Küçüklüğümden beri genital bölgemi iç dış eldiven ile almaya çalışıyorum ve bir dönem jilet ağda yapmışlığım var o berbat iki şey yüzünden şu an ne kadar eldiven ile alsamda üst bölgesinde tek tük kıl dönüyor onlarıdq cımbızla çekiyorum fakat yara oluyor leke kalmasından korkuyorum açık tenliyim leke va sırıtır hangi kremlerim kullansam etki görürüm madefix, madecasol , nadixa, fito gibi kremlerim var doğal bir şey tavsiye etmeyin tahriş ediyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ürünlerin yorumlarından ve aldıkları puanlarından da anlayabilirsin.
Olsun leke olsun kocandan başka kim görecek allah aşkına
Olsun kocam temiz görsün 🤤
Kocan önce g. tünü yıkmayı öğrensin yaa boş ver
Ahahaha çok güzeldi bu ama ben zaten aşırı bebek gibi erkek sevmiyorum kendimde kıla bakarım ama erkeğimde iri yarı kıllı bir ayı olabilir tabi ki totosunu yıkasın ama dndkdkje
ahahhaha🤣🤣 zevkler tartışılmaz😅 soruna gelince bi çözüm bende bulamadım kendimde.
Ben lazere gidiyorum ordaki bayan 15 dk karbonat sür demişti özel bölge için ve koltuk altı için
ya kocan onu problem etmez takılma bu kdar :)
Epilasyon en iyi çözüm ama genital bölgelerde acı çok fazla oluyor maalesef
Epilasyon yandaşı değilim maalesef doğurganlık için zararı çok hem kesin çözümde değil jilet vurdura vurdura karartıyorlar yaşım şu an 18 küçüğüm daha ilerde belki fikrim değişebilir bilmiyorum
Epilasyon doğurganlığı etkiliyor muymuş ilk kez duydum
Bana küçüksün daha yaptırma diyen çok ya da belli bunla korkutuyorlar
Araştırmanı öneririm bende bilmiyorum cidden , epilasyon dışında vereceğim tavsiye Philips oneblade pro olur kılları çok dipten alıyor ama jilet gibi tahriş etmiyor bi bak istersen
Oww evde var zaten epilasyon cihazı benim ama gram beş para etmiyor daha çok sertleştirme yapıp sadece iki hafta uyutuyor uyuttuğu sürecede altta minik nokta bırakıyor yani yapılacaksa bir güzellik merkezinde iğneli ya da buz lazer yapılması gerek şu an için ihtiyacım yok yani ilişkiye girdiğim biri yok vs ama yaşım ilerleyince büyük ihtimal tüm vücut yaptırabilirim araştırıp
O cihazlar zaten 1-2 yıl epilasyona gittikten sonra evde tekrar çıkmamasıni sağlamak için yapılmış cihazlar tek başına yeterli olmayabilir evet.
Birde sanırım biz çok kafaya takıyoruz keza bende öyleyim cinsel hayatım veya sevgilim yok ancak bu konulara çok dikkat ediyorum 😅 kişiliğimizle alakalı bence
Resmen bensin bu yapın ile alakalı zaten temiz bir bireysin demek ki fakat kızda kıl tüy hoşuma gitmesede tabi herkes almak zorunda değil bu benim kendim ile ilgili düşüncem lakin erkekte o kadar bakımlı olmasına gerekte yok bence şu gibi tabi ki eli ayağı temiz olsun kokmasın temiz efendi koksun ama kıl olsada oluyor bacak kol gibi genital bölgeyide hijyen açısından da alması gerek zaten 🤷🏻♀️😂
😅 bende öyle düşünüyorum zaten 1 yıldır gidiyorum epilasyona bırakınca zaten az az cikacak o kadarda olsun erkek adamiz diyorum
Tüm vücut mu gidiyorsun
Evet genital bölge hariç ama acısına dayanamadim :D
Oha dayanırsınız sanıyordum ama can tatlı demek ki😂
Alexandrite lazer epilasyon öneririm
Lazer önerisi istemedim krem önerisi istedim💝
Bactroban
Siliskar jel
yazik kızlara yaa 😂😂
Size de yazık ya sanki sizde olmuyor kıl türü şeyler siz ağda bile vurmuyorsunuz 🥱
permatik şip şap şup bitti 😘
lazer en iyisi
Aşkım lazer çözüm değil kadın organı için zararlı yanı çok param olduğu halde yaptırmıyorum eldiven ile hallediyorum hem lazer için jilet ata ata genital bölgeyi karartıyorlar en azından beyaz ve temiz kalıyor eldiven ile 🤷🏻♀️
eldivenin ağdadan farkı yok
Emin misin güzelim ağdaya da kullandım çok hızlı bşr şekilde çekiliyor ve etin tahriş oluyor yanı sıra bir çoğu içinde kırılabiliyor
Alovera denedin mi
İşe yarar mı
Evet yarar hem beyazlatir hem tedavi eder
Üstü zaten beyaz ondan sıkıntım yok zaten kararma üste olmuyor genelde iç kısımda olabiliyor teşekkür ederim tavsiyen için deneyeceğim
Aklına takılan olursa yazabilirsin tıbbi ilaçlar da onerebilirim
Eldiven nedir ya?
Doktor eldiveni
Anladım onu da yani eldivenle nasıl bir temizlik yapıyorsun. Genital bölge de
Yani çıkan tüyleri onunla çekiyorum alıştığım için acımıyor ve tertemiz oluyor
Tek tekmi? O nasıl iş ya
Of hiç mi duymadın tek tek değil tabiki baya fazla fazla tutup çekiyorsun hemen bitiyor benim ki tüylerim kalın değil zaten acımıyor 🤷🏻♀️
Ya bu ağda gibi birseymi?
Bilerek mi anlamamazlıktan geliyorsun nfjfjf hayır ağda gibi değil ağda da sürüp bez koyup çekiyorsun ve ölüm gibi bir şey normal eldiven ile eline geçirip tüyleri tutup kıl çıkış yönüne doğru çekip koparıyorsun bu sayede ağda da ki gibi genital bölge kızarmıyor yanmıyor tahriş olmuyor okey
İnan bilmedigim için soruyorum. Yoksa neden sorayim
Anladım öğrenmiş oldun sizde genelde traş ediyorsunuz
Evet ben hep tras daha iyi yol ariyorim o yüzden iyce. sordum size