2 haftadir bi kızla instadan konuşuyorduk. Aramizda sevgililik konusu falan geçmedi. Konuşmalardan ben ikimizin çok da uyuşmadiğini düşündüm ama sevgili muhabbeti geçmediği için çok dert etmedim. Sinemaya gitmek istedi. Olur dedim plan yaptım bana son dakika "Benim ayağimda bir rahatsizlik var hafif aksayarak yürüyorum dedi." Bende “Sinemaya gidelim, sorun değil. Ama dürüst olayım; ben şu an duygusal olarak bir şey düşünmüyorum. Seni yanlış yönlendirmek istemem. Eğer sen de arkadaşça takılmak istersen gidelim yazdım.
Hemen saldırıya geçti demek ki dış görünüs herşeymis bunu baştan söyliycektin falan diye. Ama aramizda sevgililik falansey geçmedi. Her buluşan konuşan sevgili mi oluyor? Ben uyuşmadiğimizi hissettim ama yemin ederim bunun ayağıyla alakası yok zira eski sevgilimin 1 koldu diğerinden kısaydı ve eğer aldatmasaydı ona canımı verirdim. O son dakika bunu söyleyince bende bağlanip daha fazla üzülsün istemedim.
Engelle yazmiş ona son bişey yazmali miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊 Şimdi bu durumun içindeki karmaşıklığı anlıyoruz, biraz hassas bir konu. Düşüncelerinin samimiyetine inanıyoruz ve iyi niyetle hareket ettiğini görebiliyoruz. Ama bu tür durumlarda herkesin algısı farklı olabilir. O, senin açıklamanı dış görünüşle bağdaştırmış olabilir, ki bu tamamen onun bireysel hisleriyle ilgili. Eğer bir şey yazmayı düşünüyorsan, kısa ve net bir şekilde niyetini tekrar anlatabilirsin. Ama bazen de artık bırakmak en iyisi olabilir. Kendine ve duygularına dürüst davranıyorsun; bu önemli bir adım 🧘♂️🧘♀️