Türkiye'den bahsediyorum bir erkek düşünün 1.96 boyunda kaslı fit sarı saçlı mavi gözlü

Tipide bu tarz manken erkek statüsünde diyelim böyle bir erkek hiçbir kıza teklif etmezse hiçbir kızla konuşmazsa yanlız kalabilirmi böyle bir tanıdığınız var mı yoksa yanlız kalması çokmu zor böyle bir erkeğe Türkiye'de kızlar teklif eder ne kadar asosyal olsa bilemi peki siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bahsettiğim Türde yakışıklı bir erkek kimseye teklif etmiyorsa yanlız kalır mı yoksa çok zor kızlarmı teklif eder?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kalmaz kızlar bıraksa kendi yalnız kalmaz kendi yalnız kalsa kızlar yanaşır
benim çevremde asosyal sessiz bir çocuk var çok yakışıklı manken gibi yüz hatları falan sarı saçlı mavi gözlü fizigide ince zayıf ama çocuk yanlız hiçbir kızla konuşmuyor hani kalmazdı bu niye yanlız o zaman
İyi aile çocuğudur o bazıları yakışıklı olduğunun farkında olup kız peşinde koşuyor
sana göre yakışıklı olup kimseye teklif etmeyen bir erkek yanlızmı kalır bahsettiğim türde bir erkekse ortalamanın baya üstünde 1.96 sarı saçlı mavi gözlü bir erkek ama hiçbir kıza teklif edemiyor sence yanlız kalır mı yoksa kaparlarmı her türlü
Kızlar teklif etmesi çok düşük bir ihtimal Avrupa da olsa kızlar havada kapmıştı
Türkiye'de bahsettiğim türde yakışıklı bir erkeğe bile kızlar teklif etmezmi tek Türkiye'demi etmiyorlar heryerdemi sizce
Türkiye'de etmeleri dediğim gibi çok düşük ihtimal Avrupa da olsa bir sürü teklif alır
anladım Türkiye'de sizce kızlar neden teklif etmiyor sarı saçlı mavi gözlü yakışıklı bir erkeğe bile Türkiye'de sizce neden teklif etmiyorlar sitede bazı erkekler ve kızlar yakışıklı ise her türlü bulur demiş siz katılıyor musunuz bahsettiğim türde bir erkek türkiyede hiçbir kıza teklif etmezse yine kız bulurmu yoksa yanlızmı kalır sizce ve bunun sebebi ne
yalnız kalma olasılığı yüksek sebebini senin bilmen lazım
en güzelini arkadaşlarım yaptı yabancı dil öğrendiler hepsi evlendi
Yakışıklılık görecelidir. Ama uzun boy değildir. Muhafazakar Azerbaycanda bile kızlar uzun boy erkek görünce azıtıyorlar
Anladım yani sarı saçlı mavi gözlü yakışıklı bir erkek yanlız kalabilir ama uzun boylu bir erkek yanlız kalamazmı ama ben çevremde çok uzun olup yanlız kalan erkek gördüm
Onların tercihidir. Eminim ki, azcık girişken ve özgüvenli olsalar kızlar kendileri geliyorlar.
Süper yakışıklı 175 boyunda erkeğin 190 boyunda ortalama bir erkek karşısında şansı yoktur
Hele talipli kız 170 üstü boydaysa
Benim tanıdıgım 1.92 boyunda sarı saçlı mavi gözlü bir çocuk var ama hem uzun hemde sarışın mavi gözlü ama çocuk yanlız hiç sevgilisi yok hiçbir kıza teklif etmiyor sizce neden?
Bence kendi tercihi. Eşcinsel de olabilir. Bir arkadaşım yakın zamanda öyle bir tecrübe yaşadı. Çocuğa açılmak istemiş, biriyle konuşurkem duymuş gay olduğunu. Ağlıyordu
Çevremde bir çocuk daha var ismi Ferhat Durdi 2.03 boyunda ama yanlız hiç sevgilisi kız arkadaşı yok boy önemliyse niye boyu uzunlarda yanlız sizce
O da çok uzun ya.
Benim bir kuzenim var, 185 boyunda. Kaslı falan da değildir. Ama adam nereye gitse kızlar peşinde. Öyle playboy biri de değil, iş insanı ve umursamaz. Taşındığı yerde komşu dairedeki kızlar geliyormuş evine. Başka bir yerde apartmandaki bir zengin kadın peşini bırakmıyordu. Kızın birisi bakanın kızı, herifi askerlikddeyken aldırdı kendi villalarında ziyafet verdirdi düşünebiliyor musun?
Oha sırf boyu 1.85 diye herkes peşinde abartılıyor olabilir yani benim çevremde 1.90 olup 2 metre olup yanlız olan bissürü erkek var
Onlar o yolu kendileri seçmiştir
yakışıklı olup yalnız kalan çok erkek var türkiyede
Bir kız sitede böyle yorum yapmış Kalmaz kızlar bıraksa kendi yalnız kalmaz kendi yalnız kalsa kızlar yanaşır katılıyor musunuz?
filtresiz biriyse evet. yani önüne gelene evet diyen biriyse.
Kızlar teklif etmesi çok düşük bir ihtimal Avrupa da olsa kızlar havada kapmıştı demiş sitede bir kullanıcıda Türkiye'de kızların teklif etmedigini öne sürüyor
Zeka problemi vardır
Türkiye'de bahsettiğim türde yakışıklı bir erkeğe bile kızlar teklif etmezmi tek Türkiye'demi etmiyorlar heryerdemi sizce
Zeka problemi derken?
Arz talep ilişkisi bu Türkiye'de kızlar çok talep gördüğü için egoları yüksek oluyo teklifte bulunan kızlarda çok oluyo yani
Ben hiç teklif eden kız görmedim ama
Senin bahsettiğin tarzda birini her kız beğenecek diye bir şey yok
1.96 sarı saçlı mavi gözlü yüz hatları altın oran olan bir erkek kimseye teklif etmezse Türkiye'de yanlız kalabilir gibime geliyor
Teklif etsin ne yapalim
Yalnızım ama yakışıklı miyim değilim gibi
Sen erkeksin bence
Hayır kızım
Yaşlanınca kalabilir
Detayı şimdi okudun özür dilerim 😂
Yakışıklıysa şansı yüksektir ve hiç Bir şey yapmasına gerek yok çeker kızları kendine tek bir bakışıyla bile aklınızı alır
benim çevremde sarı saçlı mavi gözlü yakışıklı biri var ama yanlız yakışıklı olup yanlız olan kişiler görüyorum ama bazen çevremde
Seninde zaafın güzel olana desene ben gibi 😂
Yakışıklı ama yanlız erkek ben çevremde gördüm hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkek ve hiç kız arkadaşı yok sarı saçlı mavi gözlü falan
Kişiliğinide öğren harekete geçeceksen öğren
bunlar mı yakışıklı eeeeeeeeeeee
Ayy canim çekti oyle bir anlatmissin ki ya :)