Tipsiz suratlıyım millet japon tipsiz diye dalga geçiyor, harbiden de tipsiz asyalılar şöyle bir dünyanın en güzel kadınlarına bir bakın bir tane asyalı var mı? Aslında dünyanın yarısını oluşturuyorlar ama isim yapmış Asyalı yok durumun vehameti buradan anlaşılıyor…. Monica Belucci, Rachel Weisz, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Eva Green , Irina Shayk, Adriana Lima , Megan Fox, Gigi Hadid ….
Bu arada asyalılar sevilmedikleri için ünlü değiller demeyin Bella Hadid filistinli arap asıllı müslüman ama yeterince ünlü…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
koreli kızların yüz güzelliği tartışılmaz bir gerçek. asyalı kızlar üstündür. estetiği herkes yaptırıyor. ama altyapıları var
Değiller sevimliler dünyada esameleri yok göz yapısı kafatası yapısı işi bitiriyor
dunyanın en güzel yüzüne sahip insanlar listesinde top 10 blackpinkten
Monica Bellucci, Michelle Pfeiffer, Marilyn Monroe gibi isim yapmış asyalı duymadım
Asyalılar tipsiz mi la 🤔
Tabii ki dünyada beğenilmiyor ol tuhaf duruyor bizim ülkenin standartları düşük olduğu için seviliyor
Dünyanın en güzel kadınları latin yahudi slav
Bak o doğru
Sacmalama asyalilar çirkin degil ki.. çok tatlılar
Tatlılık farklı güzellik farklı şey
Latinler slavlar kısaca batılılar güzel
Evet asyalilar da güzel
Berbat
Hiçbir Asyalı Monica Bellucci Rachel Weisz Margo robbie Ester Exposito kadar olamaz
O larin hepsi estetikli
Asyalılar daha estetikli
Kore estetik manyağı
evet doğru korede estetik çok gelişmiş ama dediğim gibi bence koreli kızlar gayet güzel
Vücudun iyi öi
Asyada vücut mu var kısacık boyları var Latinde vücut var aga
Ahahahah onu seven de var :)
Zevksiz birini bulmak çok zor %2 herkesin zevki maşallah
Ahahahah o kadar kötü diyorsun
Aynen kim beğenir tipsiz asyalıyı, iranlı slav latin varken asyalıyı ne yapsınlar
Kendinden yola çıkıp genelleme. Asyalılar ile gayet mutluyum ben
Zevksizsin inş senin gibi denk gelir kendimden yola çıkmıyorum okulda vs film izlerken asyalılar çıkınca erkeklerin hepsi ne kadar tipsiz bunlar filan diyor
Öyle diyorsan öyle olsun :)
Asya candır
Leş
Cidden can😂
Hangi Asyalı Rachel Weisz Marylin ya da Monica kadar olabilir yaaa
Sen nasılsın