Saç Bakım Saç kesilince gürleşir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçımda boya var dibinde yok kut kestirip doğal ve gür olmasını istiyorum keratin yağ falan var elimde sizce kestirsem uzarmı gürleşirmi? Saçımın yapısı kabarıl düz kesim olmaz tam Saç kesilince gürleşir mi? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Boyanın akmasını sağla gadası. Güzelim saçlarına yazık olur. Tekrar büyümesi biraz zaman alır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Akmiyor Yorumla
themaniac7 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl ben pandemi süresinde kazıdım, sarımsaklı zeytin yağı sürdüm ama çok bir etkisini göremedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keratin var bndede Yorumla Soran +1 yıl Kahkul düşünüyorum ama abiye ciddi kiyafetlerde cocuksumu olur ya Yorumla
gnyky12 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Bunla bir alakası yok kök aynı kök cünki. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boya inceltiyo Yorumla Soran +1 yıl Bide dipten boyadim zamaninda Yorumla Soran +1 yıl Kimyasal kafa derisine zararlı Yorumla gnyky12 +1 yıl O halde bilemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boyanın akmasını sağla gadası. Güzelim saçlarına yazık olur. Tekrar büyümesi biraz zaman alır.
Akmiyor
ben pandemi süresinde kazıdım, sarımsaklı zeytin yağı sürdüm ama çok bir etkisini göremedim
Keratin var bndede
Kahkul düşünüyorum ama abiye ciddi kiyafetlerde cocuksumu olur ya
Bunla bir alakası yok kök aynı kök cünki.
Boya inceltiyo
Bide dipten boyadim zamaninda
Kimyasal kafa derisine zararlı
O halde bilemedim
Dalgalı kalsın
Çok tatlısın
Böyle güzel 👍