Güzellik & Bakım Dümdüz saçlar sönük mü duruyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 84 Yapay Zekaya Sor Dümdüz saçlar sönük mü duruyor?#Edamedasaçbakım 🤎 𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪 Güncellemeler+1 yıl Güncel 🍭 Dümdüz saçlar sönük mü duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok aşırı düz olunca gerçekten güzel görünmüyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben genelde dalgalı seviyorum ama düz saçlarda güzel görünüyor 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Hayir aksine havalida olabilir kullanım sekline bagli 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sönük Kalmıyor Bakım yapılırsa ama ben düz saçı pek Hoşuma Gitmiyor Ben Dalgalı Hacim Şekil Alan Saçları çok seviyorum ilgi alanım 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bakımına göre değişir her insanda sönük Durmaz şahsen sen de çok güzel duruyor 2 0 Yorumla
mєlísαçαчı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl ben düz saça kütük gibi diyorm eden bende bilmiyorm 1 0 Yorumla
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bazı kadınlarda gayet çekici ve güzel durduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hayır düz saçları çok severim ve bakımlı bir görünümü var 1 0 Yorumla
Lavinia0002 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yok, aksine çok güzel dümdüz saçlar. Bayılırım 🤩 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saçını düzleştirirken bile uçlarına bukle vermeye çalışıyorum ya bence evet 1 0 Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Kimi kadında evvet.. fakat bazılarına müthiş oluyor.. mesela sende de cok güzel olur edacımm 🤩🤩😍 1 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sönük durduğu kadar güzel ve çekici de duruyo. Görseldeki makyaja bittimm.. 1 0 Yorumla
akrep_bir_kadınn Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Dümdüz saç; asil, çekici, karizma gösterir. Bana göre. 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yıllardır Brezilya fönü kullanıyorum, oldukça da beğenilir. Bence çokta havalı 😌😱 1 0 Yorumla
Ljhukb Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kişinin yüz ve fiziğine göre değişiklik gösterir ama düz modelde güzel 1 0 Yorumla
İremyagmursaral00 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok inceyse biraz öyle duruyor ama genelde o sönük saçı seviyorlar Türkiye genelinin saçı kabarık olduğu için 1 0 Yorumla
Ezoakskdkd Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence evet. Ben 70-80'ler saç modellerine bayılıyorum 1 0 Yorumla
dark_gırl333 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Saça göre ve modeline göre değişiyor 2 0 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Düz saçlıyım, sönük olduğunu düşünmüyorum pek.😄 1 0 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Yerine göre hepsi güzel olabilir. 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 638 cevap paylaştı. Dalgalıya göre birqz kıbırvığa göre çok 😊😄 1 0 Yorumla
aspidistraa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sönük duruyor benceDalgalı saç daha güzel 👍🏻 1 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Yüz hatları kafa yapısı bence çok önemli 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. en sevdiğim saç şekli 1 2 Yorumla aysekaptan +1 yıl Günde kaç kez bakım yaparsınız? ↗ buyur eda görüş yapmak istersen Yorumla aysekaptan +1 yıl @edameda06 görüş yapmak istersen buyur eda Vucudünuzdaki istenmeyen tüyler ne kadar zaman uzuyor? ↗ Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazıları cidden öyle inek yalamış gibi 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 479 cevap paylaştı. İnce telliyse çok sönük oluyor 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. bence düz saç daha güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Daha hoş duruyor 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Durmaz 1 0 Yorumla
3sevgi3 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hayır kıvırcık oldugum için düz sacı cok seviyorum 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Evett 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Havali ve özel 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Çok aşırı düz olunca gerçekten güzel görünmüyor
Ben genelde dalgalı seviyorum ama düz saçlarda güzel görünüyor
Hayir aksine havalida olabilir kullanım sekline bagli
Sönük Kalmıyor Bakım yapılırsa ama ben düz saçı pek Hoşuma Gitmiyor Ben Dalgalı Hacim Şekil Alan Saçları çok seviyorum ilgi alanım
Bakımına göre değişir her insanda sönük Durmaz şahsen sen de çok güzel duruyor
ben düz saça kütük gibi diyorm eden bende bilmiyorm
Bazı kadınlarda gayet çekici ve güzel durduğunu düşünüyorum
hayır düz saçları çok severim ve bakımlı bir görünümü var
Yok, aksine çok güzel dümdüz saçlar. Bayılırım 🤩
Saçını düzleştirirken bile uçlarına bukle vermeye çalışıyorum ya bence evet
Kimi kadında evvet.. fakat bazılarına müthiş oluyor.. mesela sende de cok güzel olur edacımm 🤩🤩😍
Sönük durduğu kadar güzel ve çekici de duruyo. Görseldeki makyaja bittimm..
Dümdüz saç; asil, çekici, karizma gösterir. Bana göre.
Yıllardır Brezilya fönü kullanıyorum, oldukça da beğenilir. Bence çokta havalı 😌😱
Kişinin yüz ve fiziğine göre değişiklik gösterir ama düz modelde güzel
Hayir, bu fotograftaki kizin alni cok acik. O yuzden
Çok inceyse biraz öyle duruyor ama genelde o sönük saçı seviyorlar Türkiye genelinin saçı kabarık olduğu için
Bence evet. Ben 70-80'ler saç modellerine bayılıyorum
Saça göre ve modeline göre değişiyor
Düz saçlıyım, sönük olduğunu düşünmüyorum pek.😄
Yerine göre hepsi güzel olabilir.
Aksine düz ve uzun saça bayılırım.
Sönük durduğu söylenemez
Dalgalıya göre birqz kıbırvığa göre çok 😊😄
Sönük duruyor bence
Dalgalı saç daha güzel 👍🏻
Sönük duran hiçbirşeyi sevmiyoruz
Daha bakımlı duruyor aksine
Yüz hatları kafa yapısı bence çok önemli
Uhu ile yapıştırmış gibi duruyor
Günaydın edamada abla, düz saç en iyisi.
en sevdiğim saç şekli
Günde kaç kez bakım yaparsınız? ↗ buyur eda görüş yapmak istersen
@edameda06 görüş yapmak istersen buyur eda Vucudünuzdaki istenmeyen tüyler ne kadar zaman uzuyor? ↗
Bence güzel bir hava katmış sana
Bazıları cidden öyle inek yalamış gibi
İnce telliyse çok sönük oluyor
bence düz saç daha güzel gözüküyor
Daha hoş duruyor
Düz saç da güzeldir.
Daha bakımlı bence
Daha canlı duruyor
Güzel
Bazen duruyor
Dalga sart
Evet öyle maalesef