AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Haklısın kardeş. Genetik eğilimlerden gir konuya. Lazer yaptırdın mı hiç diye yürü. Evlenecem diyon sorun yok bence böyle ilerlemekte
Lazere gidiyor musun diye sormak ayıp bir ley olmasa gerek. Tabii yeni tanıştığın insana da sorma biraz böyle özelinizi konuşacak kıvama gelince.
Sen parasını ver her kız ister zaten lazeri. Öyle havadan yaptır demek olmaz koy ortaya parayı kız zaten koşa koşa gider
Heee yani arkadaş diyorki lazer parası benden çıkmasın babasının evinde babasının parasıyla yapsın alayım. Böyle bir kız seni niye alsın. ( çok zenginim.)
Ben ne zamab öyle bir şey dedim a haber gibisin ahabayaha
Parasini ödersen her kiz ister yani şahsen evleniceğim adam bunu dese bana hoşuma giderdi ama evleniceğim diyorum bak ellime yüzügü koymasi lazim
Bir kadını böyle katı bir şekilde sınırlaman hoş değil de yani ben de kendim yaptircam evlenince falan su an durumum müsait ge uygun değil yani normal bir şey söyle açıkça cekinecegin bir durum yok bence öyle düşünme
Senin bence acilen bir psikoloğa gitmen lazım bu nasil bir beyin özürlülugu lafa bak ya snein evlenmeden ziyada iyi bir kafa düzelmene ihtiyacın var
Yav sanane benim düşüncemden kardeşim bak erkeklerin hepsi bana katılmış sana ne oluyor boş konuşma
Buda benim düşüncem sen kendine eş değil bildiğin kumaş beğeniyorsun o sana katılan erkek musvetelerinin senden kalır yanı yoksa suç benim mi
Yav sen değilmiydin bende lazer yaptırdım görmek ister misin diye kızların yorumuna yorum yapan şimdi gelip boş konuşuyorsun bakımlı olmak ne zamandan beri kumaş beğenmek oluyor
O kızlara dediklerimi ben iyi hatırlıyorum orada söylediğim hiçbir şeyde ben lazer yaptırdım demedim benim göğsüm hafif kıllı dedim artık kim niye şildiyse, bak sen bir nevi şart koşuyorsun ben buna tepki verdim. Neyse karın olacak kişi ile senin meselen
Ee görmek ister misiniz diyorsun kızlara beğenmezlerse kumaş beğenmedi mi oluyor aşırı boş bir yorum bakımlı olmak herkesin zorunluluğudur benimde seninde ilerde olucak eşininde
:) insaAllah ben nasılsa kabulüm :)
kanka o zaman seninde öyle biri olman lazım tüysüz sende lazere git o zaman daakak
Gitmediğimi kim söyledi 😀
birisi söylemedi de seninde onun kadar bakımlı olman lazım inşallah istediğin birini bulursun:-)
Teşekkür ederim 🙏
Kibarca söyleyebilirsiniz bunu. Ama maddi açıdan destek olmanız gerekir pahalı bir işlem sonuçta
Kadınlar buna dünden razı zaten.
Ben, kesme şunları düzenli olsunlar yeter diyorum
sapıkmışım gibi bakıyolar
Bu bence komik bir soru.
Kız gitmiyor olabilir , ama evlendikten sonra gider.
Kıl çözümü olan bir sorun. Kafanda büyütme
Bunu söyleyemeyecek ne var? Bu kadar basit şeyleri bile konuşacak kadar yakın değilseniz evlenmeyin bence.
Lazer dediğin basit bir şey ameliyat falan değil yani ayda 45 dk lık vaktini alır evkenkten sonrada yapılabilir
Yurt dısinda kansere sebep olduğu ile ilgili bir sürü arastirma var
Bende yakında evleneceğim ve kılsız tüysüz olmaya özen gösteriyorum bunun cinsiyete alakası yok bakımlı olmak iki cins içinde geçerli, benim fikrim ise erkek biraz kıllı iyidir
değerlisin galiba seninle evlenmek isterse lazer yaptırması şart
Bacağına bak anlarsın prüzlüyse yaptırmamıştır ben yaptırdım mükemmel oldu
Lazer yaptırsınlar... Ne öyle sarkık sarkık memeler?
Buna bakarsanız bebde kıllı erkekten hazzetmiyorum o zaman sizde göğüs ve sırt bolgenize lazer yaptırın
Yaptırıyoruz zaten
O zaman no problem de gitsin ben param oldukca gittim hep ve asiri rahatim askılı sort giyip çıkıyorum ay kil cikti derdim yok mis gibi
İşte bak ben seni görsem anlarım lazere gidip gitmediğini ama seni gibi giyinmeyen sevgilim olursa ben nasıl anlıcam ki
Simdi sira kollarda kollarimi hic aldırmadım şimdiye kadar batma durumu yok o yüzden en sona onu bıraktım
İlla anlaşılır ya da sor ya lazer yaptirmak istiyorum onerebilecegin yer var mi de anlarsın
Yaptırıyor ise ben buraya gidiyorum der illa
Bilmiyorum derse🥲
Yapmiyordur büyük ihtimalle
İşte sorun burada başlıyor ben ona nasıl derim yaptır diye
İş evliliğe binince dersin
Gözenekler açıksa lazer yapmamistir ama kapalı tamamen düz bir cilde sahipse lazerlidir
Lazer olmasa bile düzenli bi şekilde bakımı olması şart
keşke hep böyle düşünenlere denk gelsek
Bunu isteyen kişiye bi dönüp bakmalı. Kılsız kaslı koca sikli yakışıklı ve güzel kokan bir erkekse kale alabilirim
afrikaya gidebilirsin
Sende mağarana
Benimki 18.5 cm yeterli mi
Bende karnında kıl olan erkeklerden nefret ediyorum
Kibar bir şekilde ağda senin için zor olur diyerek lazeri tavsiye edebilirsin
Bencilce bı davranış bırak kendi istediği gibi yapsın
Aldığım kyk kredisiyle gidiyorum ben şu an 😂 ama emin ol tamamen bitmiyor ve bitmesi icin bidaha gidemem esim parasini verirse bi 10 seans daha giderim ucuz bir sey degil
bendr aynını erkek için istiyorum gözümüz kanadı kıllı maymun görmekten
Sen dört dörtlük müsün ki kadın böyle olmalı şöyle olmalı diyebiliyorsun
Parasını ödedikten sonra bunu hangi kadın geri çevirir Allah der bence :D
Kendin yaptırırsın komple. Ben yaptırıyorum mükemmel oluyor tavsiye ederim dersin
Siz ilk önce kasığınızdaki kılları jiletleyin pislik yuvaları
Zorla yaptırtamazsın ki. Yapmak istemiyorsa onu öyle kabul etmelisin
Bilemedim ki, kaşı-saçı da olmayınca garipserim. Tüm vücuduna yaptırmasın.
Sana epilasyon hediye etmek istiyorum diyebilirsin
bu taktik iyi de. kırılır bence yine ya.
Yanlış anlamayacağı bir şekilde anlatırsan ve ödersen kabul edebilir.
Evlilik öncesinde tüm gelin kızlar zaten bu tür şeyleri yaptırıyorlar meraklanma sen
Ohoo sen şimdiden bunu düşünüyorsann, sen yaptırdın mı lazer? Parasını sen ver o zaman bari.
Sen de kadının isteklerini yerine getirmek için can atıyorsundur umarım.
Evlenince birlikte gidersiniz çift indirimi alırsınz belki karında tüysüz erkek seviyordur pürüzsüz
Parasını ortak karşılarsanız veya sen karşılarsan yaptırmak ister diye düşünüyorum
...
Sen mi yaptın bu resmi syabayahs
Hayır, Twitter'da falan bayağı popülerdi bir ara.
Bencede kadın tüysüz kılsız olmalı diğer türlü çok çirkin ya. bakıyorsun full makyajlı geziyor kolları kıllı bacaklar kıllı çok iğrenç.
Söylenebilir o kadar büyük mesele değil hatta aranızda sıcak dakikalara bile neden olabilir bu.
Ama tiksiniyorum tüyden falan gibi çirkin kelimeler seçme. Dokunduğumda yumuşacık ol istiyorum gibi şeyler söyle.
Direkt sor işte, laga luga yapma
Tamam apla😀
Yalnız arka pllan resmine düştüm😄 öok tatlı eyeliner gibiyim çekemiyorlar😁ay çok şeker🙏🙏🙏
Teşekkür ederim ☺️
Edameda ya yazdım ama sorun değil sende teşekkür edebilirsn yani 😁
Olsun ben onun yerine de teşekkür edeyim 😀
Tamam oka ben teşekkürümü aldm sonuçta sorun yok😃👍🏻
@avicenna90 teşekkürler ☺️😂🥰
Rica ederim @edameda06❤️🙏
kıldan nefret ederim her yerim lazerli ama sarı tuyler duruyor hafif sırtta onları da baska yollardan alıyorum :D
Sen bakımlısın heralde ya da dağ ayısı gibi bir kıllı erkek genelde onlar ister böyle kendine hiç bakmadan
aynen bence 2. si ajhajsd :D
Söyle acik acik ne var bunda kizlar sizde birakin su asagilik kompleksini guzel bakimli olmakta bir sorun yok hemen ne adami sucladiniz
Her kadının hayali bence lazer yaptırmak kimse meraklı değil ağda ile epilatör ile acı çekmeye parasını verdikten sonra niye kabul etmesin ki
Bence iki tarafta medeni bir şekilde bu konuyu konuşabilir, artık böyle şeyler üstü kapalı bir şekilde rahatça konuşulabilir yani. Hatta kadın arkadaşlarımla konuşurken bile bahsi geçiyor işte lazere gidecem veya çok pahalı vs.
Direkt söyle kardesim evlenecek konuma gelmiş bunlari konuşamıyor musun? İfade edemiyor musun? Kirmadan bir şekilde söyle iste
Çok şey bkliyon. Bazı pis kadınların yanına yaklasilmiyor iyyyyyyy
Lazerin parasını ver o zaman ha bide sen cok mu tuysuzsun sen de lazere gir bi zahmet
Amaaan soyleyiver nolucak sonucta onunda iyiligi bu😂
Kadınlar var ne kardeşim sanane isteyen gider isteyen gitmez sanamı soracaklar
Bunu isteyen birinin kendi ne kadar temiz veya titiz bu da önemli.
Türk kızlarına bunu söyleme seni dövmekten beter ederler
Demi sjsjsjs
Bana desen sikinti yok ama tanidigim kizlar çok fena sfffsj
İznin olursa o zaman sorabilir miyim aklımda ki tüm soruları?:)
evlen parasını ver yapsın ucuz bişey değil bende yaptırıcam ileride belki evlenince belki bekarken
Parasını verirsen olur tabiki bir 10.000 tutuyor aşağı yukarı
Ne kızlar ne de erkekler sana katılmamış. Bunu düşünmen bile çok kaba ve kızı sevmiyorsun anlamına geliyor
Katılmamış mı? Bence bir daha oku yorumları
Kızların tamamı ve erkeklerin %75i
Eşine bunu söyleyebilecek kadar rahat olmalısın yoksa hiç evlenme yani