Gözlerini yıllardır mavi bildiğiniz flörtünüzün göz rengi kahverengi çıksa ne yapardınız? 🤣

Bana önceden söylemişse lens kullandığını problem yok ama eğer lens için kendi göz vergi demişse beni kandırmış olur. Güvenimi zedeler. Küçük bir şey gibi görünse de büyük yalanlar küçüklerden doğar.
Ben yalan dolandan hoşlanmam onu neyse o diye sevmişim ve birde bakıyorum ki neyse o değilmiş bu yalanla bana gelmesi beni kaybetmesine yeterde artar hatta özgüvensiz yalanci biri diye düşünürüm. Mesele göz rengi değil yalan konuşması
Sen kimsin hani benim mavişim djshdhkl
Ben şok :D
Cevap
37Cevap
Hiç sorun değil olduğu gibi severim
Tepki vermem.
Neden
Neden veriyim ki
Kandırılmış hissederim ki zaten kandırmış olur yani. Mesele göz rengi değil, bana gerçeği söylememesi. Sinirlenirim baya
Göz doktoruna giderdim. Fark edemiyorsam sorun bendedir.
Hocam seviyorsam ne önemi var, baktın lenssiz ya dersin ki böyle kalsın tamam bırak ya da mavi lens çok iyi onu yine sonra tak, önemli olan sevgi, kandırılmış olup olmamak değil illa ki görür insan saten, mesele aslında bir ilişki kurduysan ilişkiyi lens üzerine mi kurdun? Soru da cevap da insanın kendisine verecekleri yanıtlar kadar basit.
Gözlerinden öperdim ve benim için hiç bir önemi yok ben gözlerinin içindeki anlama bayılıyorum derdim.. Ama bir sorunum var.. Sevgilim yok 🤣
Doğuştan masmavi gözlüyüm sevgili olalım
@OlyaPetrov Off çok güzel.. Olalım canım <3 :)
Aşkım😍
@OlyaPetrov Bebeğimsin <3<3
Ben bir insanın gözlerinden etkileniyorsam, muhtemelen renginden değil yapısından etkilenmişimdir. Bu yüzden çok sorun olmaz.
Baştan söylemesi gerekir.. Sonra öğrenirsem saçma bulurum ki zaten anlaşılır ya lens ise.. Keyifli geceler..
Sevgilimse bana gerçek mücheverleri neden daha önce göstermedin diye saçmalardim jsjsjsj
Farketmez ama ben lens olduğunu anlardim çünkü bende lens takıyorum. Renkli gözlerine aşıkca bakarken illaki anlarım 😂
Lens olunca bariz bir şekilde kendini o yapaylık belli ediyor ama ;)
çok etkilendiysem sorun etmem karakteri frekans uyduysa elektrik aldıysam, bende renkli göz seviyorum taksın lens :D
Çok etkilenmediysen peki
@birsuskuncicek etkilenmediysem zaten elektrik almadığım için olmaz derim lens yüzünden değil , gönül ota da konar boka da takmayın bu kadar gönlün herhangi bir formulü matemaği yok , ama gönül aka da konar boka da. Aşık olacağın kişiyi, seçemezsin. Kişi kendisini, kim olduğunu/olacağını seçemediği için aşık olduğu/olacağı kişiyi de seçemez. Ama aşık olduğu/olacağı biriyle birlikte olmamayı seçebilir.
Dogruuu
Ben erkekte kahve gozu daha cok begeniyorum ama bu durum hosuma gitmezdi acikcasi bunu soylesin yani
Ay zaten ben mavili yeşilli gözlere bakmıyorum bana soğuk geliyor ondan sorun olmaz 😂
Keşke lens olsa sadece, makyajı falan da silersek mahmut abi de çıkabilir altından
"Aa senin gözlerin kahverengi miydi kız?" derim. O kadar :D
ben onun gözüne değil kalbine aşık oluyorum max nedenini sorarım o kadar
Tekrar lensleti geri takarım 🤣🤣🤣 seni hiç gözüm tutmadı derim 🤣🤣🤣
Renkli gözlü sevmiyorum zaten sevinirdim lens olduğuna fkdkfdk
dolandırıcıliktan mahkemeye verirdim
manevi tazminat davasından
Tepki vermem, neden vereyim? Kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle..
Büyük tepki vermem. Hatta tek gözü görmüyor olsa bile
Kalbi lens çıkmasın yeter
Ohoooo harikaydı ⚡️🔥
Bence de
🤗🙏
lensi çıkardıktan sonra zeytin gözleri görürsem hiç sorun olmaz
şaşırırım ilk, sonra pek sorun etmem galiba çünkü onu sadece göz rengi olarak görmem.
O değilde yıllarca nasıl flört aşamasında kalınır onu merak ettim
Kör olduğum için göz doktoruna giderdim.
Anlamayacak kadar s*lak değilim
Anlasan peki ne yaparsn
@birsuskuncicek yani lensleri niye taktığını sorarım, zevkine takiyorsa doğallığın ona daha yakıştığını söylerim ve takmamasini öneririm
Seni dinlemezse ne yaparsn
@birsuskuncicek saygı duyarım yani napacam ki, ben tavsiyemi sunarım ama kalkıp da şunu yapma bunu yapma deyip baskı kuramam
Bu iyidiii
@birsuskuncicek doğruya doğru, ben hayatıma bir insan aldığım zaman onun hayatını satın almıyorum sonuçta
Güzel düsünce
@birsuskuncicek teşekkür ederim o senin düşüncenin güzelliği
Tam dayaklık, bendeki de aptallık o vakit
😅
Kahve de güzel derim 😁
Önce yalana sinirlenirim evet ama o kadar yani çok önemli değil bence
Beni aldattın der ayrılırdim
Hiç umrumda değil böyle şeyler
İlayda alişana benzettim
Lens olduğunu anlarım zaten, umurumda olmaz
Üzülürüm beni kandırdığı için küserim
Birebir yaşadım zamanla alışılıyor.