgilenesim yok öyle diyim
Bide temizlik yapasım da gelmiyor neden diyeceksin çünkü çocuk uyurken evi silip süpürürsem sonra bir şey dökülse falan sinirleniyorum boşuna evi temizlemişim gibi geliyor o yüzden yapmak içimden gelmiyor pis olsa en azından aman nasıl olsa zaten pis diyorum çok değişik bir şey
Seni çok iyi anladım benim bebeğim nazar değmesin uslu akıllı eşinle bı konus bir gün o baksın dışarı çık kuaföre git yapar mi
Maşallah bebeğinize nazar değmesin İnşallah. Gittim daha önce ama bi farkı olmadı dibi geldi ona da gidemedim iyice uzadı banyodan sonra saçıma fön çekiyorum ona üşenmiyorum ama çocuk var uyanırsa ağlarsa vs vs diye ne rahat banyoya girebiliyorum ne bir şey sadece eşim yanımızdayken kendimi sakin huzurlu hissediyorum yoksa çok agrasif bir yapım var ama çalıştığı için de sürekli yanımızda olması mümkün değil zaten