Bu cilde ne iyi gelir sizce yağlı ve gözenekleri açık olan bir cildim var evde neler yapabilirim

Alın bölgem yanaklarıma göre daha iyi durumda sivilce çıkmıyor
Bu cilde ne iyi gelir sizce yağlı ve gözenekleri açık olan bir cildim var evde neler yapabilirim
Alın bölgem yanaklarıma göre daha iyi durumda sivilce çıkmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktor ilaç verdiyse niye kullanmıyosun? Böyle bi cildi kozmetik ürünler daha da kötü yapar içten temizlenmesi gerekiyo bunun. O ürünler daha beter yapıp bir de bütün suratında kalıcı iz yapar. İnternetteki yorumlara bakma doktorların var bir bildiği ki veriyolar ilacı. Ben de kullandım hem abartıldıgı gibi yan etkiler yaşamadım hem de su an cildim bebek gibi tertemiz ne tek bir sivilce ne de iz var. Ki benim bu kadar değildi sen ilaç kullanmazsan bunlar hep kalıcı lekelere dönüşür
Doktorun verdiği ilaç çok zarar verecek çünkü bana onu geçtim açık konuşayım 6-7 ay boyunca asla ağda vs yapmayacaksın diyor ve bu mümkün değil maalesef ama haklısın
Mümkün yaa ben de kullandım. 6 ay jiletle idare et yapacak bi şey yok yüzünün ömür boyu lekeli kalması daha mı iyi? Abarttıkları kadar yan etkisi yok ilacın ve kökten çözüm
İzotretinoin içerikli ilaçlar dışında bir şeyin fayda edeceğini düşünmüyorum. Roaccutane, Zoretanin, Acnegen gibi ilaçları doktor kontrolünde kullanmazsan bu cilt düzelmez.
Dermatolog seansları ile de mi düzelmez
Düzelmez.
Tek çaresi doktorun sana önerdiği ilaç.
Ya o ilacın çok zararı var ve kullanım süreci de sancılı geçiyor
İnternette yazan her şeye inanma derim.
İnternet değil ki eczacılar söylüyor bunları ki doktorlar da biliyor zararlarını
Her ay kan testi yapılıyor önlem olarak, zarar verdiği noktadan itibaren ilacı bırakıyorsun. Yine de sen bilirsin böylesi daha iyi sanırım senin için.
Evet süreç hakkında bilgim var ama vücut çok hassaslaşıyor ve ağda vs gibi bir şey kullanmak yasak 6-7 ay ne yapabilirim öyle gitmez yani çözüm yok buna
az mastürbasyon yap temiz ol bilinmeyen makyaj malzemesi kullanma daima her gün iç çamaşırlarını değiştir ve sık sık duş al
Makyaj yapmıyodum hiç ama artık rahatsız ettiği için arada yapıyorum
mastürbasyon çok mu etkiler
evet etkiler
Anladım peki teşekkürler
çok mu yapıyorsun
Sayılır, değişiyor
hafta kaç kez
10 falan
bence bunu haftada 2 ya da 3 düşür bunu hem iç çamaşırı dayanmaz su dayanmaz hem de el dayanmaz :)
Evet haklısın
külotunun kaç günde bir değiştiriyorsun
20 den sonra anca duzelir
Düzeleceğinin garantisi yok ama ve 20 yaşındayım
ilac kullanmak istemiyorrsun cildine hicbir sey surme ve elleme sivilceleri kendi kendine cild kussun rahatlasin duzelir
1 yil icinde ama hic ellemyecksin
Ben zaten hiç karışmıyodum cildime 6 senedir böyle
e o zmana kullan ilaci brni sinir ettin ha
Kullanmak istemiyorum diyorum çok zarar veriyor vücuda
Bu dermatologun cozebılecegı bır sey
İlaç veriyor ilaç kullanmak istemiyorum
Ama ulacsız duzelmez en azından dısardan surulen krem tarzu ılaclar ıyı gelır
Evet kremler iyi geliyor ama geçici çözüm
üreik asit ( KİŞİSEL)
Nasıl yani
araştırırsan ürik asit (kişisel) faydaları mevcut.