25 yaşımda bir kızım bu yaşıma kadar ne lise ne üniversitede asla ama asla beni seven biri olmadı. Hiçbir zaman sevilmedim hiçbir zaman değer görmedim hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. İri yeşil gözlü küçük burunlu uzun gür saçlı bir kızım beni uzaktan tanıyan kızlar bile çok güzelsin keşke senin gibi gözlerimiz olsa çok sevimlisin tatlısın çok güzel saçların var falan diyorlar ama iltifat anlamında değil gerçektende beni kıskandıklarını çok beğendiklerini söylüyorlar ama erkekler beni beğenmiyorlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum herkesle iyi geçinen zararsın biriyim. Ama hiç beni seven biri olmadı. Çocukken de çok kez kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde bir sorun yok ama vücudumda çok ameliyat izleri var bu durum beni zaten bitirdi hiçbir zaman evlenme şansım yok tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamak zorundayım nasipsizlikten çok yoruldum. Neden böyle oluyor artık ağlamaktan yıprandım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun sebebi, genellikle senin tavırlarındaki (sessiz, sakin, düzgün diyebileceğim) insanların, kendilerine benzer kişileri bulmalarındaki sorunlarındandır. Bulabilseler bile bir tık utancaç olmaları onların ilk hamleyi yapmalarına engel oluyordur.
"Onlardan başka insan mı yok?" diyebilirsin. Tabi ki var. Lakin çevrene (istemli veya istemsiz olarak) nasıl birisi olduğunu belli etmişsen ve yine çevrendeki insanlar zeka seviyesi ayakkabı numarasını geçemeyen barzolardan oluşmuyorsa bu durumu anlayışla karşılayıp senden uzaklaşmışlardır. Sonuçta namuslu kişiler namuslu insanlarla bir araya gelir. Davul bile dengi dengine...
İkinci sebep ise senin tavırların olabilir. Belki de farkında olmadan çevrendeki kişileri (erkekleri) kendinden uzaklaştıracak şeyler yapıyor olabilirsin.
Bu benim düşüncem. Kendini çok sıkma. Elbet birisini bulursun. Sonuçta sadistlik ve mazoşistlik gibi birbirine zıt iki hastalık bile birbirlerini tamamlıyor. Normal bir insan da er ya da geç birisini bulacaktır.
Not: Tinder tarzında bir uygulama kullanarak hızla istediğini elde edebilirsin lakin büyük bir ihtimalle kalıcı olmayacaktır. Seni kullanıp atmaları muhtemel. Yine de şu ana kadar böyle bir şey yapmamış olmamandan da namusuna önem veren birisi olduğunu düşünüyorum...019 Yorumla
Soran+1 yılTinder dediğin uygulamayı bilmiyorum hiç kullanmadım hiçbir zaman da sosyal medyadan birileriyle tanışmam ama ben kibirli yılışık saygısız egolu değilim ve bu yüzden de erkeklerin beni sevmesi imkansız. Bide zaten kalp ameliyatları geçirdiğim için kimse benimle evlenmek istemiyor. Ve bunun da dışında yeşil gözlüyüm bu yüzden de hiçbir erkek beni sevmiyor erkekler genelde kahverengi gözlü kızları beğeniyorlar çünkü😭😭😭😭😭
Soran+1 yılAma İnan bana gerçektende tavırlarımla kimseyi uzaklaştırmadım. Farkında olmadan falan uzaklaştırmadım sadece erkekler kötü kalpli şımarık kızlarla evlenmek istedikleri için beni kimse sevmeyecek.
- +1 yıl
Argo bir yorum olmasını istemiyordum fakat erkeklerin büyük çoğunluğu "kötü kalpli şımarık kızlarla" dediğin kişilerle evlenmek istemiyor. Ne yapmak istedikleri aşikar. Sonuçta erkeklerin, birlikte oldukları bayan sayısı ile caka sattıkları bir devirde yaşıyoruz. Her ne kadar hoş bir şey olmasa da toplumun büyük çoğunluğu da bunu kabullenmiş.
Göz ve yara konusuna gelecek olursak. Yeşil göz, en nadir göz renkleri arasında yer alıyor ve pek çok erkek tarafından çekici bulunuyor. Yara izleri ise açıp göstermediğin sürece (kalp ameliyatı olduğu için göğsünde bulunduğunu varsayıyorum) kimsenin görüp ona göre karar verebileceği şeyler değildir. Ki görebilse bile bence karar verme kıstasını etkilememeli. (Sonuncusu bence. Tabii ki yara izi gibi şeyleri iğrendirici bulan büyük bir kısım var.) - +1 yıl
"kötü kalpli şımarık kızlar" olarak belirlediğin kişilerle evlenen erkekler genellikle uzun süre evli kalmıyor. Sonuçta kimse hayatında bir köstek istemez. Onların tavırları yalnızca "cicim ayları" dediğimiz dönemde iş görür. Erkek bir tanıdığın (Kankan, kuzenin, abin falan.) varsa onlara doğrulatabilirsin bu bilgiyi :)
Soran+1 yılO kadar çok acı çekiyorum ki asla sevilmek ne demek yaşayamayacağım asla düzgün saygılı edepli namuslu vicdanlı düzgün sadık bir erkek beni sevmeyecek😭😭😭😭
- +1 yıl
Şimdi burada birisi çıkıp "o kişi benim" dese, "Sanaldan sevgili mi yapılır?" diyeceksin. Gerçek hayatta gelse, 'Tanımadığım birisi niye böyle davranıyor?' diye düşüneceksin ki bunlar normal düşüncelerdir. Ama aynı zamanda içinde bulunduğun durumu da çıkmaza sürükleyen düşünceler.
Sana tavsiye vermek isterdim bu konuda ama ben de benzer bir durum içerisindeyim ki benimki senin durumundan biraz daha kötü.
Düzgün birisini bulabilmek için ne kadar uğraşırsam uğraşayım (Belki de kriterlerim çok yüksektir, bilemiyorum) bu konuda pek başarılı değilim. Aynı gemideyiz yani kaptan :(
Soran+1 yılBiliyor musun yıllardır bu kadar acı çektim en zoru da tek çocuk olmak. Hiç kardeşim yok ve herzaman kendimi yanlız hissettim. Ve karşı cinsten de hiçbir zaman beni seven olmayacak bunlar çok üzücü. Eğer kardeşim falan olsaydı bu kadar acı çekmezdim yanlızlık çekmezdim😭😭😭😭😭 o kadar çok korkuyorum ki yanlızlıktan çok yoruldum artık sevilmek istiyorum ama nasibim yok😭😭😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Sen bir kere kafana takmışsın "Beni kimse sevmeyecek" diye. Unut onu önce. Böyle depresif düşüncelerle yalnızca kendi kendini üzüyorsun. Bak kalp ameliyatı geçirdim diyorsun hem. Doktor değilim fakat üzüntünün hiçbir şeye iyi gelmeyeceğini biliyorum.
Sözlerin hep kendine olan güvensizliğinden bahsediyor. "Gözlerimin rengi güzel olmadığı için." veya "Yara izim olduğundan...". Bu gibi sebepleri sürekli öne sunduğundan artık güvendiğin tek şey "Kimsenin seni sevmeyeceği" tipinde saçma sapan bir düşünce olmuş! Çevrendeki sevgilisi olan hemcinslerine bak. Davranışlarında, bakışlarında kendilerine olan güvenleri görebilirsin.
Birisinden hoşlanıyorsan "Onu elde edeceğim" diye düşüneceksin. "Acaba bana yazar mı?" diye değil! Evet, ilk adımı hep erkekler atar diye toplumda bir algı var. Lakin erkeklerin o ilk adımı atabilmesi için öncelikle kadının o adımın zeminini hazırlaması gerek. Kendinin güzel bir yüzün olduğunu söylüyorsun, bu bir artı. Şımarık birisi olmadığını söylüyorsun, bir tane daha. Hiçbir zaman sevgilin olmadığını söylüyorsun, ilk sevgilin için bir artı daha işte! Artık sevgilin olduğunda "Benden öncekilere de böyle mi davranıyordu acaba?" diye düşünmesine gerek kalmayacak!
Yapman gereken tek şey hoşlandığın birisini bulmak ve onunla vakit geçirmek. Dediğim gibi sen ortam yaratırsan, senden hoşlandığı taktirde , en korkak erkek bile, ilk adımı atacaktır.
Öyle "nasibim yok" gibi şeyler de söyleme. dediğim gibi, davul bile dengi dengine.
Soran+1 yılBen sevgili bulmak eğlenmek istemiyorum ki ben düzgünce evlenmek yuva kurmak aile kurmak isterdim ciddi olmayan hiçbir şeyi sevmiyorum ama daha önce sevdiğim biri oldu ama o başkasını seviyordu beni sevmedi.
Soran+1 yılVe ben kendime güvenmiyorum değil erkeklerin beğendiği kız tipinde değilim buna üzülüyorum
- +1 yıl
Kendine güvendiğini söylerken bile aynı cümlede güvensizliğini dile getirmişsin. Kendi tipinin erkekleri cezbetmediğini düşünüyorsun ki doğrudan seni görmediğim için kesin bir yargıya varamam. Ama öyle insanlar var ki "Tipine baksana şunun" dersin. Onlar buluyorsa senin bulamaman için hiçbir sebep yok.
Kafanda "Erkeklerin hoşlandığı kız tipi" gibi bir şey oluşturmuşsun ki bu her erkek için doğru değildir. Bazı erkekler, hemcinslerinin itici bulduğu şeyleri çekici bulabilir. Örneğin bazısı erkek fatma tipindeki bayanları severken bazıları daha hanım hanımcık denilecek kişilerden hoşlanır. Konuşman, hoşlandığın konular vb. pek çok şey seni diğer kızlardan ayırır. Senin çevrendeki erkekler bu özelliklerinden hoşlanmıyor olabilir elbette. Ama bu, hiçbir erkeğin bundan hoşlanmayacağı anlamına gelmez. Eğer çevrendeki erkekler bunlardan hoşlanmıyor ise çevreni değiştireceksin veya çevrene yeni insanlar ekleyeceksin. Bu kadar basit.
Yeni insanlarla tanıştıkça , sevgili olmana gerek yok, dediklerimde haklılık payı olduğunu fark edeceksindir.
Not: Tanıştığın kişilerin üzerinde iyi bir izlenim bırakmaya çalışman iyi olabilir. Onunla sevgili olacaksın diye bir kaide yok. Fakat belki onun tanıdığı birisi senden hoşlanabilir. Ve ilk tanıştığın kişi de tanışmanıza vesile olur falan filen. Yani "erkeklerin beğendiği kız tipinde değilim buna üzülüyorum" tarzı şeyler söyleyip kendini üzme.
Not2: Eğer bir şekilde birileriyle sevgili olabilecek duruma gelirsen de işleri ilerletmeden önce iyice gözlemle. Zaten bunun farkındasındır diye düşünüyorum fakat insanlar birbirini çok kolay harcıyor. Sonra üzülmeni istemem ^^
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tüm fikirlerine sonsuz saygı duyuyorum. Bende evet özgüvensizlik var bu kesinlikle doğru. Ama bu özgüvensizliğimin en büyük sebebi bu zamana kadar hiç beğenilmemiş, seçilmemiş, sevilmemiş olmamdan kaynaklı. Tabikide kimse beni sevmek zorunda değil ama bende sevilmeyi çok isterdim. Çünkü bence eğer biri beni severse kendimi iyi hissederdim kendimi bu kadar suçlamazdım bu kadar üzülmezdim. Çünkü zaten dediğim gibi kalp ameliyatları geçirmiş olmak çoooook canımı acıtıyor kendimden nefret ediyorum. Sürekli kendimi suçlamak beni çok yıpratıyor. İlerde biri beni sever değer verir diyemem çünkü umutlu olmaktan çok korkuyorum. Hayal kırıklığına uğramak beni daha çok üzer. Ve sana dürüstçe şunu da söyleyim ben diğer kızlar gibi değilim. Kaslı sporcu özgüveni yüksek erkeklerden hiçbir zaman hoşlanmıyorum. Serseri erkeklerden de nefret ediyorum. Ben böyle hayatı ciddiye alan, sevdiğine sadık sevdiğine değer veren başka kızlarda gözü olmayan sadece sevdiği kızla yuva kurmak isteyen yılışıklık şımarıklık kibirlilik yapmayan erkeklerden hoşlanırım. Yakışıklılık ya da fizik falan beni hiçbir zaman etkilemez. Yani öyle diğer kızlar gibi saçma kriterlerim de yok ama niye bu zamana kadar beni beğenen olmadı asla anlamıyorum. Çok beklentili biri de değilim zengin olsun araba alsın kolye küpe alsın düşüncesinde de değilim. Benim tek kriterim sevdiğine sadık başka kızlara asılmayan bir erkek. Böyle bir erkek olsa tüm benliğimle severim tipi boyu falan umrumda olmaz.
- +1 yıl
Görünüşün önemli olmadığı görüşüne katılmamakla birlikte anlıyor ve diğer bütün görüşlerini destekliyorum. Bunun sebebi ise görünüşünden hoşlanılmayan bir kişi ile tanışma isteğinin oluşmayacağını düşünmemdendir. Yani en önemliden ziyade başlatıcı bir faktördür benim gözümde görünüş.
Sadakat konusunda ise katılıyor olsam bile ülkedeki erkek kesminin (en azından yaşıtınız olarak) büyük bir çoğunluğu bu şekilde düşünmüyor. Genellikle 30'a kadar evlenmeyip kafa dağıtmak, 30'dan sonra ise umutsuz bir çaba içerisine girişmek üzerine kurulu düşünceleri. Belki de bu yüzden istediğin kriterlerde birisini bulamıyor (ciddi düşünen birisini), kriterlerine uymayan kişileri de fark etmeden görmezden geliyorsundur. Eğer durum buysa yaşı seninkine yakın olup aynı zamanda dediğin kriterleri karşılayacak birisini bulabilmek için çokça çaba sarf etmen gerekli. Gerçekten çok... Veya yaşça kendinizden büyük birisini de arayabilirsiniz. İkisi için de geniş bir çevre gereklidir ve ikisinin de seni mutlu edeceği garanti değildir. Ama ikisi de denemeye değer seçeneklerdir.
Not: İlk attığım yorumun hakkında uygulama ile alakalı bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, tekrar okurken fark ettim. O uygulamayı kullanmanı tavsiye etmedim, yalnızca neden kullanmadığını anladığımı belirtmek istedim.
Soran+1 yılSen haklısın ben zaten bu devirde istediğim gibi birini bulamam çünkü erkekler bu devirde serseri tipli vicdansız saygısızlar ya da soytarı yılışık işe yaramaz vasat karakterdeler. Ben çok sosyal olsam da ciddi ve vicdanlı birini bulamam. Eğer ilerde biri beni sevse bile kesinlikle yılışık karakterli biri olur. Sevdiğine sadık birini bulmam imkansız.
- +1 yıl
Bence imkansız demeyelim, yalnızca zor. Sonuçta bu iş biraz arz talep meselesine benziyor. Kızların çoğunluğu da o tarzda erkeklerden hoşlandığı için erkeklerin çoğu da o şekilde davranıyor. Bu sebeple de istediğin karakterdeki kişilerin bulunması biraz daha zor oluyor. Ama kesinlikle varlar. ^^
Soran+1 yılTüm düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim😊
- +1 yıl
Bu arada, söylemeden edemeyeceğim; sahip olduğunuz düşüncelerin inceliği ve letafeti, içimdeki saygı ve merak hislerini uyandırdı. Zira benim düşüncelerim de pek çok konuda sizinkiler ile örtüşmektedir. Sanal ortam ile ilgili önceden belirttiğiniz düşünceleriniz çok katı değil ise ve de aramızdaki yaş farkını göz ardı edebilecek iseniz sizi daha yakından tanımak isterim.
- +1 yıl
Keşke kırıcı da olsa bir cevap vermiş olsaydınız. Görüp görmediğinizi bile bilmediğimden...
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kere iyi olanın bu dünyada yeri çok yok. Sen bu dünyaya fazla iyi olabilirsin. Ayrıca senin düşüncelerin karşındakilerinde de öyle düşündüğü anlamına gelmez. Sana açılmak isteyip de açılamayan bir çok erkek olmuştur emin ol buna. Ayrıca her saadet vaktinin esiridir. Bir mutluluk yaşayacaksan saati geldiğinde onu kimse engelleyemez. Yaşın daha genç. Sen vücudumdaki izler demişsin. Ben ne şartlarda evlenen ve birbirlerini seven insanlar tanıyorum. Olmuyor deme, zamanı gelmedi daha de kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler iyi kalpli kızları istemiyorlar maalesef ki. Ve gerçektende bu zamana kadar beni seven değer veren açılmaya çekinen tek bir kişi bile olmadı keşke olsaydı ama erkekler bana çok kötü davrandılar iyi kalpli olduğum için beni hep ezik salak olarak gördüler. Namusuz kızlara sonsuz değer verip evlendiler. Benim maalesef ki nasibim yok bu yüzden kimse beni sevmeyecek. Allah bana yanlız yaşamayı yazmış çünkü bu çabayla sosyalleşmekle de olmuyor daha çok üzülüyorum sosyalleşince kibirli egolu kötü kızların sonsuz değer gördüğünü görüyorum kalbim paramparça oluyor ağlamaktan yıpranıyorum. Kaderimde evlenmek yok ve bunu kabul etmek zorundayım
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Sağlıkla ilgili yalnız olduğunu sanmıyorum gayet güzel kızsın ama iş güç olmayınca artık erkekler bile bakmıyorlar öylelerine. Bakanlar varsa da ballı oldukları içindir. Sanırım sende çulsuz birini istemiyorsun. E böyle de olunca normaldir yani yalnız kalman tabii zaman neyi gösterir bilemeyiz belki karşına biri çıkar umudunu kaybetme.
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun zenginlik falan değil sorun kalp ameliyatı. Ben ameliyatlı olduğum için hiçbir zaman evlenemeyeceğim
Soran+1 yılNasibim yok çünkü evlenemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılimtihan falan değil. kendini sanala vermek yerine sosyal hayatına odaklan. Gerçekten seni seven biri çıkacaktır
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sorun sosyalleşmek değil ki kalp ameliyatları geçirdiğim için kimse benimle evlenmek istemiyor sorun bu
Cevap sahibi+1 yılbiri senin yüzüne karşı bu tarz bi cümle mi kurdu da sen bu konuyu kafanda büyüttün? seninle evlenmek isteyecek birisi senin vücut izlerini veya kalp ameliyatı olmanı önemsemez. Bu evliliğe engel bi durum değil
Soran+1 yılNasibim olmadığı için bu kadar acı çekiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılnasibin çıkacak kız inan bana. kimse kolay kolay boş kalmaz bu devirde. sen hiç üzme kendini
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Sert yapısa birisiysen insanlar senin yanına yaklaşmakta zorluk cekiyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sert kibirli şımarık değilim sakin saygılı düzgün bir kızım
Bence kendine haksızlık ediyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek evlenemeyeceğim için çok üzülüyorum
- +1 yıl
Bu düşüncelerde olursan bi erkeğin sana yaklaşması çok güç olur. Şimdi düşünüyorum mesela seninle aynı sınıftayız ve üzgün görsem sürekli seni ve erkeklerle pek konuşmayan biri olsan senin beni istemeyeceğini ve sana karşı hiç şansım olmayacağını düşünürüm. İlişki için ilk adımı erkek atıyor olsa da karşıdan bi işaret görmek ister.
Soran+1 yılTabikide haklısın ben lise okurken sınıfta kızlarla az konuşan ama erkeklerle hiç konuşmayan biri oldum hep. Ama şöyle bişey de var bana yaklaşmak isteyen biri adım atardı adım atmayanların ki çekingenlik değil ki. Çünkü bizim sınıfta çok vardı kötü kızlara değer veren erkekler mesela o kızlar onları seven erkeklerin kalbini kırıyorlardı ama erkekler yine de şans istiyordu. Yani İnan bana erkekler isteyince her koşulda adım atıyorlar. Benimkisi tamamen nasipsizlik. çünkü üniversite okurken erkeklerle çok konuşuyordum notlarla ilgili derslerle ilgili çok sohbetimiz oluyordu. Ve sınavlarda herkese yardım ediyordum yapabildiğim soruların cevaplarını söylüyordum çoğu erkek benim sayemde yüksek alıyordu ama yine de hiçbir zaman benden hoşlanan biri olmadı bu da benim imtihanım😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Kötü davrananların peşinden koşma durumu çok sık görülen bir şey. Bazen biten bi ilişkinin ardından oluyor bazense platonik bi durum vs. Üniversiteye gelince de haddinden fazla samimi olmuşsun demek ki. Bi erkek bi kızla arkadaş olunca yani seksüel bi durum hiç olmadığı zaman ilişki durumu daha zor oluyor. Bence kendine bi fırsat vermelisin
Soran+1 yılHayır hayır yılışık bir tavrım olmadı kimseyle. Sadece düzgünce derslerle ilgili notlar falan atıyorduk normal sohbet falan olmuyordu. Ama sonuç olarak benim nasibim yok ve bu yüzden evlenmeye sevilmeye hakkım yok. İstediğim kadar çabalayayım yine de allah erkeklerin beni sevmelerine izin vermiyor hakkımda hayırlı olanı yanlız yaşamak olduğu için sevilmeme izin vermiyor allah. Ama bu durum çok üzücü😭😭😭😭😭
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Oda senin imtihanin ama cok gec degil senin icin
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede benim imtihanım çünkü başka türlü bir açıklaması yok çok düşündüm. Bu kadar iyi bir insan olduğum halde kimse beni sevmiyorsa bu nasipsizlik bir imtihandır
+1 yılAnnem peki senin hiç çaban oldu mu
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bundan sonra çabalayıp umutlanmamam çünkü istesem de evlenemeyeceğim kalp ameliyatları olduğum için kimse benimle evlenmek istemiyor erkekler sadece fiziğe dış görüntüye önem veriyorlar
- +1 yıl
Annem neden evlenmek istemesin ablam sen ön yargılı yaklaşma sen insanları sev cabala çıkar adam gibi adam mutlu olursunuz. Abla ben kanser hastası olan ve ölüm riski olan kızı sevdim kız iyileşince terk etti beni😀 yani ön yargılı olma elbet seni de seven çıkacaktır sadece biraz caba
Soran+1 yılNasipsizlik beni bitirdi çabaladığımda da olmuyor
- +1 yıl
Sen çabalamaya devam bir gün nasibin seni bukur
Soran+1 yılİşte nasibim yok allah kahretsin ki nasibim yok
- +1 yıl
Abla gel nikah basam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok uzun yazmışsın be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende egolu olduğun için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelikli boncuk yerde kalmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm adfghkl:)
Cevap sahibi+1 yıl@Yineyenidenden 😉
- +1 yıl
altın değerinde teselli olmuş
+1 yılnaptın gizli yaptın mı ilişki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılAh tatlım daha karşılaşmadık ben severdim seni
00 Yorumla
+1 yılUmarım bulursun aşkı
02 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız ama saol
- +1 yıl
valla belli olmaz ümidini yitirme hiç
Kilolumusun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı