Güzellik & Bakım Tırnakları uzun erkek bakımsız mıdır? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence erkeklerde uzun tırnak çok kötü duruyor. Bu yüzden çok dikkat ediyorum ben. Tırnakları uzun erkek bakımsız mıdır? Cevapla Erkek Soruları Bakım Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet bakımsızdır 0 0 Yorumla
kelebek2225 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Tırnakları uzun ve içine kir birikmişse bakımsız oluyor diğer şekil zaten uzun tırnak tercihi olabilir. Ama ben yakistiramiyorum 0 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Sağ el baş parmak ve serçe parmağı tırnaklar uzunsa pislikten değildir o 🤭 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bakımsız demek yanlış olur ama ben erkeklere uzun tırnak yakıştırmıyorum 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fotograf midemi bulandırdı...Evet, uzun tırnak hoş durmuyor. 0 0 Yorumla
nağmeyusracglyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben kadınlarada yakıştırmıyorum erkeklerde de ayrı bi kötü durur bence 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. İğrençcc, ellere dikkat ederim 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bir enstrüman çalmıyorsa, erkek tırnak uzatmaz. 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. İgrenc 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet bakımsızdır
Tırnakları uzun ve içine kir birikmişse bakımsız oluyor diğer şekil zaten uzun tırnak tercihi olabilir. Ama ben yakistiramiyorum
Sağ el baş parmak ve serçe parmağı tırnaklar uzunsa pislikten değildir o 🤭
Bakımsız demek yanlış olur ama ben erkeklere uzun tırnak yakıştırmıyorum
Fotograf midemi bulandırdı...
Evet, uzun tırnak hoş durmuyor.
Ben kadınlarada yakıştırmıyorum erkeklerde de ayrı bi kötü durur bence
Evet. Uzun tırnak erkeğe yakışmaz.
Kadına da yakışabilir erkeğe de el yapısına bağlı bence.
Pis duruyor ben iğreniyorum biraz
İğrençcc, ellere dikkat ederim
Bir enstrüman çalmıyorsa, erkek tırnak uzatmaz.
Erkekte uzun tırnak kötü ya
Bakımsız değil pisliğin biridir
tırnak içi temizliği önemli uzatıyorsada
İgrenc
Evett
Her hafta keserim..
Iğrenc
bakımımı aksatığımda uzuyorlar
Aman tanrim didim
Hayır