Güzellik & Bakım Hangi renk bana daha çok yakışıyor, karar veremiyorum? leila_imranova Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir taraftan da kendi kahveyi saç rengimi uzatmak istiyorum çünkü dökülüyor🥲🥲 Hangi renk bana daha çok yakışıyor, karar veremiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. 3. fotoğraf çok güzel gerçi hepsi güzel 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl O değil de poncikSizin oralarda Nesrin Cevadzade gibi garı var i mı 🤪 0 2 Yorumla leila_imranova +1 yıl Vardır galiba men ilgilenmiyorum😂 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl İlgilen ve bulup gönder bana çabukAma Lenkeranli olmasın lütfen 😀 Yorumla
güneşeaşıkkardanadam Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl ilk resimde iyisin iyi çok güzel burnun var estetik mi :D 0 1 Yorumla leila_imranova +1 yıl Evet teşekkürler😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giyim konusunu mu sordun saç mı anlamadım :D 0 2 Yorumla leila_imranova +1 yıl Saç🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @leila_imranova takıp edermısın Yorumla
FrauElvira Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence açık tonlar yakışıyor sana Leyla 1 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. İlk iki resimdeki saçların harika görünüyor 😊 1 0 Yorumla
Erkeğin_ellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sen bu dünyada mi yaşıyorsun 0 2 Yorumla leila_imranova +1 yıl Abartma ya😂😂 Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Özel yapılmış gibisin her yerin sehvet tutku aşk yansıtıyor bu ne güzellik demeyeceğim çünkü güzel demek hafif kalır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Profil bilgilerinde instagramın varmış İnstagramdan yazabilir miyim konuşabilir miyiz? 0 0 Yorumla
semiyildiz3382 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Sana her şey yakisir 1 1 Yorumla leila_imranova +1 yıl Yaa:3 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle 3. resim 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Yesil 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sondaki 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Ama sen 😍 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 742 cevap paylaştı. Üçdört 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
3. fotoğraf çok güzel gerçi hepsi güzel
O değil de poncik
Sizin oralarda Nesrin Cevadzade gibi garı var i mı 🤪
Vardır galiba men ilgilenmiyorum😂
İlgilen ve bulup gönder bana çabuk
Ama Lenkeranli olmasın lütfen 😀
ilk resimde iyisin iyi çok güzel burnun var estetik mi :D
Evet teşekkürler😂
Giyim konusunu mu sordun saç mı anlamadım :D
Saç🤣
@leila_imranova takıp edermısın
3. resim çok tatlı diğerleri de güzel ama 😄
Bence açık tonlar yakışıyor sana Leyla
İlk iki resimdeki saçların harika görünüyor 😊
Sen bu dünyada mi yaşıyorsun
Abartma ya😂😂
Özel yapılmış gibisin her yerin sehvet tutku aşk yansıtıyor bu ne güzellik demeyeceğim çünkü güzel demek hafif kalır
Profil bilgilerinde instagramın varmış İnstagramdan yazabilir miyim konuşabilir miyiz?
3. resimdeki haliniz güzel
Nasıl seviyorsan k
Sana kırmızı çok yakışıyor
Sarı güzel olmuş knk
Off gözlerine bittim yalnız 😀
Mavi senin rengin Sarah 🎉💯🤩
Sana her şey yakisir
Yaa:3
1 ve 2 bence.
Kahve tonları bence
Kesinlikle 3. resim
Üçüncü resim